Blog

Najbolje aplikacije za upravljanje zadacima za Mac u 2021. godini

Ključ savršenog upravljanja zadacima je pronicljivo planiranje i pravovremeno izvršavanje. Često ne uspijevamo postići željeni rezultat ni zbog nedostatka strukturirane formacije ili zbog pogrešne provedbe planiranja. Ako se želite besprijekorno nositi sa svojim zadacima i bezbolno izvesti traženi rezultat, morate imati najbolje aplikacije za upravljanje zadacima za Mac.

1. Microsoft OneNote

Što se tiče funkcionalnosti, stavio sam “Microsoft OneNote” na prvo mjesto s najboljima u poslu. Stvaranje i upravljanje zadacima, zadacima i bilješkama povjetarac je uz ovu aplikaciju bogatu značajkama.

U bilješke također možete dodati slike, svoj PowerPoint dokument ili PDF, veze i web članke. U idealnom slučaju, organizirajte bilješke u skladu s vašim tijekom rada.

Označite svoje zadatke da biste im lako pristupili i pratite sve stvari koje su vam najvažnije. Omogućuje vam sinkronizaciju datoteka s OneDriveom, OneDriveom za tvrtke i SharePointom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. nZadatak

nTask je proveo sva istraživanja o tome kako izraditi ubojitu aplikaciju za upravljanje zadacima. Iz tog razloga, jedna aplikacija donosi sve zanimljive značajke različitih alata u jednoj aplikaciji. Programeri su posvetili dovoljno pažnje njegovoj estetici da bi stvorili privlačan softver za upravljanje zadacima.

Fleksibilna aplikacija na vašem Macu možete brzo izrađivati ​​popise, surađivati ​​s timovima, organizirati sastanke, dijeliti datoteke i predstavljati ažurne Gantt ljestvice.

Kao vođa tima, lako možete dodijeliti zadatke i pratiti ih sa svog stola. Integracija sa Slackom značajna je značajka nTaska. Još jedna značajka vrijedna pažnje je integracija u oblak.

Cijena: 3,99 USD po korisniku mjesečno

preuzimanje datoteka

3. Stvari 3

"Stvari 3" oduvijek su me privlačile kao vrhunskog menadžera zadataka. Pomoću ove aplikacije možete stvoriti projekt za svaki od svojih ciljeva i dodati potrebne korake za njihovo postizanje.

Svoje projekte moći ćete grupirati po područjima odgovornosti poput „Obitelj“, „Posao“ ili „Zdravlje“. Pratite sve svoje ciljeve kako biste ostali u ritmu. Pregledajte kalendarske događaje uz svoje obveze i prikladno planirajte svoje vrijeme.

Aplikacija vam omogućuje izradu ponavljajućih zadataka za stvari koje češće radite. Budući da radi sa svim glavnim značajkama poput Touch Bar, Today Widget, kalendara, Siri i podsjetnika, Share Extension, Handoff i AppleScript, uvijek ćete imati potpunu kontrolu nad svojim zadacima.

I da, podrška za nekoliko jezika poput engleskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, japanskog, ruskog, pojednostavljenog kineskog, španjolskog i tradicionalnog kineskog dodatno poboljšava ugled stvari 3.

Cijena: $49.99

preuzimanje datoteka

4. Jasno

Clear je mrtvo jednostavno, a upravljanje zadacima čini bezbolnim iskustvom! Možete napraviti zasebne popise kako biste sve održali u potpunosti organiziranim. Koristite razne teme i alate za prilagodbu popisa.

Postavite podsjetnike kako ne biste na vrijeme izvršili bilo koju potrebnu stvar. Još bolje, u potpunosti možete iskoristiti integraciju iCloud za sinkronizaciju podataka na MacOS i iOS uređajima.

Cijena: $9.99

Preuzmi Clear

5. OmniFocus 3

"OmniFocus 3" pruža vam željenu fleksibilnost za rješavanje svih vaših predstojećih zadataka. Dakle, možete učiniti više s manje stresa!

Aplikacija vam omogućuje da sve zadatke držite na jednom popisu ili možete koristiti kao više mapa, projekata, grupa i radnji kako biste sve postavili u pravi redoslijed.

Možete odabrati fluidni prikaz koji prikazuje i skriva polja ili idite na Prilagođeni stupci za skenirane tablične popise. Upotrijebite perspektivu predviđanja da provjerite svoje stavke za svaki dan uz događaje iz vašeg kalendara.

