Blog

Najbolje iPhone i iPad igre za djecu u 2021

Iako je bez sumnje bitno ograničiti dječje vrijeme zaslona, ​​puno toga mogu dobiti i od tehnologije. Bilo da se radi o matematičkim aplikacijama ili obrazovnim igrama, iPhone ili iPad mogu biti alat za obogaćivanje mladih umova. Mogu istražiti svoju maštu i pokupiti vještine kao što su rješavanje problema, logično zaključivanje, prepoznavanje uzoraka itd. Stoga neka vaši mališani imaju sigurnu i zasluženu zabavu uz ove najbolje iPhone i iPad igre za djecu.

 1. Dječje igre za 2, 3, 4 godine
 2. Barnyard igre za djecu
 3. TinyTap: Igre za učenje djece
 4. Trkaći pingvin: klizi i leti!
 5. PBS KIDS igre
 6. My Boo Virtual Pet & Mini-Game
 7. Thinkrolls 2
 8. Minion Rush
 9. Gdje je moja voda?
 10. Candy Crush Saga
 11. Nebo Djeca svjetlosti
 12. Hot Wheels: Utrkajte se

Za dob 2-4

1. Dječje igre za 2, 3, 4 godine

Dopunite djetetove predškolske avanture ovom izvrsnom aplikacijom za malu djecu koja sadrži aktivnosti za poboljšanje njihovog kognitivnog razvoja. Dizajnirano kako bi se svidjelo i dječacima i djevojčicama, živopisno sučelje ove aplikacije zarobit će maštu vašeg djeteta

Nadalje, postoje preslatki likovi koji učenike vode u rješavanju zagonetki, razvrstavanju igara, oblačenju, pjesmama, plesu itd. Potaknut će dječji um i razviti logično razmišljanje, kreativnost i vještine rješavanja problema.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Barnyard igre za djecu

Vaše će dijete voljeti 21 slatku i živopisnu edukativnu igru ​​u ovoj aplikaciji. Živopisne animacije, zvučni efekti i radosne glasovne naracije pomoći će djetetu da nauči oblike, boje, abecedu, životinje itd.

Također ima višestruku korisničku podršku, tako da do 6 djece može igrati u istoj aplikaciji. Postoji alat za izradu lekcija koji će vam pomoći da stvorite planove za nastavne aktivnosti vašeg djeteta. A napredne značajke daju i vaša detaljna izvješća o napretku i razvoju vašeg djeteta.

Cijena: Besplatno (otključaj sve igre - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

Za dob 4-6

3. TinyTap: Igre za učenje djece

Pomozite djetetu da nauči dok se zabavljate uz ovu aplikaciju koja uključuje preko 150 000+ interaktivnih igara. To je siguran prostor za djecu s navigacijom prilagođenom djeci za samostalnu igru ​​i bez oglasa.

Sadržaj su pripremili edukatori, terapeuti i učitelji širom svijeta. Učenici mogu napredovati kroz aktivnosti korak po korak kako bi postigli razvojne prekretnice vlastitim tempom. Štoviše, igre se mogu igrati i izvan mreže.

Cijena: Besplatno (mjesečno za obitelj TinyTap Pro - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Trkaći pingvin: klizi i leti!

Evo zabavne iOS igre za djecu koja se temelji na fizici koja će izmamiti osmijeh na lice vašeg mališana. Uključuje klizanje niz padine Antarktike i mahanje pingvinovim krilima kako bi se maknuo od bijelog medvjeda. Postoji šest prekrasnih svjetova i 48 razina kroz koje se možete utrkivati.

Postoji šest prekrasnih svjetova i 48 razina kroz koje se možete utrkivati. Vaše će dijete dobiti zvijezde za razine čišćenja, a što brže idu, to će više zvijezda moći zaraditi. Tada se mogu tužiti za otključavanje više svjetova!

Cijena: Besplatno (bez oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Igre PBS KIDS

Poklonite djetetu poklon od preko 100 besplatnih igara za učenje koje će se igrati bilo kad i bilo gdje, kako za obrazovanje, tako i za zabavu. Uključuje avanture iz njihovih omiljenih televizijskih emisija kao što su Sesame Street, Wild Kratts, Super Why itd.

Tu je sve, od labirinta i bojanja do zagonetki i prerušavanja. Oni su dizajnirani da pomognu djetetu da se bavi vježbama, čitanjem i matematikom, istovremeno istražujući njegovu kreativnost i maštu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Za dob 6-8

6. My Boo Virtual Pet & Mini-Game

Kako vaše dijete stari, ono mora i voli preuzimati odgovornost za sitnice. Ova igra pruža izvrstan način da to vježbate brinući se o Boou, virtualnom ljubimcu. Vaše dijete će se zabavljati satima čuvajući i igrajući se sa svojim Booom.

