Blog

Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 5 / 5s 2021. godine

Imali smo svoj dio pregleda i korištenja nekoliko futrola za novčanik za iPhone. Sad kad je iPhone 5s izašao, možda je vrijeme za osvježavanje starog popisa futrola za novčanike - što zapravo i odgovara računu. Ipak, postoji gomila nevjerojatnih futrola za iPhone 5 / 5s novčanike koje vrijedi razmotriti.

Kada odaberete odgovarajuću futrolu za novčanik iPhone 5 / 5s, na što biste trebali obratiti pažnju zbog njegove trajnosti i većine dodataka vašem iPhoneu. Tržište ima dovoljno glomaznih futrola za iPhone novčanike (i morate nas ovdje ispričati jer smo ih ovdje uvrstili nekoliko), ali ne treba se zadovoljavati velikim dijelom kada se isto iskustvo može postići s laganim, glomaznim futrole za novčanik.

1. Speck SmartFlex

SmartFlex iz Specka prekrasno je izrađena futrola za iPhone 5s / 5 novčanik. Prvo se radi o kućištu za iPhone 5s / 5, a zatim se kao prednost na stražnjoj strani nalazi utor za kartice / gotovinu. Dakle, imate čvrstu, visokokvalitetnu zaštitnu futrolu koja vaš iPhone čuva dok vam omogućuje da ponesete nekoliko kartica i nešto novca bez nošenja novčanika.

Značajke:

 • Više boja
 • 1 godina garancije
 • Snappy značajka otpuštanja palca

Pogledajte na Amazonu

2. Aicoco

Torbica za novčanik Aicoco ima profesionalni izgled, uz trajnu kvalitetu. Napravljen je od kože, ima dva pretinca za kartice i jedan veliki džep za nešto vašeg novca. Preklopni mehanizam štiti vaš iPhone 5 / 5s od prašine i prljavštine dok njime ne upravljate.

Unutarnji okvir koji drži iPhone napravljen je od mekog TPU materijala koji štiti vaš uređaj od normalnih padova i neravnina. Na kraju, dostupna je samo jedna opcija boje - crna.

Pogledajte na Amazonu

3. Shanshui

Kad kupujete futrolu za novčanik, očito je da ćete tamo staviti svoje kreditne i debitne kartice. Ovaj slučaj tvrtke Shanshui ima uspostavljen RFID mehanizam za blokiranje pomoću kojeg lopovi ne mogu ukrasti vaše osobne podatke pomoću RFID prijamnika. Osim toga, riječ je o slučaju 2 u 1; možete odvojiti poklopac novčanika i ako želite koristiti jedini slučaj.

Preklop novčanika uključuje tri džepa za vaše kartice, dok jedan džep za novac. Kućište je izrađeno od PU kože što mu daje otmjeni izgled. Na kraju, dostupno je pet svijetlih boja.

Značajke:

 • RFID mehanizam za blokiranje
 • Odvojivi poklopac novčanika
 • Širok raspon izbora boja

Pogledajte na Amazonu

4. BulletTrain

Ti su momci naišli na neke probleme s kvalitetom, ali BulletTrain SAFE novčanik jedna je od najboljih stvari koje sam vidio na ovom tržištu futrola za novčanike. To je prekrasna, gotovo punopravna futrola za iPhone 5s novčanik koja može primiti puno više od većine ostalih slučajeva novčanika.

Dizajn je takav da novčanik iskoči, ali savršeno stane u kućište. (Vidi sliku). Unatoč tome, novčanik ima vrlo ugodan estetski dizajn i relativno je tanak.

Značajke:

 • Vrlo lagan i tanak (0,63 inča, 1 unca)
 • Postoji i tajna zaliha
 • Sadrži ključ, nekoliko kartica i novčane račune

Pogledajte na BulletTrainu

5. Svila

Ako su kožne futrole ili preklopci nešto što vas ne zanima, vrijedi razmisliti o ovom Silk kovčegu. Na stražnjoj strani kućišta ima tri utora u koja možete pohraniti svoje kartice i dio novca. Osim toga, kućište je malo podignuto oko kamere, što daje dodatni sloj zaštite.

Kućište je tanko, lagano i dovoljno izdržljivo za redovitu upotrebu. Također, besplatni zaštitnik zaslona uključen je i kada kupite futrolu. Na kraju, možete odabrati između 4 boje.

Značajke:

 • Tanak i lagan
 • Uključena besplatna zaštita zaslona
 • Mogućnosti svijetlih i živih boja

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Odjava

Futrole za novčanik zasigurno su izvrstan način za upravljanje nekim važnim stvarima na jednom mjestu, umjesto da ih nosite odvojeno. Nadam se da ste pronašli ono što ste tražili u ovom postu.

Možda ćete voljeti istražiti i:

 • Najbolji slučajevi baterija za iPhone 5s / iPhone SE
 • iPhone 5 / 5s vodootporne futrole
 • Pet najboljih iPhone 5 / 5s slučajeva ispod 20 USD

Copyright calisportfest.com 2022