Blog

Kako onemogućiti predloženi događaj u kalendaru na iPhoneu

S najnovijim iOS-om 9 postoje određene nove značajke koje su jednostavno sjajne. Ali postoje neke značajke koje su jezive ili dosadne. Gotovo svaka dionica na iOS-u dobila je neke druge nadogradnje. Recite to Siri ili Spotlight; su poboljšani kako bi poboljšali njihovu upotrebljivost.

Aplikacija kalendar se ne razlikuje; upravljanje različitim događajima puno je ugodnije s novom nadogradnjom. Kad primite e-poštu s određenim datumom u osnovnom tekstu, Kalendar automatski predlaže da je dodate u događaj, a prema zadanim postavkama dodaje je u nepotvrđene događaje.

Ovo je svakako korisno, ali često su to samo slučajni datumi i svaki put kad vidite ovaj prijedlog može postati dosadno.

Ako ste jedan od onih koji vole samostalno upravljati svojim stvarima i žele onemogućiti ovu značajku; Apple je dao prozor da ga onemogući unutar aplikacije Postavke. Samo provjerite donji vodič kako biste onemogućili opciju prijedloga u aplikaciji Mail.

Kako onemogućiti predloženi događaj u Kalendaru na iPhoneu / iPadu

Korak 1. Otvoren Postavke s početnog zaslona.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Mail, kontakti, kalendari.

Korak # 3. Pomaknite se prema dolje do naslova "Kalendari" i jednostavno isključite "Događaji pronađeni u Mail.”

Nakon toga nećete dobiti prijedloge za dodavanje događaja u Kalendar u aplikaciji Mail. Također imajte na umu da će se u aplikaciji Mail pojaviti nepotvrđeni događaji, oni će se automatski izbrisati, zajedno s sprječavanjem budućih prijedloga.

Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentaru.