Blog

Najbolji MKV playeri za iPad u 2021. godini

Reprodukcija HD videozapisa na iPadu (s retina zaslonom) samo je po sebi fantastično iskustvo. Ako se u potpunosti oslanjate na sadržaj iz Netflixa, iTunesa i drugih naslijeđenih izvora, najvjerojatnije nemate problema s reprodukcijom HD videozapisa.

No, u slučaju da imate puno datoteka u .mkv formatu (HD video, 720p / 1080p), ustanovit ćete da ih iPad ne reproducira. Video sadržaj koji ima AC-3 video (99% mkv datoteka) nije izravno podržan, a trebat će vam najbolje aplikacije za reprodukciju video zapisa za streaming MKV HD videozapisa na vašem iPadu s elanom.

Zaokružili smo 10 najboljih MKV playera za iPad. Ono što ih izdvaja su svestranost i sposobnost pružanja veće fleksibilnosti, tako da vaš film ostaje glatko u plovidbi. Dakle, istražite ove najkvalitetnije MKV uređaje za iPad, odaberite jedan lijep i započnite s streamingom svojih omiljenih videozapisa svih vremena. I da, nemojte propustiti zadržati hladna pića i grickalice pored sebe kako biste bili napunjeni!

1 PlayerXtreme Media Player

Kada govorite o najboljim MKV igračima, ne možete dobiti bolju opciju od PlayerXtreme Media Player. Ova aplikacija ima nekoliko korisničkih značajki poput mogućnosti podržavanja većine video formata, uključujući 3gp, asf, avi, divx, dv, dat, flv, gxf, m2p, m2ts, m2v, m4v, mkv, moov, mov, mp4 itd. .

Aplikacija ima podršku za SRT, SSA / ASS, SMI i nekoliko drugih titlova na mnogim jezicima. Podržava više audio zapisa u datoteci.

Možete savršeno organizirati svoju zbirku filmova kako biste datoteke održavali u redoslijedu pita od jabuka. Osim toga, moći ćete postaviti lozinku knjižnicama kako biste osigurali svoje osobne popise pjesama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. OPlayerHD

OPlayer HD klasični je video uređaj s vrlo intuitivnim korisničkim sučeljem i nudi veću fleksibilnost. Za početak možete preuzeti svoje omiljene videozapise i strujati ih bez potrebe za konverzijom. Omogućuje vam i daljinsko reproduciranje datoteka na računalu, čak i bez preuzimanja.

Upotrijebite udobne geste za elegantno upravljanje reprodukcijom. Kompatibilnost s više tekstualnih datoteka TXT, WORD, EXCEL, PPT, PDF nudi vašu veću kontrolu. A s hardverskim dekodiranjem mp4 / mp3 datoteka prema zadanim postavkama, smanjuje potrošnju baterije na vašem iPadu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. VLC Streamer

VLC Streamer jedna je od najznačajnijih aplikacija za streaming video zapisa za iOS. Aplikacija vam omogućuje strujanje videozapisa izravno s računala. S prilagodljivim kontrolama gesta, streaming video zapisa čini apsolutnom zabavom.

Podrška za više razlučivosti i razine kvalitete streaminga dodatno obogaćuju korisničko iskustvo. Osim toga, kompatibilan je sa sustavom Windows Vista i novijim verzijama i MacOS 10.7 i novijim verzijama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. AVPlayer HD

AVPlayer zapravo ne treba predstavljanje. Podržava 1080p videozapise u gotovo svim formatima filmova s ​​mnoštvom značajki koje nije lako pronaći drugim uglednim igračima.

Korištenjem značajke Split View možete poboljšati sposobnost višezadaćnosti. Premjestite, izradite ili preimenujte mape na prikladan način kako biste ih u potpunosti organizirali. I ne zaboravite postaviti lozinku kako biste spriječili neovlašteni pristup osobnim mapama.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

5. Fast Tube HD Video Player

Ako samo ovisite o YouTubeu za videozapise i filmove, Fast Tube HD video uređaj savršena je aplikacija za vaš iPhone, iPad ili iPod touch. U aplikaciji možete pretraživati ​​bilo koji YouTube videozapis i gledati ih u HD-u.

