Blog

Najbolje aplikacije za upravljanje kontaktima i adresarima za iPhone u 2021. godini

Uredite i upravljajte svojim osobnim i poslovnim kontaktima u primamljivom i uvjerljivom stilu. Ovo su najbolje aplikacije za upravljanje kontaktima i adresarima za iPhone, čineći upravljanje kontaktima zavidno jednostavnim. Bilo da održava vaš adresar organiziranim, podsjeća na rođendan vaših prijatelja ili spaja duplikate kontakata, ove iPhone aplikacije za kontakt osiguravaju vam da ostanete u skladu sa zadatkom. Nadalje, lako možete uvesti i izvesti cijele kontakte s lakoćom. Znajmo što još mogu učiniti!

1. Sigurnosna kopija mojih kontakata

Ova aplikacija olakšava izradu sigurnosnih kopija kontakata i njihovo vraćanje izravno s vašeg iPhonea bez potrebe za bilo kojim računalom ili postupkom sinkronizacije. Kako radi? Brzo napravite sigurnosnu kopiju kontakata i pošaljite sebi datoteku u obliku VCF privitka putem e-pošte. Da biste vratili kontakte, jednostavno otvorite datoteku u poštanskom sandučiću.

Možete postaviti podsjetnike da redovito izrađuju sigurnosne kopije kontakata. Postoji i opcija za jednostavno brisanje svih kontakata. Besplatna verzija aplikacije omogućuje vam izradu sigurnosne kopije samo 500 kontakata, a za sigurnosnu kopiju neograničenih kontakata morate nadograditi na premium verziju aplikacije. Štoviše, "My Contacts Backup" podržava nekoliko jezika, uključujući engleski, češki, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački, grčki, mađarski, indonezijski, talijanski i japanski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. FullContact

Kombinacijom svih vaših kontakata iz Google kontakata, kontakata Microsoft Exchange / Office 365, adresara vašeg telefona i profila na društvenim mrežama, FullContact vam pomaže da se odmah povežete s ljudima. Imate potpunu slobodu da organizirate svoje kontakte prema svojoj udobnosti.

Sve promjene koje napravite na bilo kojem od svojih uređaja sinkroniziraju se na vašim uređajima. Omogućuje vam i brzo spajanje dupliciranih kontakata. Dodajte bilješke u kontakte da nikada ne zaboravite neke bitne stvari.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Sink.ME

Ne slažite se samo s aplikacijom upravitelja kontakata kada možete dobiti puno više od toga. Sync.ME je upravitelj kontakata, ID pozivatelja, a također i aplikacija za blokiranje neželjene pošte za vaš iPhone. Najbolje je to što aplikacija automatski pretražuje fotografije vaših kontakata putem njihovih profila na Facebooku, Twitteru i drugim profilima na društvenim mrežama i unapređuje vaše iskustvo.

Osim toga, dolazi i s funkcijom identifikacije pozivatelja koja vas obavještava tko zove s nepoznatog ili nespremljenog broja. Također automatski blokira neželjenu poštu ili roboto pozive da vas ne ometaju. Uz premium značajke možete spojiti dvostruke kontakte, sinkronizirati kontakte u pozadini i također sigurnosno kopirati kontakte da biste ih kasnije vratili.

Cijena: Besplatno s ograničenim značajkama

preuzimanje datoteka

4. Grupe

Što se tiče upravljanja kontaktima i pružanja potrebne kontrole kako bi bili lako dostupni, "Grupe" isporučuju robu sa željenim rezultatom. Grupiranjem kontakata u obitelj, prijatelje, kupce, kolege osigurava da ostanu u potpunosti organizirani i brzo dostupni.

Možete odmah stvoriti i upravljati bilo kojom skupinom kontakata. Omogućuje vam i spajanje višestrukih dvostrukih kontakata kako biste se lakše nosili s njima. Što je još važnije, podržava 15 jezika, uključujući engleski, arapski, kineski, francuski itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. CircleBack

CircleBack je ultra napredni upravitelj adresara za iPhone. Ažurira vaše kontakte kad ljudi promijene uloge, poslove, a također otkriva nove kontakte u vašim pretincima Google, Microsoft i Exchange. Štoviše, posjetnice također možete skenirati i spremiti u svoje kontakte.

Grupirajte svoje kontakte kao stare, arhivirane, skenirane posjetnice ili omiljene itd. Olakšava pronalaženje dupliciranih kontakata i njihovo uklanjanje. Izbrisane kontakte možete oporaviti, pa čak i izvesti u Salesforce.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Kontaktirajte pokretača i sinkronizaciju računa

Kao što i samo ime sugerira, omogućuje vam da bez napora sinkronizirate ili premjestite bilo koji par kontakata za iPhone, uključujući Facebook, iCloud, Gmail, Outlook, Yahoo i druge. Pomoću nje nećete imati problema sa spajanjem Outlook kontakata s Gmailom ili iCloudom.

