Blog

Najbolji slučajevi baterija za iPhone 6s 2021. godine

Korisnici iPhonea 6s uvijek su se žalili na vijek trajanja baterije. Bez obzira koliko savjeta ili trikova pokušali, uvijek ćete biti nezadovoljni performansama baterije vašeg iPhonea. Moramo pronaći mjesto za punjenje ili sa sobom nositi bateriju. Po ovom pitanju pražnjenja baterije, odabrali smo neke od najboljih futrola za baterije za vaš iPhone 6s. Oni će osigurati da vaš uređaj uvijek bude uključen i spreman za rad. Samo provjerite donji popis kako bi vam bilo lakše odabrati.

1. Pakiranje soka Mophie

Nijedan popis najboljih iPhone 6s kućišta baterija ne može biti potpun bez ove popularne marke-mophie. Juice Pack možda se ne može pohvaliti ogromnom baterijom, ali baterija od 1.840mAh dovoljno je dobra da osigura više od 20 sati dodatnog vremena za razgovor.

Što se tiče dizajna, ovo kućište baterije izgleda pomalo tanji. S gumiranim vanjskim dijelom dobivate pojačano prianjanje. Osim toga, može podnijeti kapi i otjerati ogrebotine.

Uz to, paket sokova možete odabrati u četiri atraktivne opcije boja, uključujući crnu, plavu, ružičastu i ljubičastu.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. QTshine

Za pametnu i pouzdanu opciju pogledajte ovo kućište baterije koje je opremljeno snažnim čipom od litij-polimernih baterija od 6000mAh. Više nego udvostručuje vijek trajanja baterije vašeg iPhonea i savršen je za putovanja i otvorene prigode.

Nadalje, dizajn odbojnika od 360 stupnjeva zaštitit će vaš uređaj od ogrebotina ili drugog svakodnevnog trošenja. Također je opremljen visokokvalitetnim polimernim baterijama i sigurnim dizajnom sheme kako bi se spriječilo pregrijavanje, kratki spoj, prekomjerno punjenje i pražnjenje.

USP: Moćno i zaštitnički

Pogledajte na Amazonu

3. Wavypo

Za dodatnu bateriju nemojte koristiti kabel za grom ili adapter, kupite Wavypoovu futrolu za bateriju za iPhone. Ova proširena baterija za punjenje od 4000 mAh djeluje kao prijenosna baterija za napajanje i štiti vaš iPhone od potencijalnih oštećenja.

Ovaj vanjski paket baterija dodaje 150% dodatnog vijeka trajanja vašeg pametnog telefona. Ugrađena litij-polimerna baterija omogućuje vam 18 sati razgovora, 12 sati pregledavanja interneta ili 70 sati reprodukcije zvuka.

USP: Sigurno za punjenje

Pogledajte na Amazonu

4. Pxwaxpy

Ovo kućište za bateriju za vaš iPhone 6s pruža ne samo napajanje vašeg telefona već i zaštitu od 360 stupnjeva od ogrebotina i ostalog svakodnevnog trošenja. Kvalitetni čipovi zaštitit će od pregrijavanja, prekomjernog punjenja i kratkog spoja.

Nadalje, baterija podržava sinkronizaciju podataka s računalom i istovremeno puni telefon bez uklanjanja. Dostupan je u tri boje, i to crnoj, ružičastoj i crvenoj.

USP: Opcije boja

Pogledajte na Amazonu

5. HETP

Kućište za baterije tvrtke HETP dodaje do 200% više energije vašem iPhoneu 6s. S ovom dodatnom snagom možete dugo surfati Internetom, gledati videozapise, slušati glazbu i razgovarati sa svojim voljenima. Značajna značajka ovog kućišta za bateriju je da štiti vaš telefon ne samo izvana, već i iznutra. Prekomjerno punjenje i pregrijavanje uobičajeni su problemi kod uobičajenih kućišta baterija, ali ne i kod HETP kućišta.