Štoviše, OmniFocus 3 kompatibilan je s više međunarodnih jezika, uključujući engleski, nizozemski, francuski, njemački, talijanski, japanski, korejski, portugalski, ruski, pojednostavljeni kineski, španjolski itd.

Cijena: $39.99

preuzimanje datoteka

6. Todoist

Ono što sam u Todoistu smatrao jako zahvalnim je uredno korisničko sučelje, koje je pripremljeno za jednostavno upravljanje zadacima. Pomoću ove aplikacije možete savršeno upravljati svojim zadacima, podzadacima, projektima i podprojektima.

Na temelju vaših potreba moći ćete odrediti prioritete za svoje zadatke za dan ili tjedan. Možete pripaziti na rokove s datumima dospijeća i datumima koji se ponavljaju.

Još jedna značajna značajka ove aplikacije je kompatibilnost s više platformi, uključujući iOS, macOS, Android i više. Nadalje, Todoist je integriran s nekoliko glavnih usluga kao što su Google Drive, Cloud Magic, Sunrise Calendar, Toggl, IFTTT i Zapier.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Evernote

"Evernote" vam pomaže da ostanete organizirani držeći sve svoje zadatke, bilješke ili zadatke u savršenom redoslijedu. Možete voditi bilješke, stvarati popise obveza i također spremati stvari koje pronađete na mreži kako biste ih sustigli vlastitim tempom.

Moći ćete bilježiti u širokom rasponu formata kao što su tekst, skice, fotografije, audio, video, PDF, web isječci itd. Stvorite osobne kontrolne liste da nikada ne zaboravite na sve potrebne stvari.

Iskoristite prednosti različitih alata za izradu dnevnog reda, pisanje dopisa i pripremu senzacionalnih prezentacija. Tijekom sastanaka tima možete dokumente komentirati komentarima i razmišljanjima. Sinkronizirajte sve svoje podatke na svojim uređajima kako biste bili sigurni i lako dostupni.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Jednostavna bilješka

Ono zbog čega sam poželio "Simplenote" je niz jednostavnih značajki. Ako ne želite odabrati skupi upravitelj zadataka, ali i dalje želite koristiti vrlo korisnu aplikaciju koja će vam pomoći da posao obavite s potrebnom učinkovitošću, trebali biste ga uzeti u obzir.

Aplikacija vam omogućuje bez napora stvaranje bilješki, zadataka i zadataka. Sve svoje zadatke možete staviti u savršen redoslijed i moći ih pratiti. Nadalje, Simplenote vam omogućuje sinkronizaciju s oblakom kako biste im pristupili s bilo kojeg vašeg uređaja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Bilo što.do

"Any.do" pruža jednostavnije korisničko iskustvo. Stvaranje i upravljanje zadatkom prilično je unaprijed. Aplikacija dolazi s čistim korisničkim sučeljem koje vam omogućuje ugodan pregled i praćenje bilješki i zadataka.

Popise možete ispisati, izvesti i podijeliti s prijateljima. Sinkronizirajte datoteke s uslugama u oblaku kako biste ih zaštitili.

Iako je obaveza Any.do dostupna besplatno, možete nadograditi na premium verziju kako biste imali neograničen pristup svim važnim značajkama poput tema, datoteka i suradnje za 2,99 USD mjesečno ili 26,99 USD godišnje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. GoodTask 3

GoodTask 3 je potpuno opremljen upravitelj zadataka ili projekata za Mac. Aplikacija se sinkronizira sa zadanim podsjetnicima i kalendarima kako bi vam omogućili lako upravljanje njima.

Zahvaljujući značajkama skupnog uređivanja i brisanja možete brzo uređivati ​​zadatke. Moći ćete duplicirati, mijenjati datume dospijeća i dodavati oznake za lak pristup bilo kojim zadacima.

Tamna tema omogućuje vam udobno korištenje aplikacije noću. A s podrškom widgeta Today možete lakše pratiti svoje zadatke.

Cijena: $19.99

preuzimanje datoteka

To je sve za sada!

Vaš omiljeni upravitelj zadataka?

S obzirom na dostupnost toliko impresivnih opcija, odabir jedne nije lak zadatak. Međutim, možete ići s određenim, imajući na umu vaše potrebe. Je li vas osvojio netko od ovih menadžera zadataka? Javite nam o njima u komentarima.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolje Power banke za MacBook Pro
  • Najbolje postolje za iMac Pro
  • Torbe za MacBook Pro
  • Najbolje aplikacije Kalendara za Mac