Blog

Najbolji zaštitnici zaslona od kaljenog stakla iPhone 8 Plus

Štitnici zaslona nužni su za sigurnost zaslona osjetljivog na dodir. Zbog toga biste željeli istražiti ovu najbolju kolekciju najboljih zaštitnika zaslona od kaljenog stakla iPhone 8 Plus kako biste odabrali savršenu zaštitu za zaslon. Dok sam birao ovih 10 najboljih zaštitnika zaslona od kaljenog stakla za iPhone 8 Plus, osigurao sam da pružaju kristalnu jasnoću i da vrlo brzo reagiraju. Pokupio sam samo one koji imaju industrijsku standardnu ​​tvrdoću. Krenimo i saznajmo što još imaju za ponuditi!

1. Spigen

Štitnik zaslona Spigen dizajniran je kao pouzdani štit za zaslon. Sa savršenim izrezom; štitnik nudi potpuno pokrivanje zaslona osjetljivog na dodir i jednostavnu instalaciju. Izrađen od vrhunskog kaljenog stakla, pruža HD jasnoću. Odlikuje se tvrdoćom od 9H, štitnik je u potpunosti sposoban zaštititi zaslon čak i protiv oštrog noža.

Napravljen je kako bi prilagodio slučaju i osjeća se vrlo osjetljivo na dodir. Osim toga, dostupan je u dvostrukom pakiranju s doživotnim jamstvom.

USP: Tvrdoća 9H

Pogledajte na Amazonu

2. ISOUL

S prozirnim hidrofobnim i oleofobnim premazom visoke razlučivosti od 99,99%, ovo kaljeno staklo dobro je opremljeno za zaštitu od ostataka ulja i znoja od otisaka prstiju. Precizno je laserski izrezan kako bi savršeno odgovarao vašem telefonu i precizno pokrio zaslon.

Nadalje, nevjerojatno je jednostavan za instalaciju, a da se ispod njega ne stvaraju mjehurići zraka i nečistoće. Tvrdoća štiti vaš zaslon od ogrebotina, prašine i općeg trošenja. Također je jedna od najpristupačnijih zaštitnika zaslona za vaš iPhone 8 Plus.

USP: Jeftin

Pogledajte na Amazonu

3. i-Blason

Štitnik zaslona i-Blason stvoren je od najfinijeg kaljenog stakla i potpuno je otporan na ogrebotine. Sa savršenim izrezom slike nudi potpunu pokrivenost zaslona.

S tvrdoćom od 9H izuzetno je izdržljiv i ima nešto kraće rubove kako bi se izbjeglo podizanje stakla kućišta. Oleofobni premaz sprječava otiske prstiju i mrlje da oštete funkcionalnost zaštitnika. Osim toga, ovaj zaštitnik dolazi u dvostrukom pakiranju.

USP: Oleofobni premaz

Pogledajte na Amazonu

4. Ailun

LK štitnik zaslona nevjerojatno je tanak. Ali nemojte se pridržavati tankog dizajna jer se može pohvaliti tvrdoćom od 9H koja je dovoljno dobra da brani zaslon čak i od oštrih predmeta.

Stoga se nećete morati brinuti o zaštiti zaslona čak i ako se, nažalost, susretne s ružnim susretom s tipkama. Fleksibilno staklo omogućuje ugradnju bez poteškoća i napravljeno je tako da prilagođava slučaju.

HD jasnoća osigurava vam optimalno iskustvo gledanja. Hidrofobna i oleofobna prevlaka uklanjaju znoj i ostatke ulja. Kao rezultat toga, nastavlja dugo ispravno funkcionirati u punopravnom obliku. Nadalje, ovaj vrhunski štitnik zaslona dostupan je u dvostrukom pakiranju.

USP: HD jasnoća

Pogledajte na Amazonu

5. ZAGG Nevidljivi štit

ZAGG InvisibleShield stvoren je kao vrhunska zaštita zaslona. Stvoren je s vrhunskim kaljenim staklom i potpuno je otporan na ogrebotine.

