Blog

Najbolje kožne futrole za iPhone 6 Plus u 2020

Kožne futrole poznate su po svom profesionalnom profilu. Osim što pružaju beskompromisnu zaštitu, s vašim iPhoneom čine i otmjen par. Ako planirate kupiti klasičnu kožnu futrolu za svoj veliki iPhone, ispunit ćemo vaše želje. Dizajnirane da zadovolje sve ukuse i ugađanja, kožne futrole imaju svoje značenje koje ih odvaja od ostalih. Njihova privlačnost mekane teksture lako može očarati blistave oči. Kako bi bilo da nađete lijepu za svoj iPhone 6 Plus? Idemo!

1. zvonik

Bellroy je ovaj slučaj izradio od ekološki certificirane kože i polimerne meke podloge od mikrovlakana. Izrezani rubovi ovog kućišta čine ga privlačnijim. Bellroy koristi vrhunske kože koje se štave u skladu sa zlatnim protokolima zaštite okoliša koje je postavila Leather Working Group.

Budući da je Bellroy stvorio tanku kožnu futrolu, svoju kreditnu / debitnu karticu možete brzo izvaditi iz utora. Iako ste u pokretu, lagano pritisnite karticu da biste je koristili. Ovo je kućište izrađeno od fleksibilnog polimera; stoga se možete pouzdati u njegovu snagu.

USP: Fleksibilni polimer

Pogledajte na bellroyu [1 karta]

Pogledajte na bellroyu [3 karte]

2. Dreem

Dreemova serija Fibonacci niz je luksuznih kožnih futrola za iPhone. Ova kožna futrola posebno je napravljena za iPhone 6 Plus. Uz cijeli kućište dolazi i odvojiva tanka futrola koju možete koristiti kada želite upućivati ​​ili primati pozive. Kad poziv završi, samo stavite futrolu na poklopac novčanika.

Ima dovoljno prostora za pohranu gotovine, a preko tog džepa Dreem je osigurao tri namjenska utora za kartice za pohranu vaših kreditnih / debitnih kartica. Kućište nudi RFID zaštitu za vaš plastični novac.

USP: RFID zaštita

Pogledajte na Amazonu

3. Kulor

Postoji toliko mnogo tvrtki koje proizvode kožne futrole, ali samo nekoliko nudi prilagodbu. Kulor je jedna od takvih tvrtki koja nudi prilagodbu vašeg kućišta, a to je zato što je ručno izrađen, a nije automatiziran u stroju. Na stražnjoj strani kućišta možete ugravirati svoje ime, monogram ili logotip.

I ne samo to, možete prilagoditi i malu poruku koja će biti laserski ugravirana u kućište. Ovaj je objekt fantastičan ako ovaj poklon želite pokloniti nekome posebnom. Što se tiče kvalitete izrade, izrađena je od vrhunske kože i dovoljno izdržljiva da se odupre utjecaju prosječnih padova i neravnina. Na kraju, postoji i mnogo različitih opcija boja.

USP: Ručno izrađen s mogućnostima personalizacije

Pogledajte na KulorCases

4. zvono [5 karata]

Bellroyev telefonski novčanik nudi vam mjesta za pohranu pet kreditnih / debitnih kartica. Ovo je vjerojatno najudobnija torbica za novčanik za vaš iPhone. Osim utora za kartice, ova futrola za novčanik nudi vam prostor za pohranu SIM kartice i PIN-a; ova značajka omogućuje vam promjenu SIM kartice u pokretu.

Bellroy koristi vrhunske kože, pa vam ova marka može ponuditi trogodišnje jamstvo na futrole za novčanike. Tkane tkanine koje koristi Bellroy održavaju novčanik vašeg telefona laganim i izdržljivim.

USP: Izdržljiv i lagan

Pogledajte na bellroy [3 karte]

5. FYY

Poznato je da FYY proizvodi dizajnerske futrole i dodatke za Appleove iPhone i druge proizvode. Torbica je izrađena od visokokvalitetne prave kože radi stvaranja snažnog dizajna. FYY predstavlja 45 različitih boja i uzoraka za odabir.

