Blog

Najbolji preklopni futrole za iPhone 6 / 6s dostupni 2021. godine

Preklopna futrola za vaš iPhone 6 pruža vam savršeno izvršno odjeljenje kamo god krenuli. Bilo koja druga zaštitna maska ​​za vaš željeni pametni telefon ne uspijeva pridodati to profesionalno držanje. Evo popisa deset najboljih iPhone 6 flip futrola za vas. Prije nego što ga ponesete kući, pogledajte fine detalje slučajeva. Jedna od blistavih karakteristika ovih kućišta je otmjeni izgled, fini završetak, živopisne boje i zadivljujući dizajn koji vas lako može izdvojiti iz mase. Ova se kolekcija može pohvaliti dizajnom i bojama koje će impresionirati muškarce i žene. Samo naprijed istražite asortiman iPhone 6 kućišta.

Jedna od blistavih karakteristika ovih kućišta je otmjeni izgled, fini završetak, živopisne boje i zadivljujući dizajn koji vas lako može izdvojiti iz mase. Ova se kolekcija može pohvaliti dizajnom i bojama koje će impresionirati muškarce i žene. Samo naprijed istražite asortiman iPhone 6 kućišta.

# 1. Elago

Ako vaš posao ili posao zahtijeva dovoljno putovanja, ova elegantna i ručno izrađena maska ​​savršen je pratitelj za vaš iPhone 6. Mješavina dizajna polikarbonata i kože vašem iPhoneu daje jedinstveni izgled. Osim što možete čuvati svoj pametni telefon, možete pohraniti i svoju identifikacijsku karticu ili kreditnu karticu.

Ova navlaka ima protukliznu mat površinu koja osigurava bolje prijanjanje, osim izuzetno mekog osjećaja. Kožna torbica Elago S6 izrađena je od netoksičnih kemikalija koje ne štete vašoj koži.

USP: Minimalistički slučaj

Pogledajte na Amazonu

# 2. Aicoco

Aicoco je ovu preklopnu futrolu izradio od vrhunske PU kože i TPU rukava kako bi zaštitio vaš iPhone 6 od prašine, prljavštine i normalnih neravnina. Ima dva utora za kartice i džep za nešto vašeg novca. Osim toga, dvostruki magneti sigurno drže vaš uređaj kad ga ne koristite.

Kao preklopni slučaj, može podržati gledanje bez upotrebe ruku koristeći zadanu značajku postolja. I na kraju, kućište nudi precizne rezove na svim priključcima i funkcijama iPhonea 6.

USP: Dvostruki magneti za sigurnost

Pogledajte na Amazonu

# 3. Nouske

Tražite li tanku i elegantnu preklopnu futrolu za vaš iPhone 6? Evo one od Nouskea. Sadrži samo jedan utor za karticu i ništa drugo na poklopcu; to mu omogućuje da bude izuzetno tanak. Što se tiče dizajna, kućište je jednostavno, jednostavno i elegantno; pogodan uglavnom za profesionalne i korporativne rukovoditelje.

Kao i svi drugi preklopni slučajevi, i ovaj nudi značajku postolja, a precizni rezovi omogućuju vam nesmetan pristup svim lukama. Na kraju, dostupno je nekoliko opcija boja.

USP: Tanak i elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 4. Lupa

Ova torbica s funkcijama novčanika izrađena je od umjetne kože i poput svih ostalih, TPU držač za iPhone 6. Novčanik može primiti do 4 kartice i džep za gotovinu. Ono što izdvaja ovaj slučaj je jednostavnost, uz značajan utjecaj pomoću jake boje kućišta.

Također, uz kupnju dolazi i sa zaštitnikom zaslona. Ostale značajke slične su ostalim preklopnim slučajevima na popisu. Na kraju, dostupni su i različiti dizajni i opcije boja.

USP: Uključen zaštitnik zaslona

Pogledajte na Amazonu

# 5. Labato

S više od 400 ocjena na Amazonu, ovo preklopno kućište od prave kože tvrtke Labato savršeno je za svaku dobnu skupinu i spol. Kao i gotovo svi drugi preklopni slučajevi, i ovaj ima TPU čahuru koja štiti vaš iPhone od normalnih padova i neravnina.

