Blog

Najbolji slučajevi iPhone 8 nosača 2021

Otkad sam iPhone 4s ostavio za iPhone 6, pametni telefon je moj glavni uređaj za gledanje medija. A jedan slučaj koji sam uvijek koristio da pojačam svoje hands-free iskustvo je - slučaj na nosaču. Za one koji traže zgodan materijal za oživljavanje medijskog vremena, izabrao sam neke od najboljih slučajeva iPhone 8 postolja. Popis uključuje razne futrole za nosače. Na primjer, ako vam je zaštita na prvom mjestu, možete se odlučiti za čvrstu navlaku. A ako vam se sviđa prozirni dizajn, postoje i izvrsne mogućnosti za to.

 1. Spigen Tough Armor
 2. Zizo Bolt serija
 3. Fetrim
 4. JETech Slim-Fit
 5. Tobomoko
 6. Zvedeng ZVE
 7. Spigen Ultra Hybrid S
 8. Moonmini
 9. ESR
 10. Newseego

1. Spigen Tough Armor

Ako ste spremni kupiti futrolu koja može isporučiti pouzdanu tešku radnju, Spigen Tough Armor bio bi bolji izbor. Odlikuje se čvrstom konstrukcijom koju pokreće vojna zaštita od pada, pruža pouzdanu zaštitu od slučajnih padova.

Kutni rukohvat nudi udobno držanje, čime se sprječava klizanje. Ugrađeni nosač pripremljen je da vaše gledanje medija učini izvrsnim iskustvom uz optimalni kut gledanja. Izrez logotipa osigurava da marka vašeg iPhonea ima potrebnu slobodu da svijetli. Uz podršku za bežično punjenje morate ukloniti futrolu da biste bežično punili uređaj. Štoviše, ova zaštitna futrola dostupna je u šest živopisnih boja, uključujući rumenilo u zlatnoj, metalnoj i crnoj boji.

USP: Podrška za bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

2. Zizo Bolt serija

Izaberite ovu futrolu iz postolja iz serije Zizo Bolt kako biste ponudili zaštitu cijelog tijela za vaš iPhone. S vojnom zaštitom dizajniran je za vrlo pouzdan štit. Robusna konstrukcija vođena vrhunskim materijalom čini ovaj kućište za teške uvjete dugotrajnim.

S ugrađenim postoljem pruža optimalno iskustvo gledanja. Kućište dolazi sa zaštitnikom zaslona od kaljenog stakla s tvrdoćom od 9H kako bi se zaslon zaštitio od ogrebotina. Iznad svega, ovaj slučaj možete odabrati u 11 šarmantnih boja.

USP: Zaštita vojnog stupnja

Pogledajte na Amazonu

3. Fetrim

Futrola za nosače tvrtke Fetrim je dvoslojna s TPU-om i računalom, zajedno s dizajnom nalik gumi na stražnjoj strani koji vam pruža savršeno držanje tijekom držanja. Podignuti rubovi štite vaš iPhone 8 od redovitih padova i neravnina. Rubovi oko kamere također su malo podignuti, pružajući joj dodatnu zaštitu. Precizni rezovi omogućuju vam nesmetan pristup svim priključcima i tipkama iPhonea.

Postolje sa stražnje strane omogućuje gledanje filmova i glazbe u pejzažu dok ste u pokretu. Na kraju, dostupne su tri opcije boja: crna, zelena i plava.

USP: Savršeno prijanjanje

Pogledajte na Amazonu

4. JETech Slim-Fit

Prikazujući tanak, ali zaštitni dizajn, JETech Slim-Fit izgleda impresivno na pametnom telefonu. Stvoreno je vrhunskim TPU i PC materijalom, izdržljivo je odijelo. Dizajn amortizera pruža željenu zaštitu protiv kapi.

Četiri kuta zračnog jastuka dodatno pojačavaju strukturu. Priloženo postolje je pravovremeno temeljeno da poveća vaše slobodno vrijeme. Na stražnjoj strani nalazi se i izrezak Appleovog logotipa koji dodatno poboljšava njegov izgled. Osim toga, kućište je dostupno u dvije opcije boja kao što su crna i ruža.

USP: Šok apsorbirajući dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. Tobomoko

Ovaj slučaj iz Tobomoca malo je sličan Fetrimu. I ovaj ima dvostruki sloj; tvrdo računalo i mekani TPU za zaštitu vašeg iPhone 8 od redovitih padova i neravnina. Podignuti rubovi na uglovima i fotoaparat pružaju svestranu zaštitu iPhoneu od prašine i prljavštine. Za razliku od Fetrima, ovaj slučaj nema robustan dizajn, ali dovoljno čvrst da savršeno savlada vaš telefon.

