Blog

Najbolji nosači za automobile za iPhone 7 i iPhone 7 Plus u 2021. godini

Vaša fascinacija iPhoneom 7 ili 7 Plus potrajat će dugo. Razumijevajući ogromnu želju da iPhone koristimo bez ruku dok vozimo automobil, sada smo lovili neke od najfinijih nosača automobila dostupnih na tržištu. Nekoliko kvaliteta odvaja ove napredne nosače za iPhone 7 i 7 Plus od ostalih. Bilo da je riječ o mogućnosti da vam omoguće upotrebu uređaja pod bilo kojim kutom ili zbog kvalitete čvrstog držanja većine površina, oni su postavili vrlo visoke standarde. Želite li izvagati njihovu superiornost? Pogledajmo!

1. iOttie Easy One Touch 2

"IOttie Easy One Touch 2" ima robustan dizajn. Izuzetno ljepljivi gel uložak savršeno se lijepi na većinu površina. Ipak, nema gnjavaže oko uklanjanja.

Zahvaljujući laganom, robusnom sustavu za montažu, vaš iPhone se brzo oslobađa. Teleskopske ruke dodaju nekoliko centimetara kako biste vam omogućili ugodan pregled iPhonea.

USP: Jednostavan sustav ugradnje jednim dodirom

Pogledajte na Amazonu

2. Magnetski odzračni ventil Spigen

Želite li vrhunski nosač automobila po relativno niskoj cijeni? Nosač za automobil "Air Vent Magnetic" može biti dobra opcija.

Vaš iPhone sigurno drži pod vašim željenim kutom. Ugrađeni magneti osiguravaju da vaš uređaj ostane na svom mjestu. Sadrži gumiranu podlogu koja sprječava ogrebotine i ne ostavlja ostatke ljepila. Nema problema s instaliranjem ili uklanjanjem uređaja.

USP: Nosač za kuku za pristajanje na instrument tablama automobila

Pogledajte na Amazonu

3. TaoTronics

Bez obzira želite li imati znatno poboljšani kut gledanja ili držati uređaj savršeno na mjestu, TaoTronics može opravdati svoj cilj.

Ovaj nosač za automobil dolazi sa sigurnim mehanizmom zaključavanja tako da vaš iPhone 7 Plus može ostati stabilan. Prisutnost jastuka od mekane pjenaste gume zadržava ogrebotine.

Uz vrhunsku vakuumsku čašu, ovaj se držač telefona lako zalijepi za ploču s instrumentima ili druge površine. Zahvaljujući gumbu za brzo otpuštanje, uklanjanje uređaja je vrlo jednostavno.

USP: Jastuk od mekane pjenaste gume

Pogledajte na Amazonu

4. IznadTEK-a

AboveTEK, s najnovijim sustavom nosača za automobil, dizajniran je da savršeno drži vaš uređaj. Izuzetno jaka ljepljiva gel podloga lako se može zalijepiti za većinu glatkih površina.

Dugačka ruka nudi potrebnu pogodnost za koju biste željeli koristiti svoj uređaj. Nećete imati poteškoća s instaliranjem, rotiranjem ili čak uklanjanjem iPhonea samo jednom rukom. Ovaj univerzalni nosač automobila može proći svaki vaš test u brzinama.

USP: Izmjenjiva držača dvije veličine

Pogledajte na Amazonu

5. Bestrix

Bestrix nudi magnetski nosač za automobil koji je kompatibilan s vašim iPhone 7 i 7 Plus. Bestrix je upotrijebio jedinstvenu usisnu čašicu koja olakšava postavljanje i uklanjanje. Prije nego što ponovo instalirate nosač, jednostavno isperite bazu pod toplom vodom i krenite dalje. Pazite da je površina nadzorne ploče vašeg automobila glatka.

Silikonska površina ovog nosača automobila čvrsto se lijepi za ploču s instrumentima i daje vašem telefonu stabilnost na neravnim cestama. Ovaj nosač za automobil izrađen je od visokokvalitetnog materijala; ABS plastika pruža fleksibilnost i trajnost.

