Blog

Najbolje aplikacije za praćenje računa iPhone-a u 2020

Očito je da je iPhone sjajan način da račune zaštitite i dobro upravljate troškovima. Mnogi ljudi ne shvaćaju da se iPhone s njegovom kamerom i nekoliko dobrih aplikacija za praćenje računa zapravo može pokazati nevjerojatnim načinom praćenja svih vaših računa. I čuvaj ih. Praćenje računa - tradicionalni način - može biti dosadno. I to prilično zamorno. No, klikom i unosom nekoliko riječi / brojeva sada možete prilično brzo i jednostavno pratiti račune.

# 1. SAP Concur

"SAP Concur" je punopravni alat za praćenje primanja i troškova za iOS. Potvrde možete snimati i prenositi u pokretu. Aplikacija vam također omogućuje skeniranje crtičnog koda radi sigurnosnih mjera.

Moći ćete sortirati svoje račune u različite kategorije za brzi pristup. Omogućuje vam i ispis i slanje e-pošte. S jednostavnim korisničkim sučeljem u kombinaciji sa značajkama jednostavnim za upotrebu, myReceipts se već od početka osjeća vrlo poznato.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Ekspenzirati

Ako ste prodajni profesionalac ili poslovni putnik, nećete pronaći bolju aplikaciju koja će vam omogućiti da svoje račune pratite s najvećom udobnošću. Uz pomoć tehnologije SmartScan, ova je aplikacija opremljena za lako čitanje detalja računa.

Možete primiti račun i moći ga pratiti čak i u pokretu. Ova aplikacija omogućuje vam kategorizaciju, označavanje, pa čak i grupiranje troškova u izvješću kako bi vam stvari postale prilično jednostavne. U slučaju da izgubite račun, ova vam aplikacija omogućuje uvoz transakcija kreditnom karticom, a zatim automatski generira eReceipt za kupnju koji jamči IRS.

Omogućuje vam plaćanje troškova izravno iz aplikacije. Ova aplikacija automatski kreira ažuriranja statusa leta u vezi s vašim putovanjem, tako da ste uvijek u najboljem znanju o svom putovanju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Veryfi

Vidjeli ste neke izvanredne značajke u prve dvije aplikacije na popisu, ali Veryfi je više od te dvije aplikacije. Koristi optičko prepoznavanje znakova (OCR) s postupkom otkrivanja primitaka za jednostavno pretvaranje fotografija u tekst. Dakle, nema potrebe za ručnim unosom vrijednosti računa, jer se fotografije automatski pretvaraju u tekst pomoću takve tehnologije. Također možete prenijeti prethodne snimke sa svog iPhonea da biste kreirali račune. Također podržava Apple Watch.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Foreceipt Receipt Manager

Ako ne možete upravljati svojim računima, Foreceipt je aplikacija koju morate instalirati na svoj iPhone. Pomoću ove aplikacije vrlo je lako pratiti vaš prihod i prema tome upravljati svojim primicima. Sučelje je prilično jednostavno što ga čini jednostavnim za upotrebu. Budući da su svi vaši računi i izvješća pohranjeni izravno na Google disku, oni su sigurni. ID-u možete pristupiti na različitim uređajima sinkroniziranjem računa. Podsjetnici se mogu postaviti i ako zaboravite platiti račune ili ste dosegli ograničenje troškova.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Voditelj računa s obućom

Shoeboxed jedna je od najljepše dizajniranih aplikacija za praćenje primanja u App Storeu. Iako je sveobuhvatna aplikacija koja vam omogućuje praćenje primitaka i prijeđenih kilometara kako bi vam pomogla podnijeti zahtjev za povrat troškova, ovo možete hakirati kako biste sami pratili primanja. Moć leži u stvaranju izvješća o troškovima i integraciji, tako da možete izvoziti u QuickBooks, Outright, Excel i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Skener i tragač banke računa

"Skener i tragač banke računa" nudi pojednostavljeno rješenje za knjigovodstvo i praćenje troškova. Pomoću ove praktične aplikacije možete održavati svoje poslovne troškove u potpunosti organiziranim i moći ćete ih lako pratiti.

Korištenjem tehnologije unaprijed izdvojenih podataka pruža informacije u stvarnom vremenu o vašoj potrošnji. Jednostavno ćete skenirati račune da nikada ne biste propustili povrat. Da bi se osiguralo da ostanu sigurni, omogućuje vam da ih sinkronizirate s oblakom. Aplikacija dolazi s 14-dnevnim besplatnim probnim razdobljem, nakon čega ćete morati nadograditi na premium verziju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Kutija s priznanicama

Ono što zaista cijenim kod "Kutije s priznanicama" je sposobnost pružanja jedinstvenog iskustva. Aplikacija vam omogućuje praćenje vaše potrošnje, kao i računa bez ikakvih gnjavaža, a vi imate potpunu kontrolu nad njima.

Kako bi vaši podaci bili u potpunosti sigurni, omogućuje vam automatsko sigurnosno kopiranje na iCloud Drive. Također možete izvesti podatke putem različitih medija poput e-pošte. Da biste lako pristupili datotekama, moći ćete dodavati oznake, bilješke, pa čak i oznake.

Postoji i ugrađeni kalkulator poreza koji vas obavještava koliko poreza morate platiti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. 123 Jednostavno praćenje troškova primanja

Baš kao iQBoxy, Easy Receipt Expense Tracker također podržava značajku skeniranja, hvatanja i pohrane računa. Automatski pohranjuje datum, detalje o troškovima, naziv prodavača, popis predmeta itd. Iz snimljene snimke. Pomoću ove aplikacije vrlo je lako pratiti stanje na vašem računu, jer u aplikaciju možete uključiti sve bankovne račune, a možete izračunati trošak kako biste provjerili preostalo stanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Primici plus

Upravljanje računima, popisom troškova, naknadama za plaćanje, potvrdama itd. Moglo bi vam biti prilično teško ako ste zauzeti svojim životom. No jeste li ikad pomislili da se aplikacija može pobrinuti za takve stvari? Receipt Plus jedna je takva aplikacija koja upravlja svime bez vaših uputa. Sve što morate učiniti je spremiti račune ili račune za troškove ili datum dospijeća, a ostatak ostaviti u aplikaciji. Izračunat će sve vaše troškove, sigurno pohraniti vaše račune i podsjetiti vas kada treba platiti. Nije li stvarno cool? Da biste instalirali aplikaciju već danas!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Računi

Računi su elegantna aplikacija za praćenje troškova. Možete brzo stvoriti proračune, račune i kategorije. Njegova značajka automatskog popunjavanja omogućuje vam brzo dodavanje novih računa. Ova aplikacija ima devet različitih vrsta polja primanja koja vam pružaju potrebnu slobodu u upravljanju vašim zadatkom.

Kroz dobro organizirane grafikone nudi vam pravi uvid u vaš prihod i potrošnju. Možete saznati koliko je novca potrošeno u određenom vremenskom razdoblju prema računu, valuti ili kategoriji.

Omogućuje vam generiranje izvješća u PDF, CSV, HTML ili Excel formatima. Nudi mnoge opcije kao što su Dropbox, Box ili CloudApp kako bi vam omogućili sinkronizaciju izvješća.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Vaš odabir?

Dakle, koji ste od ovih najboljih tragača za priznanice odabrali za svoj iOS uređaj? Osim toga, javite nam značajke koje želite vidjeti u svojim omiljenim alatima za praćenje troškova.

Možda biste htjeli pogledati i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za praćenje pošiljki
  • Aplikacije upravitelja kontakata
  • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima
  • Najbolje ERP aplikacije za iPhone