Kad govorimo o novčaniku, ima dva utora za kartice i džep za neke vaše račune. Kućište je elegantnog i otmjenog izgleda. Na kraju, na raspolaganju je i nekoliko izbora boja.

USP: Prava koža

Pogledajte na Amazonu

# 6. WenBelle

Ovaj slučaj tvrtke WenBelle stilska je izjava. Bez ikakvog funky dizajna ili jednobojnih boja, kućište se savršeno može pohvaliti svojom ljepotom. U kućište novčanika, osim dizajna, mogu stati dvije vaše kartice i nekoliko novčanica.

Magnetski mehanizam za zatvaranje učinkovito štiti vaš iPhone od prašine, prljavštine, udaraca i udaraca. Pristup lukama je jednostavan, a to je zbog preciznih rezova na kućištu. Na kraju, na raspolaganju su vam i tri izbora boja.

USP: Moderan i elegantan

Pogledajte na Amazonu

# 7. Bcov

Tražite li dizajnera i mali funky flip slučaj? Evo one iz Bcova. Ova dizajnerska serija prikladnija je za studente. Također ima dva utora - jedan za prozirnu kreditnu karticu i jedan za osobnu iskaznicu.

Kvaliteta izrade kućišta trajna je i može savršeno zaštititi vaš uređaj od prašine, prljavštine i normalnih padova. Na kraju, na raspolaganju je širok raspon dizajna.

USP: Atraktivni dizajn i boje

Pogledajte na Amazonu

# 8. Verna

Ovo izvršno kućište je jednostavno, elegantno i profesionalno s minimalističkim dizajnom. Tanak je i elegantan, nježne boje i dovoljno je prezentabilan da ostavi snažan udarac. Kućište ima samo jedan utor za karticu, što omogućuje tanak dizajn.

Zatvoreni poklopac štiti vaš uređaj od prašine, prljavštine i udaraca. Sve su glavne luke otvorene za lakši pristup. Na kraju, dostupne su četiri meke, ali živahne opcije boja.

USP: Izvršni slučaj

Pogledajte na Amazonu

# 9. FYY

Uz mnoštvo dizajna i izbora boja, pronaći ćete savršenu torbicu za preklop koja odgovara vašem ukusu. Ova torbica izrađena je od visokokvalitetne PU kože, a ima i remen koji se može ukloniti. Što se tiče novčanika, u njega se mogu smjestiti dvije kartice i zasebni džep za nekoliko vaših računa.

TPU čahura štiti vaš iPhone 6 od normalnih padova. Rubovi su malo podignuti, što opet dodaje sigurnost zaslona. I na kraju, slučaj ima rezove gdje god su potrebni za besprijekoran pristup svim lukama.

USP: Širok raspon mogućnosti dizajna i boja

Pogledajte na Amazonu

# 10. Aroko

Ako je prava ili PU koža nešto što vas ne zanima, tada Aroko ima preklopni kofer izrađen od visokokvalitetne platnene tkanine. Unutarnje kućište izrađeno je od vrhunskog TPU-a koji štiti vaš iPhone 6 od slučajnih padova.

Kad smo već kod prevrtanja, ima tri utora za kartice i veliki džep za neke vaše račune. Što se tiče dizajna, kućište je elegantno s privlačnim izgledom. Na kraju, možete odabrati jednu od šest opcija boja.

USP: Izrađeno od platnene tkanine za dizajnerski izgled

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Završavati…

Flip futrole su izvrsne jer nude funkcionalnost novčanika, zaštitu i također nosač. Jedino što se meni osobno ne sviđa je debljina. Iako ih tvrtke nastoje održavati što vitkijima, malo mogu učiniti. U svakom slučaju, prilično sam siguran da ste s popisa pronašli slučaj snova za vaš iPhone 6. Ako ne, javite nam što smo propustili.

Možda ćete voljeti pročitati i:

  • Najbolji iPhone X preklopni slučajevi [izdanje 2019]
  • Najbolji iPhone 8 Flip Case u 2019
  • iPhone 6 Plus preklopni slučajevi u 2019
  • Najbolji iPhone 8 Plus preklopni slučajevi u 2019

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found