Još jedna značajna značajka je jednostavna instalacija i uklanjanje. Mnogi su korisnici doživjeli da im je teško instalirati kućište baterije. Baterija HETP-a precizno je izrađena da udobno stane na vaš iPhone 6s.

USP: Dvoslojna zaštita

Pogledajte na Amazonu

6. Nyko

Tanko kućište baterije rijedak je prizor u svijetu dodatne opreme za pametne telefone. Međutim, Nyko je proizveo samo 12 mm debelo kućište baterije koje nudi kapacitet od 1550mAh. Kapacitet baterije u ovom kućištu nije dovoljan za korisnika, ali vašem iPhoneu može dodati do 80% trajanja baterije.

Ovo kućište baterije izrađeno je od meke gume i vrhunskih tvrdih plastičnih materijala koji pružaju izvrsnu završnu obradu na dodir. Provjerite onaj indikator napunjenosti namjenskog gumba za uključivanje koji vam daje do znanja koliko vam je punjenja potrebno.

USP: Indikator napunjenosti gumba za napajanje

Pogledajte na Amazonu

7. Alpatronix

Alpatronix kućište baterije je ikona stila, izgled i izgled impresivni. Osim ljepote, kućište ima i Appleov certifikat, a ispod poklopca ima bateriju od 3100mAh. Kao i drugi slučajevi baterija, možete istovremeno sinkronizirati i puniti.

Precizan rez ne oduzima funkciju iPhonea 6s. I na kraju, postoji mnogo različitih boja, zajedno s različitim odbojnicima koji odgovaraju vašem stilu.

USP: MFi certificirano

Pogledajte na Amazonu

8. i-Blason

i-Blason poznat je po proizvodnji robusnih futrola za iPhone. Ovaj put tvrtka je smislila kućište baterije. Međutim, i-Blason je u ovom slučaju zadržao snagu potpisa, koja je certificirana za Apple MFI.

Slava i-Blasona uglavnom počiva na njegovoj sposobnosti izrade kućišta za nosače. I taj je talent vidljiv u ovom kućištu baterije, koje je pojačano futrolom iz futrole. Tvrtka je koristila ion-litij polimerni materijal za proizvodnju ovog kućišta baterije od 3200mAh.

USP: Kućište baterije za futrolu u kopči za remen

Pogledajte na Amazonu

9. LoHi

Ovo kućište za bateriju za iPhone 6s isporučuje se s naj robusnijom kopčom koja se neće slomiti kad izvučete mobitel iz kućišta baterije. Dakle, to je trajna i pouzdana opcija kada vam je potrebna veća snaga u pokretu. Telefon u potpunosti puni za 2 sata.

Štoviše, sadrži automatsko isključivanje i inteligentne funkcije upravljanja napajanjem kako bi zaštitili vaš telefon od pregrijavanja i prekomjernog punjenja. Tanak dizajn kućišta čini ga prijenosnijim, pa je prikladan za svakodnevnu upotrebu.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. Hrastovina

Oakwill donosi jedno od najboljih zamjenskih kućišta baterija za vaš iPhone 6s. Značajna značajka su LED indikatori koji prikazuju stanje baterije ovog prijenosnog punjača. Kad se u kućištu punjača isprazni, možete ga brzo napuniti kabelom za punjenje.

Oakwill je spakirao Li-polimer punjivu bateriju od 5000 mAh koja vam omogućuje uživanje u 28 sati razgovora, 98 sati glazbe i 22 sata video vremena.

USP: Prikladan LED indikator

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Sumirati…

Najbolja stvar kod kućišta baterija je to što su prijenosni punjači. Umjesto da držite te teške banke, nevjerojatno je ugodno instalirati kućište baterije, koje vaš iPhone drži uvijek napunjenim.

Možda ćete voljeti istražiti i ostale dodatke za iPhone 6s:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6s
  • Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone 6s
  • iPhone 6 / 6s Plus punjači za automobil
  • Najbolje priključne stanice za iPhone 6 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found