Blog

Reciklirajte svoju staru tehnologiju pomoću Appleova programa recikliranja

Što se događa kada naši pametni telefoni, računala ili bilo koji tehnološki proizvodi postanu prestari da bi postigli željene performanse? Mnogi od nas ih ili bace u hladnjaču ili ih jeftino rasprodaju.

Ali, malo li ikad razmišljamo o recikliranju svojih neiskorištenih stvari, zar ne? Kako su resursi ograničeni i ne povećavaju se tako brzo kao što su naše potrebe, moramo biti izuzetno osjetljivi prema njima - prije nego što stvarno postane prekasno ...

Recikliranje može uvelike smanjiti zagađenje i spasiti ovaj nevjerojatni planet od uništenja.

“Recikliranje je jedan od najboljih načina da pozitivno utječete na svijet u kojem živimo. Recikliranje je važno i za prirodno okruženje i za nas. Moramo djelovati brzo jer se količina otpada koji stvaramo neprestano povećava. "

Osim što se obvezao proizvoditi proizvode sa 100% recikliranim materijalom, Apple je smislio i hvalevrijedan Program recikliranja. Možete zamijeniti stari uređaj kako biste dobili poklon karticu Apple Store. Za svaki slučaj, vaš uređaj ne ispunjava uvjete za kredit, Apple će besplatno reciklirati vašu staru tehnologiju.

Želite li iskoristiti ovu sjajnu inicijativu? Pronađite način recikliranja vašeg neiskorištenog iPhonea, iPada, Apple Watcha, Maca ili bilo koje druge tehnologije pomoću Appleova programa recikliranja!

Reciklirajte svoj neiskorišteni tehnološki uređaj pomoću Appleova programa recikliranja

Prvo napravite sigurnosnu kopiju uređaja

Da biste započeli, morate napraviti sigurnosnu kopiju uređaja kako biste bili sigurni da su svi vaši podaci sigurni. Zapravo je ovo prvo što biste trebali učiniti prije nego što krenete u bilo kakav radikalan proces. Dakle, ne zaboravite zaštititi svoje osobne datoteke zajedno sa svim osjetljivim podacima.

Ako je vaš uređaj prestar i nema važnih podataka, ne trebate se brinuti ni o čemu.

Obrišite cijeli svoj uređaj

Nakon što napravite sigurnosnu kopiju svega, izbrišite sve podatke s uređaja. Da, vrlo je bitno i mora se obaviti bez ikakvog neuspjeha. Dakle, obavite to prije nego što krenete naprijed.

Idite na web mjesto Appleovog programa recikliranja

Sada idite na web mjesto Appleovog programa recikliranja. Na ovom zaslonu trebali biste vidjeti popis nekoliko zemalja u kojima Apple nudi programe za recikliranje ili zamjenu. Idite u odjeljak svoje zemlje i kliknite Saznajte više.

Sada se morate pomaknuti prema dolje i odabrati uređaj između nekoliko opcija poput pametnog telefona, tableta, računala, pametnog sata i drugih uređaja. Dalje, možda ćete morati unijeti podatke koji se odnose na vaš uređaj. Za svaki slučaj, uređaj se ne kvalificira za poklon karticu, Apple će ga besplatno reciklirati.

Morat ćete unijeti adresu i prihvatiti uvjete. Tada će vam Appleov partner poslati komplet za zamjenu ili naljepnicu za otpremu. Na kraju kliknite Završi.

"Sjetite se da se naš Lil napor može pokazati kao toliko potreban spasitelj života za planet."

Krajnje je vrijeme da počnemo vraćati planeti koliko god možemo. Osim pametnog gospodarenja otpadom, uvijek moramo tražiti načine za smanjenje postojećeg onečišćenja.

Oni s pravom kažu, "Da bismo svijet učinili boljim, prvo moramo postati bolji." Jednom kad se svatko od nas počne brinuti o svojoj odgovornosti, svijet će automatski postati poželjnije mjesto za život. A tako će i nevjerojatna planeta ...

Željeli biste na brzinu pogledati i sljedeće postove:

  • Najbolje zdravstvene aplikacije za iPhone i iPad
  • Aplikacije za praćenje spavanja za iPhone i iPad
  • Aplikacije za praćenje kalorija za iPhone i iPad
  • Najbolje Apple Watch Health Apps
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found