Aplikacija je sigurna za upotrebu i prilično brzo reagira na sve radnje. Dijeljenje videozapisa na platformama društvenih medija poput Facebooka, Twittera itd. Jednostavnije je nego ikad prije! Najzanimljivije je da ne pohranjuje nikakvu povijest, kolačiće ili predmemoriju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. GoodPlayer

Uvijek sam pronašao GoodPlayer do maksimuma. Ono što ga odvaja od običnog media playera je sposobnost ne samo da podržava širok raspon video formata, već vam omogućuje i upravljanje filmovima onako kako želite.

Da biste promijenili titl ili isključili titl, jednostavno prijeđite prstima gore ili dolje. Da biste promijenili audio zapis, samo trebate prijeći prstima ulijevo ili udesno. Zahvaljujući ugrađenom upravitelju datotekama, imate željenu udobnost za upravljanje datotekama i njihovu usklađenost.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

7. 8player Pro

Jedna od najzgodnijih stvari 8player-a je čisto sučelje i podrška nekoliko video formata.

Media player podržava streaming medija s više poslužitelja, uključujući DLNA / UPnP, SMB, FTP poslužitelje. Možete udobno stvoriti i upravljati prilagođenim popisima pjesama. Aplikacija je kompatibilna s brojnim video i glazbenim formatima poput avi, mkv, mp4, mov, mpg i mp3, aac, FLAC, alac itd.

Štoviše, "8player Pro" kompatibilan je s nekoliko formata slika kao što su, jpeg, png, gif, bmp, ico, tiff.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

8. MCPlayer

MCPlayer se može pohvaliti vrhunskim Dolby digitalnim i surround zvukom. Video uređaj omogućuje jednostavno preuzimanje omiljenih video datoteka i njihovo strujanje izvan mreže. Budući da podržava brojne video formate kao što su GP, AVI, WMV, ASF, MP4, MKV i još mnogo toga, opcija vam nikada neće nedostajati.

Ne zahtijeva prekodiranje; stoga ćete moći reproducirati videozapise bez pretvorbe. Svoje videozapise također možete prosljeđivati ​​na Xbox, Play Station, Chromecast ili HD TV. Štoviše, izradite svoj osobni popis za nadzor kako biste brzo pristupili nekim od svojih omiljenih klikova.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. nPlayer

Ovaj je prilično fleksibilan i otmjen glazbeni uređaj koji može dodati cijele glazbene mape iz lokalne pohrane, odabrati sve datoteke odjednom za dodavanje na popis za reprodukciju i presložiti reprodukciju popisa. Popise za reprodukciju možete poredati u mape kako želite.

Reproducira bilo koju datoteku ili odabire slučajnim redoslijedom i nudi izvrsno skaliranje, uključujući prstenasto zumiranje. Možete čak i streaming datoteke datoteka s udaljenih uređaja. Isplati se što je mala cijena dala funkcionalnost koju nudi.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. viPlay

viPlay je dizajniran da radi kao izvrstan SMB, FTP, DLNA / UPnP uređaj i kontroler. Podrška za gotovo sve video formate zajedno s glatkim kontrolama reprodukcije osigurava da vaše vrijeme videozapisa ostane ugodno iskustvo.

Podržava razne glazbene formate, uključujući mp3, aac, FLAC itd. S lakoćom stvarajte i upravljajte svojim glazbenim popisima. Osim reprodukcije medija, viPlay je kompatibilan s četiri jezika poput engleskog, francuskog, njemačkog i ruskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je vaš najbolji video player?

Siguran sam da su vas ove aplikacije video playera mogle impresionirati. Usput, za koga ste se odlučili kako biste doživjeli vrijeme za film? Bilo bi sjajno znati naziv media playera, kao i značajke koje ste u njemu uvidjeli.

Jesam li propustio neki od vaših omiljenih playera? Recite mi to i u komentarima ispod.

Uhvatite korak i s ovim postovima:

  • Najbolje aplikacije za video chat za iPhone
  • Izrada filmova za iPhone i iPad aplikacije
  • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad
  • Najbolje uređivanje glazbe za iPhone i iPad

Sviđa vam se ovaj post? Podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u okviru za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found