Blog

Najbolje aplikacije za uštedu baterije za iPhone i iPad u 2020

Problemi s baterijom na iPhoneu stalni su problem u tome što znate. To je čest problem s kojim smo se svi mi susreli na svojim iPhoneima u neko vrijeme. U većini slučajeva problem su uzrokovane značajkama gladnim napajanja kojima se može pravilno upravljati kako bi se iPhone baterija maksimalno povećala. Ali ako želite ići korak dalje i imati detaljne informacije o tome kako baterija radi na vašem uređaju i njezinu stvarnom zdravstvenom stanju, ove najbolje aplikacije za uštedu baterije za iPhone i iPad može biti od neizmjerne pomoći.

# 1. Trajanje baterije - provjerite vrijeme rada

Životni vijek baterije je ono što vam treba da biste vodili računa o potrošnji baterije na svom iOS uređaju. Prikazuje ukupno vrijeme rada vašeg uređaja. Na primjer, možete provjeriti vrijeme razgovora, pregledavanje Wi-Fi-ja i LTE-a, vrijeme videozapisa i zvuka. Aplikacija također prikazuje dubinske podatke o vašoj bateriji kako biste ostali svjesni njenog stanja.

Widget za danas omogućuje vam lako praćenje trajanja baterije vašeg uređaja. Uredno korisničko sučelje uz podršku nekoliko jezika, uključujući engleski, albanski, arapski, katalonski, češki, nizozemski, francuski, njemački, grčki, hebrejski, mađarski, indonezijski, talijanski, japanski, korejski, makedonski itd. Čini ovu aplikaciju jako korisno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Štednja baterije od lin tongtong

Važno je znati zdravstveno stanje baterije jer ćete tek tada moći znati koliko dobro može raditi. Uštedom baterije možete odmah saznati stvarno stanje baterije uređaja i spriječiti gubitak pare.

Aplikacija prikazuje status memorije vašeg uređaja, a također vam omogućuje nadzor dostupnog prostora na disku i popunjenog prostora. Osim toga, aplikacija također nudi nekoliko korisnih savjeta za produljenje trajanja baterije vašeg iPada i iPhonea.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Master CPU Dasher Master

Kao aplikacija za uštedu baterije, "CPU Dasher Master" djeluje prilično učinkovito. Za razliku od većine svojih kolega, nudi mnogo više od pukog pružanja jednostavnih podataka o bateriji vašeg uređaja. Na primjer, možete provjeriti podatke o CPU i memoriji kako biste procijenili stvarno stanje vašeg uređaja. Može igrati ključnu ulogu u optimizaciji izvedbe vašeg uređaja.

Osim toga, ona također prikazuje mrežne informacije koje bi mogle mnogo pomoći u pronalaženju problema oko tromosti mreže. Što se tiče sučelja, smatram da UI nije pretrpan što osigurava minimalnu količinu krivulje učenja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Štednja baterije - wifi analizator

Samo vam liječnik može dopustiti da otkrijete što je uz bateriju vašeg iPhonea i što treba učiniti kako biste je popravili. Odaberite stanje baterije kako biste imali sveobuhvatne informacije o bateriji uređaja i njezinoj razini istrošenosti.

Pogledajte ukupno vrijeme rada baterije. Također pruža testove hardvera za vaš uređaj. Na primjer, možete upoznati funkcionalnost 3D dodira, GPS-a, svjetiljke, gumba za glasnoću i još mnogo toga. Štoviše, Battery Health također nudi dodatne informacije o pohrani, memoriji, CPU-u, GPU-u, mreži i još mnogo toga.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

# 5. Baterija HD +

Battery HD + je jednostavan monitor baterije za vaš iPhone i iPad. Pomoću ove aplikacije možete brzo saznati koliko je soka ostalo za pregledavanje Interneta, vrijeme razgovora, gledanje videozapisa, slušanje glazbe itd.

