Blog

Najbolje aplikacije za filtre fotografija i efekte za iPhone u 2021. godini

Količina aplikacija za filtriranje fotografija u App Storeu zapanjujuća je. To je kao da je cijela kategorija Photo & Video u trgovini preplavljena ovim aplikacijama. Uz dostupnost toliko uzbudljivih uređivača fotografija, nikad vam neće dosaditi eksperimentiranje i uvijek volite svojoj kreativnosti dati karizmatični dodir. Što se tiče funkcionalnosti, vrhunskih filtara i efekata, ovo su moji najbolji foto filtri i aplikacije za efekte za iPhone i iPad. Bez obzira jeste li početnik ili profesionalni fotograf, voljeli biste se prepustiti ovim urednicima fotografija kako bi ukrasili vaše slike. Provjeri!

# 1. PicsArt Photo Studio

"PicsArt Photo Studio" sjajan je urednik fotografija. Pomoću više alata za uređivanje fotografija možete savršeno dizajnirati sliku.

Dostupno je mnogo različitih fontova koji vam omogućuju ukrašavanje teksta. Upotrijebite razne naljepnice i emojije kako bi vaša slika izgledala zabavno. Odaberite nekoliko predložaka da biste napravili simpatični kolaž i oslobodili ga na svojim društvenim mrežama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Foto laboratorij

Opremljen s preko 600 fantastičnih efekata, "Photo Lab" glavna je oklada kada je riječ o transformiranju izgleda vaših fotografija. Najbolje iskoristite fotomontaže s automatskim prepoznavanjem lica i odmah postanite znanstvenik, lav i gangster.

Svoju omiljenu fotografiju možete staviti na virtualni iPhone, na naslovnicu časopisa ili čak novčanicu u dolarima zahvaljujući fotorealističnim efektima. Postoje neki zanimljivi filtri za fotografije kao što su, neon, sjaj, slagalica koja brzo poboljšava vaše fotografije. Prikupite nekoliko sjajnih slika i napravite preslatki kolaž da biste ga podijelili s prijateljima putem Facebooka, Twittera i Instagrama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Filterra

Filterra je prepuna mnoštva lijepih efekata i filtara. Možete usporediti odabrane filtre za fotografije i efekte tijekom uređivanja fotografije kako biste vidjeli koji izgleda uistinu cool. Postoje neke pametne unaprijed postavljene postavke poput praznika, zabave kako biste svojim slikama dali željenu postavku. Čisto korisničko sučelje u kombinaciji s jednostavnim, ali učinkovitim značajkama čini ovu aplikaciju vrlo praktičnom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Fotor Photo Editor

Fotor Photo omogućuje vam uređivanje i dodavanje više efekata i stvaranje kreativnih / inovativnih fotografija. Pomoću brzog i intuitivnog korisničkog sučelja možete napraviti foto kolaž, dodati okvire i smiješne / elegantne citate ili opise na svoje fotografije, zajedno s mnogim dodatnim efektima i značajkama filtra. Besplatno je i svakako ga vrijedi preuzeti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Split Slika

Ovo je fantastičan urednik fotografija. Split Pic dijeli kameru na više odjeljaka s nekoliko rasporeda koje možete odabrati. Sliku možete spojiti i prikazati kao jednu sliku - i tako stvoriti magiju! Klonirajte se, primijenite efekte zrcala, zamijenite tijela s prijateljima i još mnogo toga. Split Pic je mjesto gdje postajete potpuno kreativni.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. EyeEm

EyeEm ima moćnu kameru za filtriranje fotografija i poziva vas da se pridružite globalnoj fotografskoj zajednici. EyeEm je aplikacija za filtriranje koliko i za nadahnuće.

24 prilagodljiva foto filtra dodaju krila vašoj kreativnosti. Možete precizirati svaki detalj fotografije pomoću zasićenja, kontrasta, vinjete i drugih vrlo učinkovitih alata. Aplikacija ima čisto sučelje, a moćne društvene značajke čine je zaista super aplikacijom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. ProCamera

Da biste poboljšali svoju mobilnu fotografiju i polirali fotografije, ne biste trebali gledati dalje od ProCamere. S više kontrola sličnih DSLR-u, omogućuje vam snimanje blistavih fotografija.

Zapanjujući filtri daju vašim slikama karizmatični šarm koji uistinu zaslužuju. Širok raspon profesionalnih alata za uređivanje omogućuje vam uljepšavanje slika pomoću elana. Pomoću aplikacije Apple Watch možete daljinski upravljati ProCamerom na svom iPhoneu.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

# 8. BeautyPlus - Snap, Edit, Filter

Ova aplikacija ima preko 200 tematskih filtara i prekrasnih efekata kako bi vaše fotografije istaknute u nekoliko sekundi. Posebno je dizajniran za usavršavanje vaših selfieja s moćnim alatima koji mogu ukloniti akne ili bore, glatku kožu, posvijetliti oči, izbijeliti zube, dodati šminku, dodati još.

Nadalje, značajka automatskog uljepšavanja učinit će da vaše fotografije u kratkom vremenu izgledaju savršeno. Sa svojih fotografija možete ukloniti i ljude, zgrade i druge neželjene predmete. Ili dodajte dubinu efektom bokeh koji zamućuje pozadinu. Treba istražiti i tonu više, uključujući AR naljepnice.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. SuperPhoto

"SuperPhoto" je upravo ono što biste željeli poboljšati izgled svojih fotografija. Ono što ga čini posebnim je ogromna kolekcija od više od 208 efekata. Puna verzija aplikacije sastoji se od preko 1300 efekata i filtara. Kako je Pro verzija bez oglasa, moći ćete je koristiti bez prekida. Elegantno korisničko sučelje, kao i jednostavne značajke, čine ovu aplikaciju istaknutom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Priča u boji

Podignite svoje fotografije na sljedeću razinu s preko 500 filtara koje su osmislili vrhunski fotografi i influenceri. Neke je besplatno koristiti, dok druge zahtijevaju kupnje putem aplikacije. Možete odmah podići bilo koji kadar i učiniti ga savršenim za društvene mreže.

Štoviše, postoji preko 120 efekata s kojima se možete poigrati i napredni alati poput HSL-a, krivulje, selektivno uređivanje itd. Možete čak i skupno uređivati ​​fotografije i spremati prilagođene filtre. Također se udvostručuje kao alat za planiranje i pregled vašeg Instagram feeda.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava

Pomoću ovih foto filtara i efekata transformiranje izgleda bilo koje fotografije nevjerojatno je jednostavno. Dakle, isprobajte jednu od ovih aplikacija i javite nam svoje povratne informacije.

Željeli biste provjeriti ove značajne popise

  • Aplikacije za izradu kolaža za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad
  • Najbolje besplatne i plaćene alternative Google fotografija za iOS

Ako na ovom popisu nedostaje neki od vaših omiljenih uređivača fotografija, javite nam to u komentarima.