Blog

Najbolje aplikacije za praćenje težine za iPhone i iPad u 2021. godini

Niste li više zadovoljni kondicijom i želite izgubiti kilograme ili dobiti malo mišića da biste se najbolje pogledali? Trebale bi vam ove najbolje aplikacije za praćenje težine za iPhone i iPad kako bi vam pomogle da postignete svoj cilj. Bilo da se radi o praćenju vašeg napretka ili vam dopuštaju da provjerite vrijednosti svoje omiljene hrane, ove aplikacije za zdravlje i kondiciju za iOS osiguravaju da uvijek odgovarate zadatku i nikada ne odstupate od postavljenih pravila.

Iako su ovi uređaji za praćenje težine besplatni, možete ih nadograditi kupnjom u aplikaciji, ovisno o vašim potrebama. Sve su jednostavne i čine zadatak prilagodbe vaše težine pomalo jednostavnim. Uronimo pravo u otkrivanje em’all-a!

1. Čuvari težine

"Weight Watchers" omogućuje vam ne samo da pripazite na svoju težinu, već vam pomaže u postizanju željene kondicije. Pomoću nje moći ćete bez poteškoća pratiti svoju težinu čak i u pokretu. Dodajte hranu tvorniku recepata i brzo saznajte ukupne vrijednosti kako biste se osigurali da se ne prejedete ili ne slijedite strogi plan.

Za početak jednostavno postavite osobni cilj i nastavite s strukturiranim planom. Svoja postignuća ili napredak možete podijeliti sa svojim prijateljima, pa čak i tražiti savjete za ubrzanje napretka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. MyFitnessPal

Postoji vrlo malo aplikacija za praćenje težine koje su tako bogate značajkama kao MyFitnessPal. Ono što ovu aplikaciju stavlja ispred mnogih suparnika je ogromna baza podataka od preko 6 milijuna hrane. To znači da nije važno kakvu hranu jedete, možete ih prijaviti u aplikaciju.

Za personaliziranije iskustvo praćenja težine imate potrebnu slobodu da napravite katalog obroka i spremite ih. Osim toga, dolazi s ugrađenim uvoznikom recepata koji vam omogućuje da s lakoćom uvezete informacije o prehrani za recepte. A pomoću brojača kalorija, aplikacija će automatski izračunati i prikazati kalorije.

Sadrži knjižnicu s preko 350 vježbi, MyFitnessPal također vas može voditi da pravilno vježbate. Povrh svega, aplikacija besprijekorno radi s nekoliko aplikacija za zdravlje i fitness, kao i uređajima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Izgubi!

Uz vrlo učinkovit program mršavljenja, Lose It! Puno vam olakšava smanjenje težine. Omogućuje vam postavljanje dnevnih ciljeva za hranjive sastojke, vježbanje, krvni tlak, unos vode, gubitak kilograma i još mnogo toga.

Nakon što postavite cilj, pratite svoj napredak pomoću različitih alata. Uređajima za praćenje kondicije i uređajima za praćenje možete koristiti podatke o svojoj kondiciji i važne podatke kao što su sagorijevane kalorije, koraci, vježbanje. Još je bolje da se također možete povezati sa svojim prijateljima i drugim korisnicima za pomoć ili razmijeniti dragocjeno iskustvo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Sretna vaga

"Happy Scale" olakšava praćenje težine. Korištenjem pametne matematike u stanju je naučiti točan trend vašeg gubitka kilograma. Možete lako saznati koliko gubite svaki tjedan.

Prosječna značajka praćenja napretka pokazuje stalan napredak svaki dan i tjerajte se više da izgubite više kilograma. Da biste zadatak učinili malo nezahtjevnim, napravite mali cilj i potrudite se da ga postignete. Također možete predvidjeti svoju stvarnu težinu na temelju trenutnih trendova.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Moj dijetetski trener

Dakle, momci, nemojte se sramiti stajati na vagi i započeti svoj trening s ovom divnom aplikacijom koja će vam pružiti pravi izbor prehrane i vježbanja. To je najženstvenija i najljubavnija aplikacija koju sam ikad susrela. Stvarno! Dijeta igra vitalnu ulogu u mršavljenju, pa tako možete dodati podsjetnike koji vas podsjećaju na razne dijete i nedostatke. Također, možete umetnuti nekoliko slika koje pojačavaju vašu energiju za mršavljenje.