Postolje na stražnjoj strani sadrži horizontalni i vertikalni objekt za gledanje. Možete birati između tri različite boje: crna, bijela i ružičasto zlatna.

USP: Okomiti i vodoravni nosač

Pogledajte na Amazonu

6. Zvedeng ZVE

Dizajn otporan na udarce, Zvedeng ZVE stvoren je kao pouzdan suputnik za iPhone 8. Dvoslojna kućišta oklopljena tvrdim računalom i mekanom TPU-om mogu odoljeti udarcu. Glatka unutrašnjost pomaže ovom slučaju u apsorbiranju šoka, a ujedno zadržava struganje. Podignuti TPU rubovi drže zaslon podignutim kada leži ravno.

Osjećate se ugodno dok držite uređaj protukliznim rukohvatom. Pored značajki, ZVE nosač dostupan je u tri boje kao što su crna / siva, menta zelena, ružičasto zlato i dolazi s 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Podignuti TPU rubovi

Pogledajte na Amazonu

7. Spigen Ultra Hybrid S

Neka vaš potpuno novi iPhone zasja u svom punopravnom obliku! Spigen Crystal Hybrid je ono što vam treba za prezentaciju vašeg pametnog telefona bez ikakvih prepreka.

Tvrdi PC Back je dovoljno jak da pruži osnovnu zaštitu uređaju. Tehnologija zračnih jastuka ugrađuje više energije. Podignute usne podižu zaslon kao i kameru s ravnih površina kako bi se zaštitili od ogrebotina. Ugrađeni metalni nosač idealan je za hands-free upotrebu vašeg pametnog telefona. Ovo kućište je dostupno u četiri boje poput kristalno bistre i mračne crne boje.

USP: Tehnologija zračnih jastuka

Pogledajte na Amazonu

8. Moonmini

Ne želite tipičan slučaj postolja? Dajte torbici novčanika Moonmini ozbiljan izgled. Robusna konstrukcija s tvrdim računalom i mekanim TPU-om učinila je strukturu izuzetno izdržljivom. Glatka unutrašnjost omogućuje širenje udara i otpornost na ogrebotine.

Integrirani nosač ispunjava zadatak s elanom tijekom vašeg video vremena. Gumbi relativno reagiraju boljim klikom, dok precizni izrezi nude besprijekoran pristup svim funkcijama.

USP: Utor za skrivene kartice

Pogledajte na Amazonu

9. ESR

Zašto se ograničiti samo jednim kutom gledanja? Isprobajte ESR futrolu na nosaču iPhone 8. Nudi vertikalnu i vodoravnu značajku nosača. To vam omogućuje gledanje filmova ili jednostavno pozivanje FaceTimea, i to u željenom položaju. Osim toga, kućište je izdržljivo i dovoljno zaštitno da se savršeno brine o vašem uređaju.

Podignuti rubovi oko zaslona i fotoaparat štite ih od ogrebotina, dok mekani odbojnik apsorbira udar od normalnih padova. Na kraju, na raspolaganju su vam tri opcije boja.

USP: Okomiti i vodoravni nosač

Pogledajte na Amazonu

10. Newseego

Sviđa mi se kristalno čist profil Newseega. Kad je uključen, vaš uređaj ima punu slobodu da blista i plijeni svaku pažnju. Izdržljiva struktura može vašem uređaju pružiti potrebnu zaštitu od slučajnih padova. Sva četiri zavoja poboljšana je tehnologijom zračnih jastuka za brzi udarac.

Najveći maksimum ovog kućišta je okretni stalak za 360 stupnjeva koji pruža željeni kut gledanja. Zakrivljenih stranica imate udoban stisak. Iznad svega, možete odabrati više boja od ružičastog zlata, srebra, zlata itd.

USP: Rotabilno za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

Vaš odabir?

Od svih ovih vrhunskih kućišta za postolje, koji je osvojio vaš iPhone? Pretpostavljam da je to taj koji izvrsno otkuca sve kutije. Bilo bi sjajno znati njegovo ime i još važnije značajke koje volite vidjeti u svom omiljenom iPhoneu.

Željeli biste istražiti:

 • Najbolji slučajevi baterija za iPhone 8
 • Najbolji slučajevi za iPhone 8
 • iPhone 8 futrole za branik
 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 8

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found