Blog

Najbolji automobilski punjači za iPhone 5 u 2021. godini [iPhone SE, 5s]

Čini se da su automobilski punjači za iPhone SE, 5 i 5s prilično skupi. Pristanište za munje izgleda kao krivac, a ako tražite autentičan, cjelovit skup velikih frajera, tražite granatiranje negdje između 25 i 40 dolara.

Najbolja opcija izgleda ovako: ako već imate USB punjač za automobil, imate USB kabel za grom. Upotrijebite ih obje i uštedite novac. Isto se odnosi na ljude koji će kupiti novi automobilski punjač za svoj iPhone 5 / 5s: kupite zadani USB automobilski punjač koji se napaja iz upaljača za automobil, a zatim nabavite konektor USB-to-grom.

Usprkos tome, još uvijek imamo ljudi koji traže rješenje bez problema. Tu dolaze iPhone 5 i iPhone 5s punjači za automobile. To su iste postavke, ali ako tražite visokokvalitetne, odaberite marke. Ovdje ih imamo nekoliko sa svim podacima:

1. FIMARR

FIMARR je dizajnirao vrhunski automobilski punjač za vaš iPhone. Ovaj je punjač kompatibilan s više iOS uređaja, koji također uključuju iPhone SE i druge male iPhone uređaje. Kompaktan dizajn automobila olakšava nošenje i ugradnju u utor. Mekana LED lampica omogućuje vam brzo umetanje kabela u priključke.

Kabel je dovoljno jak da izdrži 5000 zavoja; svoje uređaje možete puniti čak i dok sjedite na stražnjem sjedalu automobila. Međutim, pripazite da imate dugački kabel za punjenje iPhonea SE.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. Syncwire

Imajući na umu svestranost, Syncwire je pružio način na koji možete zadovoljiti svoje potrebe za punjenjem. Uz ugrađeni rastezljivi kabel, ima i dodatni USB priključak za punjenje dva uređaja odjednom.

Službeno je certificiran za MFI i prikladan je za sve modele vozila kompatibilne s DC 12-24V ulazom. Samo ga priključite u adapter za automobil, a LED svjetlo pokazat će da je vaš automobil spreman za pogon za punjenje vašeg iPhonea.

USP: Bijeli LED indikator

Pogledajte na Amazonu

3. Hunda

Hunda je izgradila automobilski punjač sa savitljivim kabelom. Ovaj namotani kabel održava vaš automobil organiziranim bez kačenja. Osim ugrađenog iPhone kabela, ovaj automobilski punjač nudi dodatni USB priključak za punjenje drugog iOS uređaja.

Uz veliko napajanje od 24 W / 4,8 A, vaši uređaji dobivaju najbrže moguće punjenje do 4,8 ampera ili 2,4 ampera po priključku. Tako možete istovremeno puniti dva kompatibilna uređaja dok putujete.

USP: Najbrže moguće punjenje

Pogledajte na Amazonu

4. LOOGGO

LOOGGO-ov punjač za automobil pruža punjenje u punoj brzini. Dva USB porta mogu istovremeno puniti vaš iPhone i iPad, pružajući vam 45% brže punjenje od bilo kojeg standardnog automobilskog punjača i vožnju od kuće do ureda? Brzo napunite svoj uređaj i koristite ga tijekom radnog vremena. Vraćajući se kući, iPhone možete ponovo napuniti da biste uživali u svojoj prisutnosti na društvenim mrežama.

Nadograđeni dizajn i IC inteligentni čip LOOGGO nude optimalnu strujnu snagu. Budući da je punjač izrađen od visokokvalitetne metalne ljuske aluminijske legure, u vašem automobilu izgleda lijepo. Meko LED svjetlo olakšava pronalaženje luka dok vozite noću.

USP: 95% pretvorbe snage

Pogledajte na Amazonu

5. Gembonics

Kvaliteta koju smo pronašli u Gembonicsu vrlo zahvalnom je visoka učinkovitost. Punjač ima prilično mali izgled što ga čini trenutnim hitom za vaše putovanje. Ali nemojte se pridržavati majušnog dizajna!