To će uključivati ​​hranjenje, pranje, odijevanje i uspavljivanje kako bi bilo što sretnije. Nadalje, postoji više od 20 mini-igara za još veću zabavu. To će vam pomoći usaditi osjećaj brige i odgovornosti vašem malom vojniku.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Thinkrolls 2

Njegujte sposobnosti razmišljanja svog djeteta s ovom puzzle igrom koja sadrži preko 270 razina labirinta ispunjenih znanošću. Postaje sve izazovnije neprestano pomicati granice njihovih umova, na taj način ih usavršavajući u mlade znanstvenike!

Trideset i dva neukusna lika držat će vašu djecu angažiranom dok uče koristiti temeljne koncepte fizike. Igra je dizajnirana da vašem djetetu pruži povjerenje u njegove sposobnosti rješavanja problema i deduktivnog zaključivanja.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

Za dob 8-10

8. Minion Rush

Ovo je igra za djecu koja će donijeti tone smijeha i radosti cijeloj obitelji. Vaš će se mališan prekrasno zabavljati brzinom kroz sjajne lokacije nadahnute filmovima Despicable Me.

Uključuje utrke s minionima i sudjelovanje u posebnim događajima za privlačenje atraktivnih kostima poput Lucy, Surfera ili Ninja Miniona. Kontrole su izuzetno jednostavne za upotrebu i svako ih dijete može brzo podići.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Gdje je moja voda?

Ova puzzle igra još je jedan izazov zasnovan na fizici koji će zagolicati rastući mozak vašeg djeteta. Cilj je presjeći prljavštinu kako bi slatka voda tekla Swampyjevom slomljenom tušu.

Postoje četiri jedinstvene priče i 500 nevjerojatnih zagonetki koje morate proći. Stvari postaju sve izazovnije da djeca zadrže u razmišljanju. Na kraju, predmeti iznenađenja i razine bonusa pojačavaju zabavu i stvaraju da kreativnost vašeg djeteta teče poput vode.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

Za dob 10-12

10. Candy Crush Saga

Djeca vole slatkiše, pa će obavezno obožavati Candy Crush, igraću senzaciju koja svugdje zahvaća maštu ljudi unatoč njihovoj dobi ili jeziku. Izvrsno je zabavno uskladiti bombone i ubrzati nebrojene zagonetke.

Istodobno, briljantna grafika i zvučni efekti čine to upečatljivo iskustvo koje testira vaše vrijeme i pametnost. Štoviše, postoje beskrajne razine koje djecu čine angažiranima i sretnima.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. Nebo Djeca svjetlosti

Dopustite svom djetetu da pobjegne u prekrasni svijet snova u ovoj jedinstvenoj igri koja se fokusira na širenje svjetlosti i pozitivnosti. Dizajn se doista ističe među pustolovnim igrama s umirujućim krajolikom i glazbom.

Vaše će dijete uživati ​​u letenju kroz čarobno kraljevstvo, susrećući se sa srodnim dušama, paleći svijeće i razmjenjujući ljubazne riječi s drugim igračima u carstvu. Svaka zagonetka otkriva neočekivane misterije koje će potaknuti kreativnost i radost!

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

12. Vrući kotači: Utrkajte se

Evo jedne od najzanimljivijih trkaćih igara za djecu i odrasle. Ponosi se s više od 60 staza temeljenih na fizici i preko 30 spektakularnih Hot Wheels-a, punih korisne zabave i uzbuđenja prilagođenih djeci.

Ne radi se samo o spremanju, već uključuje izazove koji nagrađuju vještu vožnju. Djeca će eksplozivno isprobati epske kotačiće, preokrete se i skokove. Tu je i način za više igrača za nadmetanje s prijateljima, a igrači mogu stvarati personalizirane kolekcije automobila.

Cijena: Besplatno (isključite oglase - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati

Jeste li uzbuđeni što ćete svojoj djeci omogućiti neke od ovih najboljih iPhone i iPad igara za djecu? Javite nam u kojem od njih najviše uživaju u komentarima ispod.

Možda biste voljeli pročitati i ovo:

 • iPhone i iPad igre za predškolsku djecu
 • Brojne igre za iPhone i iPad
 • Igre s kartama za iPhone i iPad
 • Najbolje indie igre za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found