Blog

Najbolje aplikacije za audio knjige za iPhone i iPad u 2020

Audioknjige su sjajne jer je to jedan od načina čitanja, a da vam ruke nisu zalijepljene za knjigu. Možete upaliti dobru knjigu tijekom putovanja, na putu do posla, u teretani, dok presavijate rublje ili bilo kad drugo kad su vam oči i ruke zauzeti. Postoje deseci aplikacija za audioknjige za iPhone / iPad koje vam mogu pomoći u bilo kojem trenutku preuzeti, upravljati i slušati svoje omiljene knjige.

# 1. Audioknjige tvrtke Audible

Audible, tvrtka Amazon, nudi širok raspon naslova koji pokrivaju gotovo sve najprodavanije proizvode. Bilo da želite sustići audio emisije, audioknjige ili čak poznate originalne serije, to vas u potpunosti pokriva.

Osim toga, upakiran je u sve vrste bitnih značajki koje poboljšavaju vaše iskustvo. Značajke poput prijenosa knjiga na vaš uređaj putem Wi-Fi mreže, prebacivanje između čitanja i slušanja s Whispersync za glas zaista su impresivne.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Pretjerati

Kao aplikacija za audio knjige, OverDrive ima puno toga za ponuditi. Preko 30 000 knjižnica isporučuje naslove putem ove popularne aplikacije audio knjiga. Čita e-knjige i audioknjige, a također možete gledati streaming videozapise iz svoje knjižnice pomoću OverDrive Media Console (OMC) na iPhoneu i iPadu.

Aplikacija sadrži uredno korisničko sučelje, a vrlo je jednostavna za upotrebu, a omogućuje vam i kretanje kroz vaše audioknjige i održavanje njihove potpune organizacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Scribd

Scribd je vaša sveobuhvatna platforma za pristup audio knjigama, časopisima, dokumentima, vijestima, glazbi i još mnogo toga. Možete istražiti najnovije teme i dobiti personalizirane preporuke na temelju onoga što vas najviše zanima.

Štoviše, imate mogućnost pristupa odabranim sadržajima koje su odabrali urednici i poslovni čelnici. Svaki mjesec nudi 3 knjige i jednu audioknjigu po vašem izboru. Mjesečna pretplata nudi vam neograničen pristup knjigama, časopisima, audio knjigama itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Audio knjige LibriVox

LibriVox je vrlo primjetan. S više od 50 000 audio knjiga, knjiga svih žanrova i od najprodavanijih, možda nećete morati tražiti dalje od ove aplikacije audio knjiga.

Možete brzo pretraživati ​​bilo koju audio knjigu i strimovati je na vašem iOS uređaju. Ako želite koristiti bilo koju knjigu izvan mreže, preuzmite je. Osim toga, LibriVox ima podršku za više jezika, uključujući engleski, francuski, njemački, španjolski i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Besplatno sjedište audioknjiga

Audioknjiga HQ dolazi s velikom knjižnicom. Može se pohvaliti s oko 13 000 besplatnih i više od 300 000 vrhunskih audioknjiga, a brojke mogu opravdati vašu naplatu.

Bilo da želite knjige iz bestselera ili istražite bezvremenske klasike da biste iskusili besmrtnost književnosti, ona vas je u potpunosti pokrila. Jednostavno je preskakati naprijed i natrag zahvaljujući uređaju za jednostavnu upotrebu. Štoviše, ova aplikacija audioknjiga za iOS kompatibilna je s mnogim jezicima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Kobo knjige

"Kobo Books" je potpuno opremljena aplikacija za audioknjige za iOS. Ono što u ovoj aplikaciji privlači pažnju je mamutska kolekcija od preko 6 milijuna naslova. To znači da sve što želite pročitati može biti samo brzo pretraživanje.

Još jedna značajna značajka koja ovu aplikaciju čini izuzetno praktičnom za čitatelje je prilagodljivo korisničko sučelje. Osim toga, tu je i koristan noćni način koji vam omogućuje da noću udobno nadoknadite sve svoje omiljene stvari. To nije sve; možete ponuditi svoje kritike i podijeliti svoje omiljene naslove s prijateljima putem Facebooka i Twittera.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Audio knjige

Ako lovite platformu s koje možete po vlastitoj volji preuzimati i strujati audioknjige, ova je aplikacija lako jedna od najboljih mogućnosti. S ogromnom bibliotekom audioknjiga s više od 100 000 naslova za odabir, možda vam nikad neće nedostajati izbora.

Možete sinkronizirati audioknjige i oznake na svim uređajima da biste im lako pristupili s drugih uređaja. Osim toga, kontrola brzine reprodukcije zvuka omogućuje vam slušanje knjiga vlastitim tempom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. AudioBook - besplatni uređaj za reprodukciju i reprodukciju audio knjiga

S više od 7000 audio knjiga, ova aplikacija omogućuje slušanje knjiga iz svih žanrova. Bez obzira radite li posao u svom uredu ili se odmarate kod kuće, audioknjige će vas i dalje zabavljati. Možete brzo pretraživati ​​bilo koju knjigu prema njenoj kategoriji. Ako želite slušati audio knjige izvan mreže, preuzmite ih za lak pristup i streaming na iOS uređaju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Audioknjige na engleskom jeziku- Librivox

Želite li poboljšati svoj engleski slušajući audio knjige? Zvučne knjige engleskog jezika upravo su ono što biste željeli ne samo istražiti bogatu povijest engleske književnosti, već i sustići najbolje romane, povijesne knjige, biografije, kratke priče, poeziju i još mnogo toga. Budući da sadrži više od 3000 audio knjiga, vaša žeđ za učenjem naići će na idealnog vodiča.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Zvuk s više staza

Zvuk s više staza pun je zabave. Pripremljena je zabava i za djecu i za odrasle. Sadrži neke priče koje su napisali neki autori i pripovjedači. Interaktivne fantastične priče pripadaju nekoliko žanrova poput fantazije, vampira, pirata, Si-Fija i djece, itd. Možete preuzeti zanimljive priče i za slušanje izvan mreže.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Izvoli!

Koji je tvoj najdraži?

Napokon, stavili ste ruku u ruke najučinkovitijoj aplikaciji audio knjiga za vaš iOS uređaj. Ali prije nego što duboko zaronite u dugačku sesiju čitanja, recite nam dolje o svojoj glavnoj okladi.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje aplikacije za uređivanje glazbe za iPhone i iPad
  • Aplikacije za video uređivanje za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za čitanje kasnije za iPhone i iPad
  • Najbolje vijesti za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found