Punjač za automobil u potpunosti je u stanju pružiti pristojnu brzinu punjenja. Imajući dva porta, može puniti ne samo vaš iPhone već i većinu drugih Android uređaja. Potpuno certificiran od strane tvrtke Apple, također zadržava prekomjernu struju i kratki spoj tako da se vaš uređaj sigurno puni.

USP: Izuzetno učinkovito punjenje

Pogledajte na Amazonu

6. RAVPower

Pomoću tehnologije iSmart, RAVPower automatski prilagođava prikladnu ulaznu struju. Stoga se vaš pametni telefon puni velikom brzinom i željenom sigurnošću. 4.8Ukupni učinak čini ga robusnom imovinom, koju biste voljeli imati za turbo punjenje uređaja.

Inteligentni dizajn sklopa omogućuje punjaču da se s lakoćom bori protiv prijetnji poput pregrijavanja. I na kraju, RAVPower dolazi u tri boje poput crne, crvene i zlatne s doživotnim jamstvom.

USP: iSmart tehnologija

Pogledajte na Amazonu

7. AmazonBasics

AmazonBasics jedna je od vodećih marki iPhone opreme. Ovaj gromobranski automobilski punjač savršen je komad za sve vaše Apple uređaje. Ima Mfi certifikat i osigurava punu kompatibilnost punjenja i sinkronizacije s vašim iPhoneima.

Ljepota leži u jednostavnosti. Ovaj je automobilski punjač prilično jednostavan, ali izgleda elegantno u vašem automobilu. Kabel od 3 metra pruža vam dovoljno slobode za punjenje uređaja kada ste na stražnjem sjedalu. Punjač možete priključiti izravno u DC adapter vašeg automobila za veću praktičnost.

USP: Fleksibilno postavljanje

Pogledajte na Amazonu

8. Apple certificirani punjač za munje

Evo praktičnog automobilskog punjača koji će vam dodati udobnost bez da zauzima puno prostora u vašem automobilu. Nudi ukupno brzo punjenje od 3,1 amp bez rizika od kratkog spoja ili pregrijavanja. Tanak kraj Lightning konektora i čvrst kabel trajat će dugo.

Nadalje, možete uživati ​​u istodobnom punjenju dva uređaja efikasnom brzinom. Marka također nudi doživotno jamstvo, tako da možete biti sigurni u sve probleme s kvalitetom.

USP: Elegantan i kompaktan

Pogledajte na Amazonu

9. JETech

JETech je jedna od marki kojoj biste željeli vjerovati kada je u pitanju iPhone dodaci. Tvrtka se specijalizirala za široku paletu proizvoda s dodatnom opremom. JETech-ov automobilski punjač kompaktan je, ima dva USB priključka i podržava brzo punjenje.

Također štiti vaš iPhone od pregrijavanja, prekomjerne struje i prekomjernog punjenja. Štoviše, kompatibilan je s mnogim drugim uređajima kao što su HTC, Blackberry, MP3 uređaji za reprodukciju, digitalni fotoaparati itd.

USP: Univerzalna kompatibilnost

Pogledajte na Amazonu

10. HUSSELL

Evo automobilskog punjača s inteligentnom prilagodljivom tehnologijom Smart IC koji identificira vaš mobilni uređaj kako bi automatski pružio najbrže moguće punjenje. Može istodobno puniti dva uređaja velikom brzinom, što dodaje udobnost vašem životu.

Ugrađen je sustav zaštite od prekomjerne struje, prekomjernog punjenja i pregrijavanja, osiguravajući vrhunske performanse, sigurnost i pouzdanost. Štoviše, marka obećava da će riješiti sve probleme s kvalitetom čak i godinama nakon što ste je kupili.

USP: Brzo simultano punjenje

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Koji će od ovih automobilskih punjača napajati vaš pametni telefon? Obavijestite nas o svom odabiru i osobinama koje ste u njemu uvidjeli.

Zavirite i u ove postove:

  • Najbolje iPhone 5 / 5s slušalice
  • iPhone 5 / 5s banke napajanja
  • Najbolje priključne stanice za iPhone 5 / 5s