Blog

Kako skinuti Instagram video zapise i fotografije na iPhone Camera Roll

Preko milijardu ljudi obožava koristiti Instagram. Često nailazimo na fantastične slike i videozapise koje želimo lokalno spremiti u aplikaciju Fotografije. Nažalost, nema ugrađenog rješenja u samoj aplikaciji Instagram. Ali ne brinite, dobili smo vas s detaljnim uputama za preuzimanje Instagram videa i fotografija na vaš iPhone iPhone.

 • Preuzmite Instagram videozapise i fotografije na iPhone Camera Roll pomoću prečaca
 • Kako preuzeti Instagram videozapise, fotografije i priče na iPhone
 • Snimite snimak zaslona ili snimanje zaslona
 • Upotrijebite aplikaciju Repost
 • Kako skinuti Instagram fotografije i videozapise s računala

Preuzmite Instagram videozapise i fotografije na iPhone Camera Roll pomoću prečaca

Prije nego što počneš: Otvori Postavke aplikacija na vašem iPhoneu → Prečaci → i omogućite Dopusti nepouzdane prečace.

 1. Dobiti Instagram Media prečac klikom na ovaj link. Zatim se pomaknite prema dolje i dodirnite Dodajte nepovjerljivi prečac.
 2. Otvorite aplikaciju Instagram na svom iPhoneu i idite na post koji želite preuzeti.
 3. Dodirnite ikona s tri točke u gornjem lijevom dijelu fotografije ili videozapisa. Zatim odaberite Kopiraj link.
 4. Otvori Prečaci aplikacija → Moji prečaci → dodirnite Instagram Media prečac.
 5. Kad god se zatraži, dodirnite u redu za davanje dozvola za pristup ovoj prečaci. Nakon toga, Instagram slika ili video zapis bit će spremljeni u aplikaciju iPhone Photos.

Korisni savjet: Ovaj prečac možete dodati na početni zaslon iPhonea. To će eliminirati potrebu za otvaranjem aplikacije Prečaci svaki put (korak 4 gore). Možete kopirati vezu na post i dodirnuti prečac Instagram Media izravno s početnog zaslona.

Kako preuzeti Instagram videozapise, fotografije i priče na iPhone

 1. Otvorite Safari na iPhoneu sa sustavom iOS 13 ili iOS 14 i posjetite Ingramer.com.
 2. Dodirnite ikona hamburgera gore desno. Zatim dodirnite Instagram Downloader.
 3. Vidjet ćete razne mogućnosti za preuzmite fotografije, videozapise, priče, IGTV itd. Dodirnite onu koja vam treba.
 4. Otvorite aplikaciju Instagram i posjetite slikovni ili video zapis. Dodirnite tri točkice ikona u gornjem desnom kutu. Zatim dodirnite Kopiraj link.
 5. Zalijepite vezu na ovu web stranicu i dodirnite TRAŽI. Ako želite preuzeti Stories ili IGTV, unesite korisničko ime računa.
 6. Dodirnite preuzimanje datoteka. Otvorit će se u novoj kartici. Dodirnite preuzimanje datoteka opet.
 7. Dodirnite ikona strelice i odaberite preuzetu datoteku.
 8. Dodirnite ikona za dijeljenje i odaberite Spremiti sliku ili Spremi videozapis iz lista dijeljenja. Instagram objava uspješno se sprema u Camera Roll.

Bilješke:

 • U gornjim koracima koristio sam Ingramer.com. Možete koristiti i druge slične web stranice poput DownloadGram.com. Koraci su gotovo identični.
 • Ako vaš iPhone ima iOS 12, prvo preuzmite aplikaciju MyMedia. Zatim posjetite bilo koju web stranicu spomenutu u odjeljku preglednika ove aplikacije. Ako je potrebno, pomoć možete potražiti u našem članku, gdje smo pokazali kako preuzeti Twitter videozapise na iPhone pomoću ove aplikacije.

Snimite snimak zaslona ili snimanje zaslona

Da biste spremili Instagram fotografiju, možete napraviti snimku zaslona, ​​a zatim obrezati neželjene dijelove. Za Instagram video objave možete vidjeti kako snimiti cijeli svoj iPhone zaslon.

Upotrijebite aplikaciju Repost

Aplikacije za ponovno objavljivanje prvenstveno se koriste za objavljivanje tuđeg Instagram posta na vašem profilu. Međutim, ove aplikacije lokalno spremaju datoteku u iPhone Camera Roll prije nego što pritisnete gumb za konačno ponovno objavljivanje.

Dakle, ovaj mali hak može se koristiti i za preuzimanje Instagram fotografija. Samo znajte da je za većinu ovih aplikacija potrebna premium kupovina za uklanjanje korisničkog imena sa slike. Međutim, čini se da je Reposter za Instagram iznimka.

Po želji: Repost Quick for Instagram stara je aplikacija koja nije ažurirana u 4 godine. Ali radi na iOS 13 i iOS 14. Jednim dodirom omogućuje vam besplatno preuzimanje pet slika ili videozapisa. Nakon toga trebate platiti.

Kako skinuti Instagram fotografije i videozapise s računala

Sve gore spomenute web lokacije možete koristiti na Mac ili Windows računalu za preuzimanje medija s Instagrama. Ako želite olakšati stvari, pogledajte 4K Stogram. Omogućuje vam da u samo nekoliko koraka preuzmete svoj, kao i čitav Instagram profil (fotografije, videozapisi, priče) - čak i ako je račun privatan! Aplikacija radi izuzetno dobro.

Odjava ...

Ovo su neki od načina za preuzimanje Instagram fotografija i videozapisa na vaš iPhone ili iPad i računalo.

Osim toga, ako vam se sviđa post i želite ga spremiti za kasnije, dodirnite ikona vrpce u donjem desnom dijelu bilo koje Instagram slike ili videozapisa. Koristim ga za spremanje Instagram oglasa koji mi se sviđaju i možda bih im se želio vratiti u budućnosti. Da biste vidjeli sve spremljene postove, dodirnite ikonu profila → ikona hamburgera u gornjem desnom kutu → Spremljeno.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

 • Kako pregledati Instagram priče bez da oni to znaju
 • Savjeti za upotrebu Instagrama na iPhoneu poput profesionalaca
 • Kako podijeliti Apple Music Songs s Instagram Stories na iPhoneu
 • Cjelovit vodič za stvaranje Instagram vodiča na iPhoneu
 • Kako provjeriti tko je gledao vaš Instagram profil?
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found