Zahvaljujući widgetu Today, aplikacija vam omogućuje udobno praćenje baterije uređaja. Nakon što se vaš uređaj potpuno napuni, upozorava vas da je vrijeme da uklonite iPhone iz punjenja.

Štoviše, Battery HD + ima podršku na više jezika kao što su engleski, afrikaans, arapski, bugarski, katalonski, hrvatski, češki, danski, nizozemski, estonski, filipinski, finski i drugi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Trajanje atomske baterije

Iako nije punopravna aplikacija za uštedu baterije, "Atomic Battery Life" može igrati pristojnu ulogu u pomaganju u praćenju baterije vašeg iPhonea i iPada. Sučelje je modernog izgleda i prikazuje impresivne animacije baterija. Možete provjeriti postotak napunjenosti uređaja i pratiti koliko je vremena svaka aplikacija korištena.

Samo u slučaju da ustanovite da se neke aplikacije prekomjerno koriste, možete smanjiti njihovu upotrebu kako biste smanjili potrošnju baterije. Osim što vam pomaže poboljšati vijek trajanja baterije iOS uređaja, aplikacija prikazuje i druge važne podatke o uređaju. Na primjer, možete vidjeti koliko je prostora za pohranu iskorišteno i koliko je preostalo. Sve u svemu, Atomic Battery Life je jednostavna, ali učinkovita aplikacija za uštedu baterije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Štednja baterije - iDevice Trajanje baterije

Ovaj nudi obilje ključnih informacija koje će vam pomoći da riješite krivce i produžite vijek trajanja baterije vašeg iPhonea. Možete pažljivo pratiti upotrebu baterije na uređaju i upoznati koje aktivnosti uzrokuju pražnjenje baterije.

Aplikacija također prikazuje ukupno vrijeme izvođenja svake aktivnosti, poput pregledavanja weba, videozapisa, vremena razgovora i još mnogo toga. Možete saznati i preostali prostor na disku. Još važnije, aplikacija je dostupna i za Apple Watch, tako da možete provjeriti status baterije vašeg iPhonea izravno iz pametnog sata.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Njega baterije

"Battery Care" djeluje kao pametni vodič i pomaže vam u održavanju kartice o potrošnji baterije. Aplikacija nudi nekoliko vrijednih savjeta koji mogu biti ključni u produljenju vijeka trajanja baterije vašeg uređaja. Osim toga, oni također mogu biti vrlo korisni za sigurno punjenje uređaja.

Dubinski podaci o bateriji nude vam pravi uvid u potrošnju energije i kako je smanjiti. Nadalje, Battery Care podržava više jezika, uključujući engleski, francuski, japanski, korejski, ruski i pojednostavljeni kineski.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

# 9. Puna baterija - pojačanje štednje

Ova vam aplikacija može pomoći da na najbolji način iskoristite bateriju vašeg iPhonea. Možete iskoristiti korisne savjete da biste pronašli načine kako spriječiti pokretanje značajki gladnih napajanja i smanjiti nepotrebnu potrošnju baterije.

Aplikacija za uštedu baterije omogućuje vam praćenje preostalog vremena za nekoliko stvari poput reprodukcije zvuka, korištenja Interneta i još mnogo toga. Nadalje, također vam omogućuje da saznate važne informacije poput upotrebe CPU-a aplikacije, RAM memorije, modela i grafike kako biste bili u toku sa statusom sustava.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve za sada!

Osnažite iPhone bateriju da traje dugo!

Sada u potpunosti iskoristite ove aplikacije za savršeno upravljanje vijekom trajanja baterije vašeg iPhonea. Siguran sam da mogu biti od velike pomoći u uključivanju uređaja kako bi duže trajao.

Ako postoji aplikacija koju smo propustili uvrstiti na ovaj popis, javite nam to u komentarima u nastavku.

Ne biste trebali propustiti i ove postove:

  • Najbolje banke moći za iPhone i iPad
  • Najbolji USB C kablovi za grom
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found