Blog

WRIO aplikacija za tipkovnicu za iPhone

Uvođenjem tipkovnica trećih strana u ekosustav iOS, tipkanje na iPhoneu / iPadu postalo je nevjerojatno jednostavno. Pohvalivši se brojnim gestama za poboljšanje tipkanja, uklanjanje pogrešaka pri upisu i mnoštvo smiješnih emojija, GIF-ovi koji donose pravu zabavu tijekom razgovora, prilagođene aplikacije tipkovnice značajno su poboljšale korisničko iskustvo na iOS uređajima.

Dok sam tražio neke najbolje aplikacije za tipkovnicu za svoj iPhone, naišao sam na „WRIO, “Ultra moderna aplikacija za tipkovnicu dizajnirana da ubrza tipkanje na iOS uređajima i do 70%. Njegove user-friendly značajke natjerale su me da odmah pokušam. Pazite, impresioniralo me.

WRIO iPhone aplikacija za tipkovnicu

Izgled saća

Ova napredna aplikacija za tipkovnicu dolazi s rasporedom saća koji je pripremljen za glatko tipkanje. Velike tipke imaju jedinstveni oblik koji se savršeno podudara s prstima; iskorjenjivanje tipkarskih pogrešaka i ubrzavanje brzine.

Što je najvažnije, dinamični raspored tipkovnice razvijen je kako bi naučio način pisanja i mogao se u skladu s tim optimizirati.

Nekomplicirana funkcionalnost, pametne geste

Jednostavnim gestama možete ne samo tipkati s optimalnom udobnošću, već i uživati ​​u svom vremenu. Kao na primjer, samo prijeđite prstom prema gore da biste napisali veliko slovo, prijeđite prstom ulijevo da biste izbrisali bilo koji pojedinačni ili više znakova. Za svaki slučaj izbrisali ste previše slova, prijeđite prstom udesno za vraćanje.

Prilagođena automatska korekcija

Pomoću personalizirane automatske korekcije nećete morati puno brinuti o ispravljanju nekih uobičajenih pogrešaka. Izvrsna je opcija koja vam omogućuje da s lakoćom držite tačku na određenim pogreškama. Neovisna automatska korekcija treba biti dodana u sljedećem ažuriranju.

Podrška za više od 30 jezika

Aplikacija podržava više od trideset jezika. Osim toga, omogućuje vam upisivanje na više jezika bez prebacivanja s jednog na drugi.

Osobno me zadivila ova sposobnost tipkanja na više jezika, a da ne moram skakati s jedne tipkovnice na drugu. Siguran sam da bi vam se svidjela i ova značajka.

Apsolutna zabava

S više od 1000 smiješnih emojija, omogućuje vam da začinite svoje iskustvo razmjene poruka. Postoji mnoštvo šarenih tema za prilagodbu aplikacije tipkovnice.

Super brzo tipkanje

Jedna stvar kojoj biste se zaista divili u vezi s ovom prilagođenom aplikacijom za tipkovnicu je sposobnost da vam omogući ubrzanje tipkanja. Pripremljen je posebno za ljude koji traže tipkovnicu koja im može pomoći da ubrzaju tipkanje aplombom.

Iako bi cijena (2,99 USD) mogla biti malo visoka, bili biste očarani onime što vam nudi!

Preuzmite WRIO

Budimo društveni, povežite se s nama na Facebooku, Twitteru i Googleu Plus.