Blog

Najbolje futrole, navlake i rukavi za jabuke u 2021. godini

Baš kao i bilo kojem drugom uređaju, vaš Apple Pencil treba temeljnu njegu kako bi ostao siguran. Srećom, nema nedostataka slučajeva koji mogu pružiti željenu zaštitu vašoj digitalnoj olovci i poboljšanom držanju kako biste mogli skicirati s više praktičnosti. Kako bih vam malo olakšao zadatak pronalaženja najprikladnijeg pratitelja za olovku, poredao sam neke od najboljih naslovnica Apple Pencil.

 1. Leeko
 2. Ztylus
 3. Moretek
 4. Belkin
 5. Aunote
 6. JIAJUN
 7. MoKo
 8. MoKo
 9. MoKo
 10. SLUČAJ ZUGU
 11. FRTMA

1. Leeko

Rukav Leeko Apple Pencil ima ergonomski dizajn koji savršeno pristaje na olovku. Prilično je glatka i pruža potreban zahvat kako biste olovku držali ugodno.

Koža se lako ljušti u stranu kako biste olovku napunili bez ikakvih muka. I na kraju, postoji devet impresivnih boja koje vam omogućuju odabir idealnog poklopca za olovku.

USP: Poboljšano prianjanje

Pogledajte na Amazonu

2. Ztil

Osigurajte svojoj olovci Apple potrebnu zaštitu od kapi i ogrebotina pomoću Ztylusa. Napravljen je da bude izuzetno fleksibilan i prikladno se instalira na olovku. Uvlačivi dizajn štiti vrh od oštećenja.

Integrirana kopča omogućuje vam lako pričvršćivanje olovke na odjeću ili torbu. Uz poboljšano držanje, omogućuje vam držanje olovke s više udobnosti.

USP: Uvlačivi dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. Moretek

Nosite svoju olovku Apple bilo gdje s vrhunskom udobnošću. Moretek je proizveo ovu navlaku za olovku s putnom torbom od PU kože. Vaša olovka ugodno stane u ovu naslovnicu poput rukavice. Štoviše, možete brzo pristupiti olovci kada je želite koristiti.

Značajna značajka ovog kućišta je da je izrađena od ekološkog materijala. Kućište je izrađeno od mekog silikonskog materijala koji nema BPA.

USP: Ekološki prihvatljiv materijal

Pogledajte na Amazonu

4. Belkin

Belkin je jedna od vodećih tvrtki koja proizvodi visokokvalitetnu dodatnu opremu za iPhone. Marka je proizvela torbu za nošenje i postolje za Apple Pencil. Zbog jednostavne organizacije Belkin je napravio pojedinačne pretince za odlaganje olovaka, adaptera za grom, poklopca za olovku i dodatnog vrha olovke.

Kad se ne koristi, možete staviti olovku u stanje mirovanja, što vam omogućuje brz pristup kada želite koristiti olovku. Vanjski dio računala odiše sjajem, a podstava od tkanine pruža zaštitu.

USP: Jednostavna organizacija

Pogledajte na Amazonu

5. Aunote

Aunote je smislio jedinstveno rješenje za pohranu vašeg Apple Pen pribora. Ova dvostrana torbica može pohraniti sve što vaša Apple olovka zahtijeva. Možete staviti i adapter za napajanje, kabel za punjenje, vrhove olovke i iPhone slušalice.

Ova pernica je izrađena od PU i EVA materijala i opremljena je dvostrukim zatvaračem od metalnog brtvljenja. Sve zajedno djeluje tako da vam pruža veću praktičnost pri otvaranju kućišta i zaštiti vašeg pribora unutar kućišta.

USP: Dovoljno velik kapacitet

Pogledajte na Amazonu

6. JIAJUN

JIAJUN nudi niz Apple pernica. Možete odabrati bilo tko iz četrnaest različitih boja. Ova silikonska futrola za olovke pruža vam izvrsno držanje za glatku upotrebu olovke na iPadu Pro.

Silikonski materijal štiti olovku od kotrljanja ili ogrebotina kada olovku položite na stol. Za bolje prijanjanje, JAIJUN-ova futrola ima navoje u gornjem dijelu.

USP: Šareni asortiman

Pogledajte na Amazonu

7. MoKo

Predstavite olovku atraktivnim odijelom. Stvorena od meke PU kože, u potpunosti je sposobna pružiti zaštitu cijelog tijela olovke. Unutrašnjost od mikro vlakana brani olovku od ogrebotina.

Ugrađeni kožni džep drži ga sigurno. Patent zatvarač omogućuje vam brzo pričvršćivanje i otvaranje poklopca. To nije sve; postoji 15 očaravajućih opcija boja koje vam pružaju više slobode u odabiru elegantnog odijela za vašu olovku.

USP: Mekana unutrašnjost od mikro vlakana koja se ne ogreba

Pogledajte na Amazonu

8. SLUČAJ ZUGU

ZUGU CASE donosi inovativnu naljepnicu za držač Apple Pencil za iznimnu praktičnost. Ovaj držač s naljepnicama se drži na gotovo bilo kojoj površini, tako da možete držati ovu olovku i na iPad Pro kućištu. Ova naljepnica držača je debljine 2 mm i ima 3M ljepilo.

Rastegljiva torbica štiti i čuva vašu olovku. Osim vaše Apple olovke, ova torbica također radi s olovkom slične veličine.

USP: Držač-cum-naljepnica

Pogledajte na Amazonu

9. MoKo

Ovo je još jedna naslovnica olovke tvrtke MoKo na ovom poželjnom popisu. Uvlačivim dizajnom i vrhunskom nakupljanjem kućište pruža potrebnu zaštitu vaše olovke od nule i pada.

Integrirana kopča omogućuje vam jednostavno pričvršćivanje olovke na torbu ili futrolu. Poboljšano držanje osigurava da olovku možete držati s više udobnosti. Poklopac dolazi u pet boja poput bijele, zelene, ružičaste, srebrne te bijelo-sive.

USP: Ergonomski dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. FRTMA

FRTMA silikonski poklopac dolazi s ugrađenim magnetima. Stoga možete olovku Apple pričvrstiti na prednju stranu iPada Pro ili bilo koju metalnu površinu prilagođenu magnetima. Mekani silikon čvrsto leži na vašoj olovci i nudi bolje držanje.

Zahvaljujući većoj površini za hvatanje, futrola sprečava klizanje; što vam olakšava duže držanje olovke. Možete udobno instalirati i ukloniti poklopac, pa čak i prilagoditi ga kako biste poboljšali prijanjanje. Štoviše, FRTMA je dostupan u pet privlačnih varijanti boja poput Midnight Blue, Ivory White, Lavanda, Red, Ice Sea Blue.

USP: Ugrađeni magneti

Pogledajte na Amazonu

Vaša omiljena?

Koja vam je od ovih naslovnica Apple Pencil zapela za oko? Je li to onaj koji ima atraktivan dizajn ili onaj s niskim profilom? Javite nam svoj odabir u komentarima u nastavku.

Za mene je ono što ovaj Apple Pencil rukavi čini glavnom opkladom sposobnost pružanja osnovne zaštite olovke od udaraca i abrazije. Oni nude poboljšano držanje kako biste vam omogućili da dizajnirate svoju umjetnost aplombom. Osim toga, ovi se slučajevi besprijekorno uklapaju u olovku.

Možda ćete htjeti i pomicati ove popise:

 • Najbolji iPad Pro slučajevi od 12,9 inča
 • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro stalci