Blog

Najbolji daljinski upravljači za iPhone za snimanje fotografija 2021. godine

Kad god izađem s prijateljima ili voljenima, nikad ne uspijem snimiti neke nezaboravne fotografije i video zapise. Izvrsno je imati iPhone dodatke za fotoaparate kako biste snimili fantastične slike uz optimalnu praktičnost.

Ljubitelj mobilne fotografije, snimanje lijepih fotografija pruža mi neizmjernu radost. Međutim, snimanje savršene grupne fotografije uvijek mi je bio pomalo težak zadatak. Iako su selfie palice prilično u redu, trebam nešto bolje da mi pomogne da napravim puno bolje slike.

U potrazi za boljim rješenjem otkrio sam da se ovaj daljinski upravljač za iPhone izdvaja. Uz ultra naprednu tehnologiju za snimanje prekrasnih fotografija, oni su moj trenutni odabir. Pogledajmo!

Najbolji Bluetooth daljinski upravljači za iPhone

1. DAISEN

Kakvo je prekrasno iskustvo snimati selfieje ili fotografije s udaljenosti od 30 metara? Ponesite kući Daisenov Bluetooth daljinski upravljač iPhone kamere koji je dovoljno mali da ga možete držati u džepu. Lagani daljinski okidač kamere kompatibilan je s vašim iPhoneom.

Daisen vam pruža nenadmašnu kontrolu okidača bez upotrebe ruku za vaše mobilne uređaje. Osim s vašim iPhoneom, ovaj daljinski upravljač kompatibilan je sa svim vašim iPadima.

USP: Operativni do 30 stopa

Pogledajte na Amazonu

2. CamKix

CamKix je nešto skuplji od ostalih daljinskih okidača fotoaparata za iPhone. Međutim, ima kvalitetu koja vam omogućuje snimanje zapanjujućih fotografija. Dolazi s četiri leće - telefoto leća s 8x zumom s prstenom za ručno izoštravanje, objektivom s ribljim okom, makro objektivom i širokokutnom lećom.

Izrađene od visokokvalitetnog aluminija, leće su vrlo izdržljive. Ima standardnu ​​utičnicu za stativ koju možete koristiti s većinom stativa i monopoda za fotografiranje profesionalnih fotografija. Još važnije, može se koristiti s brojnim uređajima i nosačima.

USP: Domet od 10 metara

Pogledajte na Amazonu

3. Mooni

Za razliku od ostalih daljinskih okidača fotoaparata, Mooni je dizajnirao kružni daljinski upravljač koji uzima HD fotografije do 30 metara. Mooni kliker možete brzo povezati s iPhoneom i iPadom. Savršen daljinski upravljač za snimanje grupnih fotografija jer se može upariti s vašim iPhone selfie štapićima. Riješite se tih podrhtavanja fotoaparata i uživajte u većoj stabilnosti sa svakom fotografijom koju napravite na iPhoneu.

Među mnogim načinima rada fotoaparata kojim ovaj daljinski upravlja može aktivirati i bljeskalicu kad vam zatreba. Moonijev daljinski upravljač s okidačem za fotoaparat koristi certificiranu tehnologiju za trenutne fotografije i brzu bežičnu vezu.

USP: Nula zaostajanja zatvarača

Pogledajte na Amazonu

4. Xenvo

Xenvo vam daje mir, jer ima robusnu Bluetooth povezanost koju zahtijeva bilo koji daljinski okidač. To su shutterbugovi opremljeni visokokvalitetnom američkom tehnologijom Ericsson Bluetooth 3.0. Ako ste odsutni (poput mene), možete se poslužiti njegovim prijenosnim dizajnom koji se može brzo pričvrstiti na torbu ili privjesak.

Jedna od najboljih upotreba daljinskog upravljača s zatvaračem Xenvo je fotografija prirode. Jednostavno podesite kameru i snimajte iz daljine bez ometanja subjekta (čitajte životinje i ptice).

USP: Idealno za fotografiranje prirode

Pogledajte na Amazonu

5. UBeesize

UBeesize se izdvojio od ostalih daljinskih okidača fotoaparata tako što je omogućio video način rada. Ne morate se držati blizu iPhonea da biste snimali selfie ili fotografirali. Iskoristite taj savršeni kut i držite razumnu udaljenost između vas i vašeg iPhonea. Videozapise možete snimati čak i s udaljenosti do 30 stopa.

