Blog

Xcentz xBuds S2 vodootporne Bluetooth slušalice

Snažna marka izgrađena je na stupu povjerenja, a povjerenje se stječe samo ponavljajućom izvrsnošću i poboljšanjem usluga i proizvoda. U travnju sam nabavio Xcentz Bluetooth sportske slušalice. Moja povratna informacija bila je: sljedeći put pošaljite mi vodootporne slušalice, ne samo vodootporne. A ovdje su u pitanju vodootporne IPX7 Bluetooth 5.0 sportske slušalice za vježbanje, trčanje, teretanu i druge energične aktivnosti.

Uz neznatnu razliku u cijeni, Xcentz je povećao liniju proizvoda. Xcentz je marka koja postavlja nove ciljeve i postiže ih bez napora. Zbog toga je postao vodeći proizvođač dodatne opreme za iPhone i pronašao svoje mjesto u dobrim knjigama mnogih recenzenata i stručnjaka.

Xcentz xBuds S2 Vodootporne Bluetooth slušalice oko vrata

Bluetooth slušalice oko vrata odabrane su iz više razloga. Xcentz xBuds S2 posvetio je dovoljno pozornosti detaljima u proizvodnji sportskih slušalica koje se mogu pohvaliti izdržljivom baterijom, fleksibilnim materijalom, otpornim na znoj i vodootpornim standardima. Ovaj proizvod ostaje vjeran svojim tvrdnjama i možete ga koristiti dugo vremena.

Bluetooth 5.0 tehnologija

Jedna od zapaženih prednosti tehnologije Bluetooth 5.0 je niža potrošnja energije. Mnogi korisnici izbjegavaju koristiti Bluetooth slušalice samo zbog svoje prirode gladne energije. Xcentz, zajedno s ostalim proizvođačima Bluetooth 5.0 slušalica, želi pružiti moćniju opciju od običnih Bluetooth slušalica.

Za ljubitelje glazbe najnovija Bluetooth tehnologija znači brži i stabilniji prijenos signala. Kao rezultat toga, korisnici dobivaju jasnu kvalitetu zvuka i nisku potrošnju energije. Brzina i domet dvije su značajne značajke tehnologije Bluetooth 5.0. Na svojim xBuds S2 slušalicama voljeli biste se kretati bez da su vam Apple uređaji pri ruci.

Duga baterija

Kao što je gore spomenuto, tehnologija Bluetooth 5.0 osigurava dulje trajanje baterije ovih slušalica. Jednom napunjene, slušalice nude osam sati neprekidne reprodukcije glazbe. Prije upotrebe i nakon raspakiranja slušalica, napunite ih do kraja. Ako ujutro kasnite u ured ili teretanu, brza naplata od 10 minuta dat će vam 70 minuta soka.

IPX 7 Vodootporan

Fitness frik ne mari za godišnja doba. Bez obzira na jaku kišu, izlazili bi trčati ili hodati. Za takve ljubitelje vježbanja Xcentz je izgradio vodootporne Bluetooth slušalice. Za razliku od prethodne verzije sportskih slušalica, trenutna se napaja IPX 7 vodonepropusnim standardima. Tako uvijek možete izaći kako biste postigli svoj cilj vježbanja, a da pritom ne poštujete atmosferu.

Oblikovati

Xcentz osigurava pune ocjene za lijep i ergonomski dizajn bežičnih slušalica. Iako to nisu slušalice za uho, vrlo je ugodno kada umetnete pupoljke. Mekani silikon ugodno stane u uši, a slušalice se ne pomiču čak i dok se znojite. Xcentz nudi vam tri različite veličine vrhova za uši (mali, srednji i veliki) za personaliziranu udobnost i stabilnost.

To je vaša lagana traka za vrat koja se može objesiti oko vrata kad ne koristite slušalice. Magnetske naušnice privući će jedna drugu i sigurno će ostati zajedno.

Xcentz je stvorio savršenu konzolu gumba za uključivanje i podešavanje glasnoće. Ono što smatram nevjerojatnom je promjena funkcija. Iako je kratki pritisak namijenjen promjeni pjesme u drugim Bluetooth slušalicama, Xcentz je ovaj zadatak dodijelio dugotrajnom pritisku. Kratki pritisak je taj koji pojačava ili smanjuje glasnoću. Ovo je savršen primjer pametnog dizajna jer ljudi žele prilagoditi glasnoću češće nego što mijenjaju stazu. Obično kreiraju prilagođene popise pjesama svojih omiljenih pjesama, pa stoga gotovo i ne dolazi u obzir promjena pjesama.

Aktivacija Siri-ja jedna je od osnovnih stvari koje svaki korisnik traži u Bluetooth slušalicama. Xcentz je to učinio bez napora. Pritisnite i držite tipku za napajanje dulje od 3 sekunde i slušalice će pozvati Siri na vašem iPhoneu. Dalje, znate kako koristiti Siri naredbe na uređaju. To je jedna od najboljih Siri kompatibilnih slušalica po ovoj cijeni.

To je sve narode!

Presuda

Ako tražite bežične slušalice ispod 30 USD, Xcentz je najbolja kupovina za vas. Ima sve što ljubitelj kondicije očekuje od Bluetooth slušalica.

Pogledajte na Amazonu

Mislite li da Xcentzove bežične slušalice mogu ispuniti vaše zahtjeve? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.

Ovdje također možete pročitati:

  • Najbolji AirPods Max alternative za manje