Jasnoća visoke razlučivosti, zajedno sa sposobnošću visoke osjetljivosti na dodir, čine je stvarnom. Sa standardnom tvrdoćom na brodu, oklop traje dugo. Nudi instalaciju bez mjehurića i ne ostavlja ostatke nakon uklanjanja.

USP: Vrhunsko kaljeno staklo

Pogledajte na Amazonu

6. amFilm

Jedina kvaliteta koja amFilm čini tako korisnim je sposobnost pružanja 99% jasnoće. Sa samo 0,3 mm debljine, jedan je od najtanjih zaštitnika zaslona na tržištu. Tvrdoća površine 9H čini je izuzetno izdržljivom.

Oleofobni premaz zadržava otiske prstiju i također ne dopušta nakupljanje prljavštine. Budući da je vrlo osjetljiv na dodir, ugodnije ćete se provesti dok maksimalno iskorištavate geste dodira. Iznad svega, ovaj zaštitnik zaslona dobivate u dva paketa.

USP: Otisak prsta

Pogledajte na Amazonu

7. Tehnički oklop

Ova balistička staklena zaštita zaslona tvrtke Tech Armor ono je što trebate ponuditi pouzdanim štitom na dodirnom zaslonu. Zahvaljujući uglavnom zakrivljenim rubovima, besprijekorno se instalira na zaslon.

Čistoća od 99,99% HD izuzetno poboljšava vaše iskustvo gledanja. Budući da vrlo brzo reagira, uživat ćete u upotrebi 3D Toucha na uređaju.

Oleofobni premaz zadržava ulje i znoj; čime dugo zadržava svoju kvalitetu. Osim toga, ovaj vrhunski štitnik zaslona ima doživotno jamstvo.

USP: Vrlo brzo reagira

Pogledajte na Amazonu

8. JETech

JETech nudi instalaciju bez mjehurića. Sa zaobljenim rubovima, štitnik zaslona besprijekorno se postavlja na zaslon. Debljina 0,33 mm čini ga jednim od najtanjih štitnika trenutno dostupnih na tržištu.

Može izdržati ogrebotine do tvrdoće 9H. Visoki odaziv i transparentnost čine ga vrlo jednostavnim za upotrebu. Paket uključuje zaštitne zaslone od kaljenog stakla od 2 paketa.

USP: Instalacija bez mjehurića

Pogledajte na Amazonu

9. Ringke

Ovo zaštitno staklo iz Ringkea ima sportsku elegantnu zakrivljenost koja mu omogućuje precizno postavljanje na ravnu površinu. Debela je samo 0,3 mm. Vrhunska površina kaljenog stakla izuzetno je čvrsta, što joj omogućuje da lako podnosi ogrebotine.

Tvrdoća 9H dodatno pojačava njegovu trajnost, dok glatka površina povećava vaše korisničko iskustvo. I pored toga, ovaj zaštitni zaslon prilagođen kućištu dolazi u dvostrukom pakiranju.

USP: Elegantna zakrivljenost

Pogledajte na Amazonu

10. STAKLENA SERIJA OtterBox ALFA

Ovaj štitnik zaslona tvrtke OtterBox ALPHA GLASS SERIES pripremljen je da pruži HD jasnoću koja izuzetno poboljšava vaše iskustvo gledanja. Struktura protiv razbijanja vrlo je jaka i u potpunosti je sposobna spriječiti ogrebotine. Savršeno se prianja na ravnu površinu; nudeći potpuno pokriće.

Staklo ne dopušta nakupljanje mrlja ili prašine. Izuzetno je glatka i vrlo reagira na dodir. Stoga nećete imati problema s korištenjem geste prevlačenja ili 3D dodira na uređaju.

USP: Protiv razbijanja

Pogledajte na Amazonu

Vaš odabir?

Pod pretpostavkom da su svi ovi zaštitnici zaslona uspjeli proći vaš test kiseline! Koji ste odabrali za svoj uređaj?

Jesam li zaboravio na ovaj popis uvrstiti bilo koji vrhunski zaštitnik? Obavijestite me u komentarima ispod.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolji slučajevi za iPhone 8 Plus
  • Torbice za novčanik iPhone 8 Plus
  • Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone 8 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found