Koristite narukvicu koja je uključena u paket i nikada nećete izgubiti ili izgubiti ovaj kompaktni daljinski upravljač sa zatvaračem. Uparite ovaj daljinski upravljač sa svojim iPhoneom u trenu, bez preuzimanja bilo koje aplikacije na iPhone. Ovaj okidač za Bluetooth kameru podržava aplikacije na društvenim mrežama poput Snapchata, Facebooka i Instagrama.

USP: Suvremeni dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. Selfie World Zodiac

Daljinskim okidačem fotoaparata "Selfie World Zodiac" možete snimati nevjerojatne fotografije. Budući da nema zaostajanja zatvarača, omogućuje vam snimanje oštrih slika. Mini stolni stativ izvrstan je za fotografiranje širokokutnih fotografija. Sadrži gumb za uključivanje / isključivanje koji vam omogućuje uštedu baterije. Daljinski okidač vrlo je izdržljiv i dolazi u tri boje - narančastoj, plavoj i ružičastoj.

USP: Napredna američka tehnologija

Pogledajte na Amazonu

7. Bestshoot

Bestshoot je napravio kompaktni bežični daljinski okidač za Bluetooth kameru za vaše iPhone i iPad uređaje. Ovim malim daljinskim okidačem možete snimiti fantastične selfieje i stabilne fotografije stativa. Ovaj daljinski možete pričvrstiti na privjesak ili udobno staviti u džepove.

Ovaj daljinski upravljač za Bluetooth kompatibilan je s iOS 6 i novijim verzijama; to znači da ovaj daljinski upravljač možete koristiti s brojnim iOS uređajima. Snimite izvrsne slike s udaljenosti od 30 metara.

USP: Široka kompatibilnost

Pogledajte na Amazonu

8. eCostConnection

Veličina, funkcija i jednostavnost daljinskog okidača eCostConnection kamere su nenadmašni. Mala veličina omogućuje vam stavljanje gumba u džepove ili pričvršćivanje privjeskom. Jednostavnost funkcije svi cijene i za njezinu upotrebu ne morate preuzeti nijednu aplikaciju treće strane.

Ovim fotoaparatom možete upravljati na daljinu s udaljenosti od 30 stopa. Sada uživajte u svim svojim selfijima i fotografijama pod pravim kutom i na savršenoj udaljenosti.

USP: Nije potrebna nijedna aplikacija

Pogledajte na Amazonu

9. Pribor za stoljeće

U početku će vas možda navesti da vjerujete da je to Apple TV daljinski upravljač, ali onda shvatite da je to Bluetooth okidač s daljinskim upravljačem za iOS uređaje. Dizajn je varljiv, ali pruža izvrsne performanse.

Osim upravljanja kamerom, daljinski upravljač omogućuje upravljanje medijima na iPhoneu ili iPadu. Ovaj daljinski upravljač uključuje kontrole reprodukcije medija poput reprodukcije / pauze, premotavanja unaprijed / unatrag, pojačavanja / smanjivanja glasnoće, isključivanja zvuka itd. Štoviše, možete upravljati glazbenim i video aplikacijama poput iTunes, Pandora, Spotify, Netflix i drugih.

USP: Kompletna kontrola medija

Pogledajte na Amazonu

10. HSU

Širok spektar aplikacija HSU-a omogućuje vam povezivanje ovog daljinskog upravljača s okidačem i sa svojim iPhoneom 5. To znači da je daljinski okidač kamere kompatibilan s iPhoneom 5, kao i najnovijim iOS 11 ili 12 beta.

Ovaj zatvarač dolazi s remenom kojim možete kružiti oko vašeg zgloba. Dakle, možete osigurati da nikada ne izgubite daljinski upravljač Bluetooth kamere dok bilo gdje fotografirate ili selfie.

USP: Širok spektar primjene

Pogledajte na Amazonu

Snimajte fotografije s ovim najboljim daljinskim upravljačima za iPhone!

Nadam se da ste odabrali fantastičan daljinski okidač za svoj iOS uređaj. Koji je to i zašto vas je mogao impresionirati? Javite nam to u komentarima i uvijek slobodno podijelite s nama svoje vrijedne povratne informacije.

Možda biste voljeli i pročitati:

  • Najbolje iPhone banke napajanja
  • iPhone 7/7 Plus Bluetooth slušalice
  • Najbolji automobilski punjači za iPhone 7/7 Plus
  • Najbolje priključne stanice za iPhone 7/7 Plus