Blog

iPad i iPhone aplikacije danas su BESPLATNE!

Pogledajte sve plaćene iPad i iPhone aplikacije koje su danas nakratko besplatne. Ove ponude mogu nestati prerano! Stoga, bacite pogled na popis i brzo pronađite one koji vas najviše oduševljavaju!

iPhone aplikacije danas su izašle besplatno

Preuzmite QR-kod PropFun Pro - čarobna kamera Razvojni programer: 才 琴 唐 Cijena: Besplatno +

Preuzmite QR-Code Grid Wallpaper Posao programer: Batbayar Batbaatar Cijena: Besplatno

Preuzmite QR-kod pronalazi Razvojni programer: Robert Gaddy Cijena: Besplatno

Preuzmite Bookling QR-koda - Pratite svoje navike čitanja Razvojni programer: MISTER BUMBLES INTERACTIVE PRIVATE LIMITED Cijena: Besplatno

Preuzmite pretvarač QR-kodnih jedinica Pro HD. Razvojni programer: 良 峰 侯 Cijena: 0,99 USD

Preuzmite QR-kod i JustTouch Previše programer: Sensory App House Ltd Cijena: Besplatno

Preuzmite zrcalo QR-koda za Sony Smart TV programer: AirBeamTV BV Cijena: Besplatno +

Preuzmite QR-kod Tabi Calc Razvojni programer: Tsuyoshi Niwa Cijena: Besplatno +

Preuzmite QR-kôd HTML predloška e-pošte Razvojni programer: Appiplayer Cijena softvera: 1,99 USD

Preuzmite QR-kôd DayCost Pro - programer osobnih financija: 良 峰 侯 Cijena: 2,99 USD

iPhone igre danas su besplatne

Preuzmite QR-kod Quell + Razvojni programer: Fallen Tree Games Ltd Cijena: Besplatno +

Preuzmite QR-kôd myDream Universe - Build Solar Razvojni programer: Waterpower Technology Cijena: Besplatno +

Preuzmite QR-Code Paths of Atlantis Razvojni programer: Lizard Brain Games Cijena: Besplatno

Preuzmite QR-kod Budući programer Ludo: Tehnologija vodne energije Cijena: Besplatno +

Iako je na raspolaganju mnoštvo sjajnih iOS aplikacija koje su dostupne besplatno, brojne izvanredne imaju određenu komercijalnu cijenu. Kada postoji ogroman luksuz da maksimalno iskoristite svoje omiljene aplikacije, plaćanje svake one koja vas je odmah pogodila nije baš pametna stvar, zar ne?

Za korisnike iPhonea nema boljih vijesti od besplatnih iOS aplikacija za preuzimanje. Pa, iGeeksBlog je strastven prema svemu što je povezano s Appleovim proizvodima, pa stoga donosimo ažurne informacije o iPhoneima, iPadima i mnogim drugim.

A ovaj je popis nepotpun bez besplatnih aplikacija! Kladite se, i danas svakodnevno osvježavamo ovaj odjeljak brojnim besplatnim iPhone aplikacijama.

Dakle, ako imate sklonosti fantastičnim aplikacijama i uvijek tražite priliku da ih unovčite, a da ne morate ništa platiti, voljeli biste svaki dan pogledati ovu stranicu.

Osobno sam uvijek u potrazi za sjajnim aplikacijama koje neizmjerno poboljšavaju korisničko iskustvo na mom iOS uređaju. Iskreno govoreći, to je tajna zašto me iPhone toliko očarao.

Bez obzira želite li pratiti svoju kondiciju, upravljati svojim poslom, ostati u kontaktu s milijunima sljedbenika ili kupaca, družiti se s prijateljima i voljenima ili izvući najbolje iz svog uređaja, aplikacije vam omogućavaju da obavljate ove aktivnosti i još više pomoću optimalna lakoća.

Nevjerojatno je kako su se aplikacije danas pretvorile u nezamjenjive. Zapravo, ništa nije veće od radosti iskorištavanja najveće prednosti aplikacije osmišljene kako bi vam pomoglo da unesete novu dimenziju u način na koji upotrebljavate svoj uređaj.

A kada neke od najprivlačnijih iPhone aplikacija postanu besplatne, to ne samo da donosi puno osmijeha na vašem licu, već i neodoljivu želju da isprobate nešto izvan okvira ...!

Jednom kada preuzmete besplatne iPhone aplikacije s popisa, možete ih koristiti zauvijek! Da bismo ovaj odjeljak učinili interaktivnim, dobrodošli smo programerima da nam šalju aplikacije koje žele besplatno podijeliti posjetiteljima iGeeksBloga.

Možete nas kontaktirati na našem Cvrkut (@iGeeksBlog) ili DM na Instagram (@iGeeksBlog). U ovom ćemo odjeljku navesti vaše besplatne aplikacije!

Naprijed i preuzmite svoje omiljene iPhone aplikacije. A programeri, ne zaboravite poslati svoje aplikacije.

Obavezno označite ovu stranicu dnevnom dozom besplatnih iPhone aplikacija.

Odricanje: Sve aplikacije s ovog popisa besplatne su u trenutku objavljivanja bloga. Nismo odgovorni za bilo kakvu promjenu cijene koja se dogodi.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found