Želju za hranom možete smanjiti ugrađenim motivacionim citatima. Dijetni dnevnik i kalkulator kalorija pomažu vam da vodite evidenciju o prehrani i kondiciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Lark - 24/7 trener zdravlja

Trebate li zdravstvenog trenera koji pomno prati vašu kondiciju i pruža ključne savjete za njeno poboljšanje? Lark bi bio jedna od boljih opcija.

Vaš vodič nadgleda vaše vježbanje, spavanje i prehranu i šalje vam motivacijski savjet kako biste se napumpali. Aplikacija vam omogućuje izradu personaliziranog plana pomoći s neograničenim prijavama.

Nudi dodatno praćenje šećera i ugljikohidrata u krvi. Štoviše, Lark također nudi izuzetno korisne obrazovne sesije o dijabetesu i srodnim temama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Pratite svoju težinu

Pratite svoju težinu kako vam samo ime govori pomaže vam pratiti vaš program mršavljenja.

Ova aplikacija za iPhone automatski izračunava vašu idealnu težinu, BMI na osnovu mjerenja vašeg tijela. Možete imati pojednostavljeni prikaz svoje ciljne stope i stvarne stope vašeg cilja da izgubite te neželjene kilograme i voditi povijest dobivenih / izgubljenih jedinica. Štoviše, ima i značajku izvoza podataka putem e-pošte te ima finu melodiju za AchieveMint, Wahoo Scale i Withings Scale.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Pad težine

WeightDrop pojednostavljuje zadatak praćenja težine. Možete lako zabilježiti svoju težinu jednom dnevno i pratiti napredak pomoću korisnih alata. Pomoću povijesti težine provjerite svoju težinu na bilo koji datum i usporedite trend.

Kalkulator težine preporučuje idealnu težinu koju biste trebali imati prema svom profilu. Dnevni podsjetnici drže vas u koraku s onim što morate postići i nikada vam ne dopuštaju da propustite svoju aktivnost.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Monter kalkulator za fitnes

Kao vaš osobni trener, Fitter Fitness Kalkulator prati vaš BMI, BMR, omjer tjelesne masti u% struka i bokova. Vaši se podaci pohranjuju na iCloud koji je dostupan s bilo kojeg iCloud uređaja, a čak i vi možete zaštititi svoje podatke primjenom zaključavanja lozinkom na aplikaciju.

Jednostavan prikaz vašeg gubitka kilograma i vašeg cilja prikazuje se težinom na mjehuriću ikone. Grafikoni i funkcije izvoza pomažu vam slikovito pratiti svoje podatke i izvoziti cijelu povijest putem e-pošte.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Tragač za mršavljenje + Dnevnik hrane

"Tragač za mršavljenje + Dnevnik hrane" uistinu je svestran što se tiče funkcionalnosti. Osim što vam omogućuje praćenje tjelesne težine, ova vam aplikacija omogućuje i praćenje raznih drugih stvari poput troškova, hrane, težine, spavanja, vježbanja, popisa obveza i još mnogo toga.

Štoviše, aplikacija može automatski sigurnosno kopirati vaše podatke na Google pogonu i iCloud kako bi vam omogućila lak pristup s bilo kojeg vašeg uređaja. Stvoren je za rad s VoiceOverom na osam jezika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Donja linija

Dogovoreno, vi ste ti koji morate staviti najbolje stopalo naprijed da biste smršavjeli. Ali ove aplikacije mogu vam uvelike pomoći u postizanju cilja. Osim što vam dopuštaju praćenje težine, oni vas također motiviraju baš poput pravog trenera, zar ne? Dakle, koja je od ovih aplikacija uspješno prošla test? Javite nam svoje stavove u komentarima i budite povezani s nama.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found