Blog

Najbolje aplikacije RSS Reader za iPhone i iPad u 2021. godini

Čitači RSS feedova olakšavaju pristup i pregledavanje članaka koje volite čitati. Sve što vas uzbuđuje ili želite pogledati lijepo je predstavljeno na jednom mjestu. Ako ste odlučili obogatiti svoje iskustvo čitanja, pogledajte najbolje aplikacije za čitanje RSS-a za iPhone i iPad u 2020. godini.

 1. Flipboard
 2. Feedly
 3. Newsify
 4. Teleskop
 5. Nečitač
 6. hranilica.co
 7. Besplatni RSS čitač
 8. Srdačan RSS čitač
 9. Vatreni feedovi
 10. Feeddler

1. Flipboard

Flipboard je jedna od najomiljenijih vijesti koja također izvrsno funkcionira kao zgodan RSS čitač. Dom je svega što želite pročitati, od politike do fotografije; tehnologija za zdravlje i kondiciju, moda za hranu.

Možete stvoriti do 10 pametnih časopisa kako biste imali trenutni pristup vrstama članaka koje volite čitati. Na temelju onoga što vam privlači očne jabučice, također predlaže članke kako biste mogli imati jednostavan pristup svemu onome što vas zanima.

Još bolje, omogućuje vam i čitanje najpopularnijih tweetova iz uglednih izvora kako biste ostali u toku. Uz to, Flipboard je dostupan u 25 lokalnih izdanja, uključujući verzije za Australiju, Brazil, Tursku, Indiju i Kinu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Feedly

Feedly je jedna od najboljih aplikacija za RSS čitače za iPhone i iPad i mora je imati kako za učenike, tako i za strastvene čitatelje. Aplikacija vam omogućuje organiziranje blogova, publikacija, pa čak i YouTube kanala, tako da možete brzo pristupiti svemu što želite pročitati.

Predstavlja vaše članke u lako čitljivom formatu. Stoga uživate čitati s potpunim mirnim svijetom. Kako je Feedly povezan s više od 40 milijuna feedova, moći ćete čitati sve i sve što volite čitati. Štoviše, integriran je s nekoliko usluga poput Twittera i Facebooka kako biste mogli dijeliti svoje omiljene članke s prijateljima i sljedbenicima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Newsify

Newsify nudi i puno više osim što pruža samo mogućnost RSS feeda na vašem iOS uređaju. Za mene je USP ove aplikacije izgled poput novina što je čini izvrsnom za čitanje web stranica i blogova.

Postoji noćni način rada koji vam omogućuje udobno čitanje članaka noću. Ima tri hladne teme poput svijetle sepije i sive boje koje mogu uvelike poboljšati vaše iskustvo čitanja.

Napravite vlastitu knjižnicu i sinkronizirajte je s iCloudom kako biste čitali članke na svim svojim uređajima. Također možete dodati prilagođene URL-ove feedova i dijeliti svoje omiljene članke putem više usluga poput Facebooka, Twittera itd. Budući da to radi i offline, vaše vrijeme čitanja neće otežavati loša internetska veza. To nije sve; možete otključati više značajki nadogradnjom na premium verziju aplikacije kupnjom u aplikaciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Teleskop

Ako želite biti u toku sa svim najnovijim događanjima ili voditi računa o svojim omiljenim pričama, ne možete pogriješiti s Teleskopom. Pomoću ovog potpuno opremljenog RSS čitača možete se pretplatiti na sve glavne izvore, uključujući Bloomberg, Forbes, New York Times, The Washington Times i druge. Osim toga, također imate slobodu dodavanja bilo kojeg od svojih omiljenih RSS URL-ova kako biste napravili cool udruživanje najboljih novih izvora.

Tijekom istraživanja članaka, ako vam se neka priča učini dovoljno zanimljivom, možete je spremiti za kasnije čitanje. Za lakši pristup svim spremljenim pričama, aplikacija ima karticu Popis za čitanje, što smatram vrlo korisnim kao čitač.

Štoviše, svoj kućni feed možete sortirati na temelju više filtara kao što su "Vruće", "Novo", "Vrh dana" i "Vrh tjedna" za brzi pristup pričama koje volite čitati. I ne samo to, aplikacija vam omogućuje i blokiranje postova za koje smatrate da su neprikladni - još jedan plus iz perspektive čitanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Nečitač

Zaista bi bila velika pogreška propustiti tako fin čitač RSS feedova kao što je Inoreader. Ako s lakoćom želite pratiti najnovije vijesti, bio bi to izvrstan odabir. Najbolja stvar ove aplikacije je što vam omogućuje praćenje vijesti na temelju određenih tipkovnica.