Uz uslugu dvosmjerne sinkronizacije, omogućuje vam spajanje promjena na svakom računu za kontakt. Na temelju vaših potreba moći ćete odabrati dvosmjernu, jednosmjernu ili čak ručnu sinkronizaciju. Štoviše, imate mogućnost sinkronizacije samo odabranih grupa, pa čak i spriječiti sinkronizaciju kontakata bez telefonskog broja i e-pošte.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. A2Z kontakti

Kako biste održavali svoj adresar savršeno organiziranim i sinkroniziranim sa vašim zahtjevima, "A2Z kontakti" su stručna opcija. Aplikacija vam omogućava da sa lakoćom preuzmete kontrolu nad kontaktima i grupama.

Možete odmah pristupiti svim svojim grupama i dodati im nove kontakte. Uđite u trag neželjenim i uklonite ih odjednom bez ikakve gnjavaže. Ne zaboravite napraviti popis favorita za brzi poziv, poruku ili e-poštu.

Da biste kontaktima ponudili više sigurnosnih mjera, napravite sigurnosnu kopiju. Osim toga, moći ćete ih vratiti kako god i kada želite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Upravitelj dvostrukih kontakata

Za upravljanje duplikatima kontakata možete uplatiti "Upravitelj duplikata kontakata". Aplikacija čini prilično jednostavnim traženje dupliciranih kontakata i njihovo uklanjanje. Štoviše, nudi i siguran način za sigurnosno kopiranje svih kontakata i njihovo vraćanje s lakoćom.

Što se tiče sučelja, Duplicate Contacts Manager mi je izgledao uredno. Zahvaljujući korisničkom sučelju bez smetnji, navigacija je povjetarac bez ikakvog zaostajanja. Još bolje, aplikacija također nudi brzi način dijeljenja kontakata putem Gmaila i Outlooka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. ABC grupe

„ABC Grupe“ zaslužuju da ga se naziva kompletnim kontakt menadžerom. Bez obzira želite li zadržati narkomane ili želite zadržati adresar u savršenom redu, ova aplikacija može dobro obaviti vaš posao.

Jedna značajna značajka ove aplikacije je da vam omogućuje da na jednom mjestu dovedete sve svoje kontakte s iCloud-a, CardDAV-a i Facebooka. Stoga vam postaje prilično lako pratiti ih.

Za pojednostavljeno iskustvo možete stvoriti grupe kontakata i napraviti popis favorita za brzi pristup. Štoviše, prikazuje i nadolazeće rođendane i obljetnice kako ne biste zaboravili poželjeti svojim prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Pokrivač

Pronašao sam Covvea vrlo funkcionalnog menadžera za kontakte koji može biti od velike pomoći poslovnim ljudima i profesionalcima koji žele iskoristiti svoju mrežu. Koristeći vlasničku tehnologiju, pronalazi i predlaže informacije za vaše kontakte, a također drži karticu promjena kako bi detalji bili ažurni.

Interaktivno mapiranje kontakata omogućuje vam istraživanje vaše mreže i otkrivanje novih uvida. Za poslovne ljude potrebno je ostati u kontaktu s ljudima, a ova aplikacija omogućuje vam dodavanje prilagođenog podsjetnika kontaktima kako ne biste zaboravili poželjeti bilo kome ili komunicirati na vrijeme.

Također možete snimati bilješke uz svaki poziv i trenutno pristupati povijesti poziva. Još bolje, menadžer kontakata također vam šalje mjesečno izvješće s vašim najzapaženijim aktivnostima. Uz to, možete nadograditi na pro verziju 6,99 USD (mjesečno) ili 58,99 USD (godišnje) da biste otključali više značajki ili koristili ovu aplikaciju bez ikakvih ograničenja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je omiljeni upravitelj kontakata za iPhone?

Dakle, u potpunosti iskoristite ove najbolje aplikacije za kontakt kako biste održali organiziran svoj adresar i spriječili njegovo potpuno zabrljavanje. Siguran sam da bi im bili od velike pomoći. Koji vam je upravitelj kontakata zapeo za oko? Javite nam njegovo ime, a također nam recite značajke koje ste u njemu pronašli kao značajne.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolje iPhone aplikacije za brisanje dvostrukih kontakata
  • Kako izbrisati dvostruke kontakte na iPhoneu i Macu
  • Izbrišite više iPhone kontakata
  • Kako skenirati QR kod na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found