Blog

Najbolje iPhone aplikacije za brisanje dvostrukih kontakata 2021. godine

Ako vaš iPhone bude organiziran, možete poboljšati vašu upotrebu i poboljšati život na više načina. Nažalost, nered se lako može stvoriti, a aplikacije za čišćenje nude održivo rješenje za rješavanje problema. Ali jedan aspekt s kojim je teško riješiti je neorganizirani popis kontakata pun duplikata ili nepotpunih podataka. To može izazvati puno stresa prilikom traženja prave osobe, broja ili adrese e-pošte. Srećom, možete preuzeti kontrolu i dovesti stvari u red s ovim najboljim iPhone aplikacijama za brisanje dupliciranih kontakata.

 1. Pametno sredstvo za čišćenje
 2. Čistač - Očistite duplicirani predmet
 3. Sync.ME - ID pozivatelja i kontakti
 4. Izbriši Kontakti +
 5. My Contacts Backup Pro
 6. Kontakti + | Adresar
 7. Čišćenje dvostrukih kontakata
 8. Čistač kontakata
 9. CircleBack - ažurirani kontakti
 10. Cloze upravljanje odnosima

1. Pametno sredstvo za čišćenje

Smart Cleaner olakšava uklanjanje dupliciranih kontakata, snimaka zaslona, ​​sličnih slika i fotografija uživo s vašeg iPhonea. Ovom praktičnom aplikacijom možete brzo očistiti uređaj u samo jedan dodir.

Dalje, postupak čišćenja možete započeti i putem Siri ili Prečaca na iPhoneu. Uz mogućnost spajanja, skrivanja, uklanjanja i izrade sigurnosnih kopija kontakata i medija, funkcionira gotovo poput upravitelja datotekama i pomaže vam da ostanete organizirani.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Čistač - očistite duplicirani predmet

Pogledajte ovaj vrhunski alat za čišćenje dupliciranih predmeta na iPhoneu i iPadu. Pomaže vam očistiti iste fotografije i kontakte i riješiti se velikih video datoteka koje mogu začepiti vaš uređaj.

Nadalje, možete upravljati korištenjem memorije komprimiranjem fotografija i videozapisa bez gubitka razlučivosti. Premium verzija može se pohvaliti dodatnim značajkama kao što su automatsko spajanje i automatsko čišćenje kako bi vaši kontakti bili organizirani.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Sync.ME - ID pozivatelja i kontakti

Sync.ME puno je više od same aplikacije za brisanje dupliciranih kontakata. Vodeći je nepoznati ID pozivatelja i blokator neželjene pošte. Pomaže vam u zaštiti putem automatski ažuriranog popisa neželjene pošte i identifikatora poziva.

Premium verzija pronalazi slične ili duplicirane kontakte i spaja ih kako bi stvari bile organizirane. Također ažurira vaš adresar sinkroniziranjem kontakata s fotografijama profila s njihovih društvenih mreža.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Izbriši Kontakti +

Bez obzira želite li izbrisati kontakte ili pronaći one bez imena, e-pošte, telefonskih brojeva itd., Evo aplikacije koja djeluje poput šarma. Ima pametne filtre koji vam omogućuju prepoznavanje kontakata koje želite spojiti ili se riješiti.

Ako ste svoj uređaj začepili stotinama ili čak tisućama kontakata za koje niste sigurni kako ih organizirati, ova aplikacija pomoći će vam da preuzmete kontrolu. Dodirnite tonu neželjenih imena i brojeva i ažurirajte svoj adresar.

Cijena: Besplatno (Alati za kontakt - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. My Contacts Backup Pro

Jednostavno napravite sigurnosnu kopiju i vratite kontakte jednim dodirom i pošaljite ih sebi kao privitak e-pošte. Nadalje, uklonite identične ili duplicirane kontakte kako biste održavali čistoću telefonskog imenika.

Dalje, datoteku sigurnosne kopije kontakata možete jednostavno vratiti tako da je otvorite u svom klijentu pošte bilo kojeg uređaja kao što je iPhone ili iPad. Također podržava Dropbox i omogućuje vam postavljanje podsjetnika za redovito stvaranje sigurnosne kopije kontakata.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

6. Kontakti + | Adresar

Ovo je adresar u oblaku koji olakšava gnjavažu u upravljanju kontaktima. Bez napora sinkronizira vaše kontakte na više uređaja, uključujući vaš telefon, tablet, Mac, PC i račune kao što su Gmail, Exchange, Twitter itd.

Koristite ga za objedinjavanje podataka o kontaktima u organizirane unose i pristup adresaru s bilo kojeg mjesta. Možete čak i prenijeti skenirane slike posjetnica, a aplikacija će prepisati i dodati podatke na vaš popis.

Cijena: Besplatno (Premium mjesečno - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Čišćenje dvostrukih kontakata

Analizirajte svoj adresar i u trenu se riješite dvostrukih kontakata s ovom aplikacijom. To će neprimjetno spojiti i kontakte kako biste imali sve povezane informacije na jednom mjestu. I u svakoj fazi imate potpunu kontrolu nad time što dopuštate aplikaciji.

Može centralizirati do 5000 kontakata u samo oko 45 sekundi! Nadalje, također radi s računima kao što su Gmail i iCloud kako bi se vaš adresar sinkronizirao i ažurirao bez obzira gdje mu pristupate.

Cijena: Besplatno (Pro: Neograničeno spajanje + izrada sigurnosnih kopija - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Čistač kontakata

Evo još jedne vrhunske iPhone aplikacije za brisanje duplikata kontakata, spajanje unosa i brzo pronalaženje određenih podataka za kontakt. Omogućuje filtriranje kontakata prema tvrtki, nazivu radnog mjesta, predstojećem rođendanu i datumu stvaranja.

Također možete sigurno vratiti sve promjene koje napravite u slučaju pogrešaka. Štoviše, dostupan je na više jezika, uključujući engleski, španjolski, francuski, talijanski, njemački, portugalski, pojednostavljeni i tradicionalni mandarinski, turski itd.

Cijena: Besplatno (automatska izrada sigurnosnih kopija kontakata - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. CircleBack - ažurirani kontakti

CircleBack je jedna od najboljih aplikacija za upravljanje kontaktima koja inteligentno ažurira vaše kontakte, otkriva nove ljude u pristiglim poštanskim sandučićima Googlea, Microsofta i Exchangea, čisti duplikate i još mnogo toga.

Također vam omogućuje skeniranje posjetnica i izvlačenje podataka u vaše kontakte. Ima sve što vam treba da ostanete organizirani i njegujete produktivne profesionalne odnose bez ikakvih gnjavaža.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Cloze Relationship Management

Pozdravi ovu AI aplikaciju koja radi kao osobni asistent za vaše profesionalne odnose tako što će vas uvijek tražiti i podsjećati na prave stvari koje biste trebali upamtiti o svojim kontaktima.

Povlači se iz više aplikacija kako bi automatski stvorio jedinstveni prikaz svake osobe i tvrtke u vašem adresaru. Otkriva tko je važan i pomaže vam da osvježite odnose koji nestaju po potrebi.

Cijena: Besplatno (Cloze Pro - 19,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Jeste li isprobali neku od ovih aplikacija za brisanje duplikata kontakata i čišćenje adresara? Javite nam što je za vas učinilo trik.

Pročitajte dalje:

 • Kako izbrisati više iPhone kontakata
 • Metode oporavka izbrisanih iPhone kontakata
 • Promijenite redoslijed sortiranja kontakata s iPhonea
 • Kako izbrisati dvostruke kontakte na iPhoneu i Macu