USP: Jedinstvena usisna čaša

Pogledajte na Amazonu

6. Beam Electronics

Ovo je snaga pametnog i ergonomskog dizajna stvorenog od strane Beam Electronics. Za razliku od ostalih držača za automobil, ovaj držač za telefon možete instalirati samo na ventilacijski otvor za automobil. To se ne bi trebalo smatrati njegovim ograničenjem jer uklanja sve bolove ispiranja baze ostalih nosača automobila.

Ovaj nosač za automobil posebno je dizajniran za vodoravne ili okomite otvore za odzračivanje, tako da ga ne biste trebali koristiti na kružnim otvorima za klima uređaj u automobilu. Upotrijebite njegov gumb za brzo otpuštanje da biste jednostavno instalirali i uklonili telefon.

USP: Gumb za brzo otpuštanje

Pogledajte na Amazonu

7. Crtica Crab MONO

Želite nosač automobila s vrhunskom konstrukcijom? Izrađen od prave kože, nosač automobila Dash Crab MONO pripremljen je kao vrhunski proizvod.

Atraktivna metalna sjajna kromirana završna obrada obogaćuje njegov profil. Jednostavno se postavlja na meke površine. Minimalistički dizajn omogućuje vam nošenje s lakoćom. Dash Crab MONO nosač za automobil dolazi u četiri boje.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

8. Vansky

Vansky donosi briljantni dizajn u nosaču automobila tri u jedan. Ovaj držač telefona možete instalirati na vjetrobransko staklo, nadzornu ploču i ventilacijski otvor automobila. Vansky nudi držač ventilacijskog otvora za postavljanje nosača na ventilacijski otvor. Njegov univerzalni nosač omogućuje vam instaliranje vašeg iPhone 7 Plus veličine.

Možete proširiti bočna krila do 7 inča da biste umetnuli svoje iPhone veće veličine. Držač se može okretati za 360 stupnjeva kako bi se postigao savršen kut gledanja tijekom vožnje automobilom.

USP: Rotacija od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

9. TechMatte

TechMatte je stvorio minimalistički dizajn kako bi ga učinio savršenim nosačem za automobil za svakodnevnu upotrebu. Gumena konstrukcija ovog nosača osigurava čvrsto prianjanje tijekom većine uvjeta vožnje. Paket uključuje magnetsku pločicu koja se može postaviti između vašeg iPhonea i zaštitne futrole. Dalje, iPhone možete ležerno staviti na nosač.

Ako tijekom vožnje ne koristite zaštitnu futrolu, možete upotrijebiti tu naljepnicu MagGrip. Samo uklonite ljepljivu podlogu s naljepnice i pričvrstite je na stražnjoj strani iPhonea. Imajte na umu da će se naljepnica trajno lijepiti na vašem iPhoneu.

USP: Neodimijski magneti

Pogledajte na Amazonu

10. TORAS

TORRAS vjeruje u jednostavnost, pa je stoga dizajnirao izuzetno jednostavan nosač za automobil. Međutim, ovaj minimalizam ne zasjenjuje stil i eleganciju. Dizajn koji štedi prostor stvara moderan dojam ovog nosača automobila. Izgleda kao samo još jedna sitnica u vašem automobilu, ali vaše vozačko iskustvo može učiniti izuzetno ugodnim.

Torras je upotrijebio moćne neodimijske magnete, ljepilo od 3M ljepila i dva magnetna lista. Kombinacijom tri elementa, Torras je proizveo izvrstan proizvod koji može stabilizirati vaš iPhone na neravnim cestama.

USP: Minimalistički dizajn

Pogledajte na Amazonu

Koji od ovih nosača automobila imaju vrhunsku kvalitetu? Jeste li odabrali neki od njih za svoj iPhone? Željeli bismo znati vaše povratne informacije o tome što automobil čini najbolje montiranim.