Na lijevoj strani ovog kućišta pronaći ćete tri utora za kartice i džep ispod utora za pohranu gotovine. Njegovu funkciju postolja možete koristiti kada želite gledati filmove i videozapise na velikom zaslonu iPhonea 6 Plus.

USP: Vrhunska PU koža

Pogledajte na Amazonu

6. Zover

Zover je ovaj slučaj izradio koristeći meku ekološki certificiranu kožu. Vrhunska zrna koža dvostruko je preplanuta u skladu sa zlatnim protokolima zaštite okoliša LWG. Ovaj postupak slučaj čini netoksičnim i prilagođenim koži.

Ispod glatke vanjske strane pronaći ćete tri utora za kartice kako biste stavili svoje kreditne / debitne kartice i osobne iskaznice. Džep je tu i za spremanje nešto gotovine u torbi. Snažno magnetsko zatvaranje štiti vaše kartice i novac.

USP: Ekološki certificirana koža

Pogledajte na Amazonu

7. Jisoncase

Jisoncase donosi minimalistički dizajn u ovoj kožnoj futroli. Budući da je Jisncase koristio pravu kožu, ne možete pronaći drugi takav slučaj za vaš iPhone 6 Plus. Postoje prirodne varijacije u koži.

Na kućištu nema šavova, a marka je uspješna u proizvodnji kućišta s precizno izrezanim otvorima. Možete jednostavno pristupiti svim priključcima, gumbima i kontrolama na iPhoneu.

USP: Bez šivanja

Pogledajte na Amazonu

8. ZVEdeng

ZVDeng je napravio kožnu futrolu za novčanik koja izgleda poput futrole za branik. Za razliku od ostalih slučajeva, ovo nije slučaj folio koji se otvara sa svoje strane. Na kućištu se nalazi jedna torbica u koju se mogu pohraniti tri kreditne / debitne kartice.

Ako se pitate kako možete izvaditi karticu ili novac, provjerite tu elastičnu vrpcu koja će vam pomoći da izvadite kartice ili novac.

USP: Futrola za branik-cum-novčanik

Pogledajte na Amazonu

9. Debin

Debin je popularna marka koja izrađuje futrolu za vaše iPhone uređaje. Ova elegantna futrola napravljena je za velike iPhone uređaje poput 6 Plus. Opremljen izdržljivom kopčom za remen, omčama remena i magnetskim zatvaračem, Debinova futrola štiti vaš iPhone sa svih strana i uglova.

Kada putujete, jednostavno stavite telefon u futrolu, a zatim provucite remen kroz petlje. Sada putujte bezbrižno jer je vaš iPhone zaštićen unutar futrole koja je pričvršćena za vaš pojas.

USP: Profesionalni dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. OtterBox Strada

OtterBox je jedna od vodećih marki koja proizvodi visokokvalitetne futrole za iPhone. Marka je posebno poznata po robusnoj građi. Preuzet iz serije Strada, ovaj je kofer izrađen od prave kože.

Kožna futrola OtterBox-a izrađena je od dvostrukih materijala kako bi se osigurala maksimalna zaštita od padova, udaraca, ogrebotina i ogrebotina. Za razliku od ostalih kožnih futrola, ovaj slučaj ima vodoravni utor za kartice u koji možete spremiti svoju kreditnu / debitnu karticu.

USP: Prava koža

Pogledajte na Amazonu

Odjava ...

Kožne futrole nude dvostruku prednost stila i snage. Ako svom iPhoneu 6 Plus želite dodati malo osobnosti, najbolje su kožne futrole. Gore navedene slučajeve izrađuju popularne marke, pa ćete tako dobiti visokokvalitetne kožne futrole.

Možda biste željeli istražiti još dodataka:

  • Najbolji slučajevi kopča za pojas iPhone 6 Plus
  • Truffol Intelli Classic iPhone 6 Novčanik kožna torbica
  • Najbolje zaštitne maske za staklo za iPhone 6 Plus
  • iPhone 6 Plus jasni slučajevi
  • Najbolje vodootporne futrole za iPhone 6 Plus

Koji biste kožna futrola za iPhone 6 Plus željeli kupiti? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.