Blog

Najbolje aplikacije za virtualne ljubimce za iPhone i iPad u 2021. godini

Korisnici iPhonea mogu virtualno iskusiti prednosti i nedostatke kućnog ljubimca. Ove su aplikacije dizajnirane da podsjećaju na vaše djetinjstvo. Realističnom grafikom i animacijom aplikacije pružaju sve što trebate za kućnog ljubimca koji raste. Budite u pokretu s ovim aplikacijama. Iako je potrebno preuzimanje ovih aplikacija besplatno, za nadogradnju morate kupiti uslužne programe od kupnji putem aplikacije.

1. Moja Anđela koja govori

My Talking Angela prilično je slatka i zabavit ćete se tijekom igranja ove igre. Za početak morate usvojiti Angelu koja je dražesna maca. Pružite joj najbolju njegu kako bi mogla postati zvijezda.

Kako biste osigurali da vaša ljubimica izgleda šarmantno, prilagodite joj modu, frizuru, šminku i dom. Obavezno upotrijebite ruž, sjenilo, rumenilo za uljepšavanje Angele. Pogledajte i nekoliko mini-igara kako biste pokazali svoje umijeće i osvojili mnogo nagrada.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Moj Tom koji govori

Ocijenjena kao igra broj jedan u 135 zemalja, "My Talking Tom" jedna je od najboljih igara za kućne ljubimce za iOS. Za početak morate udomiti mače i pomoći mu da izraste u zrelu mačku. Dajte mu lijepo ime, hranite ga i njegujte kako treba.

Ne zaboravite odjenuti svoju mačku tako da izgleda privlačno! Izaberite između širokog raspona boja krzna i dodataka za ukrašavanje vašeg ljubavnog ljubimca.

Postoji deset smiješnih mini-igara. Osim igranja, svoju igru ​​možete snimiti i podijeliti s prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Grad kućnih ljubimaca

"Pet City" nudi vam mogućnost odabira između određenog broja kućnih ljubimaca. Stoga možete odabrati neke od sjajnih kućnih ljubimaca i uvježbati ih da budu pametniji. Dobivate mogućnost odabira između četiri različita okruženja u kojima možete njegovati svoje ljubimce i igrati se s njima.

Sudjelujte u brojnim mini igrama sa svojim ljubimcem. Pametno igrajte zajedno i ne propustite nijednu priliku osvojiti puno predmeta za pet shop!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Razgovarajući đumbir 2

Jedino što se sa sigurnošću može reći unaprijed je da ćete se teško nositi s Đumbirom - nestašnim mačićem. Međutim, uživat ćete u društvu mačića, a također ćete voljeti proslaviti njegov rođendan.

Đumbir je prilično dobar u razgovoru. Mislim, on će pažljivo saslušati što kažete i također ponoviti. Zapamtite, Đumbir voli jesti posebna jela. Dakle, morat ćete češće nuditi grickalice i druge ukusne stvari.

Povrh svega, možete igrati uzbudljive mini igre kako biste ugašili brojne rođendanske svijeće. A ako se zaista dobro ponašate, dobit ćete i priliku otključati tone jedinstvenih nagrada.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Moj Hank koji govori

Želite li se igrati s pametnim psićem? "My Talking Hank" može vam oživjeti ljubav prema slatkom psiću kao nikada prije.

Voli ukusno jelo i ne želi biti daleko od vas. Morate ga odnijeti u WC, okupati, zamahnuti da spava. Ima ogromnu sklonost ka fotografiji i obožava fotografirati sve životinje koje žive na otoku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Moj Boo

"My Boo" je upravo ono što biste željeli pružiti vam beskrajnu zabavu. Slatko štene voli da se s ljubavlju o njemu brine. Ponudite mu potrebnu njegu kako bi postala inteligentnija.

Nahranite je, očistite i dotjerajte u prekrasnu odjeću. Dajte svom ljubimcu posebno ime i pomozite mu da brzo raste. Postoji 20 cool mini-igara koje trebate igrati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Sitna ovca

Jeste li spremni igrati ulogu preslatkog uzgajivača ovaca? "Malena ovca" smiješna je virtualna igra za kućne ljubimce koja vam omogućuje da iskusite radost igranja i brige o ovcama.