Tijekom pregledavanja weba ako nađete nešto što vrijedi pročitati, možete ga spremiti za kasnije čitanje. RSS čitač zadržava karticu s onim što ste pročitali. Kao rezultat, prikazuje samo nepročitane stavke. Nadalje, možete se nadograditi na premium verziju aplikacije da biste otključali značajke poput izvanmrežnog čitanja, aktivnog pretraživanja i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. hranilica.co

feeder.co prilično je jednostavan i čini pregledavanje vaših vijesti bez problema. Kako aplikacija podržava većinu RSS i Atom feedova, moći ćete pristupiti člancima iz najboljih izvora. Objave možete označiti zvjezdicom i označiti kao nepročitane kako biste ih kasnije lako pronašli za čitanje.

Feeder vam omogućuje da pregledate sve nepročitane članke na jednom objedinjenom popisu. Također vam šalje push obavijest kad god se pojavi bilo koji novi post. Možete odabrati koliko često se vaš feed treba ažurirati, pa čak i uređivati ​​feedove i mape kako bi bolje odgovarali vašim potrebama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Besplatni RSS Reader

Jeste li uvijek uzbuđeni kad znate što se događa oko vas? Želite li dobiti najnovije vijesti o tehnologiji i uređajima na dohvat ruke? Zatim isprobajte besplatnu aplikaciju RSS Reader na svom iOS uređaju.

Web stranice ili blogovi koji podržavaju RSS feed mogu se koristiti u ovoj aplikaciji. Kad ih slijedite putem RSS feeda, zasigurno ćete dobiti najbolje vijesti i blogove nadohvat ruke. Veze možete lako otvoriti putem ugrađenog preglednika aplikacija. Podijelite sadržaj sa svojim prijateljima putem Facebooka, Twittera i LinkedIna samo jednim dodirom!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Heartfeed RSS čitač

RSS Reader Heartfeeda možda nije toliko popularan kao neki od njegovih proslavljenih rivala, ali što se tiče funkcionalnosti, nema premca. Aplikacija koristi kompaktnu mrežu za predstavljanje vašeg članka u formatu koji se lako kreće. Stoga ste u mogućnosti pregledavati postove i saznati one koji vam se sviđaju bez trošenja puno vremena.

Korištenjem ugrađenog preglednika možete pretraživati ​​članke i vijesti na webu. Također podržava oznake i omogućuje vam pristup njima na vašem Macu. Nakon što pročitate članke, oni su označeni u mreži tako da možete vidjeti one koje ste već pročitali.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Vatreni feedovi

Pogledajte ovaj vrlo prilagodljivi čitač feeda i čitač kasnije, bogat informacijama, koji se sinkronizira s gotovo bilo kojom uslugom koja vam padne na pamet. Vruće poveznice pomažu vam u pronalaženju web stranica s najviše referenci u mapama članaka koje se mogu organizirati prema tome koje web lokacije objavljuju više ili rjeđe.

Podržava i dijeljenje s drugim aplikacijama i web mjestima. Nadalje, Safari proširenje omogućuje vam pretplatu na nove feedove i spremanje veza za kasnije čitanje. Postoji mnogo više značajki poput Today Widgeta koji prikazuje najnovije članke u svim uslugama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Feeddler

Feeddler je jedna od ikad napravljenih aplikacija za RSS čitač za iPhone i iPad. Ima značajke kojima bi nam trebale godine da bismo ih sve pronašli; i oni su prilično moćni.

Korisnički značajke poput izvanmrežnog čitanja, kontrola temeljenih na gestama, pregledavanje preko cijelog zaslona, ​​prilagodba korisničkog sučelja poput noćnog načina rada čine ga izvrsnim za čitanje. Uz podršku Evernote-a omogućuje vam spremanje RSS članaka, web stranica, slika i PDF-a kako biste ih kasnije sustigli.

Gotovo sve što biste željeli od RSS čitača koji obično dolazi s oznakom cijene; je apsolutno besplatan u Feeddleru.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Vaš odabir?

Dakle, jeste li odabrali svoje omiljene aplikacije za čitanje RSS-a za iPhone? Javite nam njegovo ime i značajke kojima ste se u njemu divili.

Ne propustite:

 • Najbolje aplikacije za rječnike za iPhone i iPad
 • Najbolje aplikacije za enciklopediju za iPhone i iPad
 • 10 najboljih aplikacija za bilježenje za iPhone i iPad
 • Najbolje aplikacije za upravljanje datotekama za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found