Možete uštedjeti vunu i prodati je kako biste zaradili novac. Postoji više od 10 poljoprivrednih građevina za izgradnju. Zalijevajte travu na farmi kako bi ostala bujno zelena. Osim toga, možete se natjecati sa svojim prijateljima kako biste postali vlasnik najviše nagrađivanog jata.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Moj konj

Oduvijek sam volio jahaćeg konja i želio sam ga posjedovati. To je vjerojatno glavni razlog zašto me "Moj konj" jako očarao. Ovom igrom dobivate mogućnost posjedovanja zgodnog konja i njegovavanja.

Osigurajte potrebnu njegu za svog ljubimca i njegovajte ga. Postoji čak osam različitih pasmina za sakupljanje. Zahvaljujući širokom spektru interaktivnih 3D aktivnosti, ova je igra s kućnim ljubimcima vrlo zarazna.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Pet Shop priča

Pet Shop Story omogućuje vam stvaranje vlastite trgovine za kućne ljubimce. Možete maziti pse, piliće, mace, ptice i još mnogo toga. Također, čak možete križati svoje ljubimce miješanjem dviju pasmina i stvoriti svoje jedinstvene kućne ljubimce. Morate ispuniti ciljeve da biste nadogradili svoju trgovinu i stekli više kupaca. Aplikacija ima nevjerojatne animacije i grafike slične stvarnom životu koje joj dodaju veću vrijednost.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Pas koji govori

"Talking Dog" zabavna je igra virtualnih ljubimaca. Husky je pametan pas i puno uživa u vašem društvu. Voli skakati, trčati i voli igrati igru ​​s vama.

Husky ima veliku naklonost prema igri u kojoj ga usmjeravate da pronađe loptu. Iako je kost ono što ga najviše uzbuđuje. Imali biste fantastično vrijeme igrajući se s nestašnim, jer vam nikad neće dozvoliti da dosadite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. Moja novorođena maca

"Moja novorođena maca" puna je zabave. Mačke mamice su trudne i od vas žele prijeko potrebnu ljubav, kao i brigu. Dok čekaju rođenje mačića, morate im dati ultrazvuk i potrebnu medicinsku njegu.

Kada se novo mače rodi, morate osigurati da ono ostane zdravo. Promijenite pelenu, dajte joj topli tuš, nahranite je, odjenite u prekrasnu odjeću i pribor. Također, priredite veliku zabavu kako biste proslavili rođenje mačića.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

12. Moy 5

"Moy 5" simpatična je virtualna igra za kućne ljubimce. Dječji ljubimac je vrlo nježan i treba vam ogromnu ljubav i brigu da odraste. Pružite mu potrebnu njegu, hranite je i igrajte se s njom.

Postoji čak 45 mini-igara koje treba igrati. Morate zaraditi što više novca kako biste mogli kupiti prekrasnu odjeću i ukrase za bebu ljubimca. Odaberite između više od 1.000.000 odjeće, haljina, kapa, brade i naočala kako biste prilagodili izgled svoje bebe baš onako kako vi želite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

13. Moj Derp

"Moj derp" je sjajna igra i uključuje puno akcije, za razliku od ostalih jednostavnih virtualnih igara za kućne ljubimce. Budući da je izuzetno avanturistički nastrojen, Derp će se kakati, podrigivati, zaprljati, pa čak i ući u neočekivane nesreće. Trebaš se brinuti za njega; pazeći da ostane na sigurnom.

Neka Derp bude zdrav, hranite ga, dugo ga čistite da biste ga doveli u odraslu dob. Kad dostigne punoljetnost, možete otključati tajne oblike. Igrajte urnebesnu mini igricu i zaradite novčiće za kupnju hrane, medicinskih potrepština i drugih predmeta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Odjava

Doista, aplikacije za virtualne igre za kućne ljubimce vrlo su ovisne. Možda su pomalo jednostavni za igranje, ali voljeli biste se prepustiti svom omiljenom kućnom ljubimcu, koji vam se čini da vas nikad ne zasiti. Koja vas se od ovih virtualnih igara za kućne ljubimce najviše dojmila?

Pročitali ste jednako zanimljiv popis igara poput:

  • Najbolje trkaće igre za iPhone i iPad
  • Svemirske pucačke igre za iPhone i iPad
  • Najbolje igre Apple Watch