Blog

Najbolji bežični automobilski punjač za iPhone Xs Max i XR

Elektronički uređaji postaju bežični kako bi vašem životu dodali više udobnosti i stila. Bežični punjač za automobil najbolji je primjer vrhunske udobnosti i elegancije. Traženi su bežični punjači za automobile, jer ljudi ne žele neuredne kabele u svojim automobilima. Napravili smo popis visokokvalitetnih bežičnih punjača za automobile za iPhone Xs Max i XR.

 1. Lynktec Bolt
 2. Choetech
 3. VICSEED
 4. Maxjoy
 5. ZEEHOO
 6. MANKIW
 7. TORRAS
 8. Gembonics
 9. Heiyo
 10. Andobil

1. Lynktec Bolt

Prema onome što sam doživio tijekom svoje duge interakcije s Lynktec Boltom, mogu reći da se ovaj bežični punjač za automobil montira i ističe na nekoliko fronti. Prvo i najvažnije, dolazi s vrhunskim robotskim mehanizmom zaključavanja koji čvrsto postavlja vaš pametni telefon i održava ga stabilnim. Stoga ne morate ulagati dodatni napor tijekom montiranja.

S početkom otključavanja jednim dodirom, uklanjanje iPhonea ostaje bez muke. Rotacija od 360 stupnjeva omogućuje vam održavanje uređaja u željenoj orijentaciji. Govoreći o bežičnom punjenju, Bolt vas u tom pogledu ne razočara ni isporukom brzog i sigurnog punjenja. Još bolje, omogućuje vam i napajanje iPhonea X, čak i putem teške futrole.

USP: Robotski mehanizam zaključavanja

Pogledajte na Amazonu

2. Choetech

Choetech nudi svestrani bežični punjač za automobil koji je kompatibilan sa svim vašim najnovijim iPhoneima koje je Apple nedavno objavio. Osim što puni telefon, ova podloga štiti uređaj i silikonskom podlogom koja se ne ogreba.

Punjač čvrsto drži vaš telefon i pruža vam fleksibilne kutove gledanja s rotirajućom kugličnom točkom od 360 stupnjeva na oba nosača. Zaštitite iPhone od prekomjerne struje, pregrijavanja i prenapona.

USP: Svestrano gledanje

Pogledajte na Amazonu

3. VICSEED

VICSEED predstavlja snažni bežični punjač za automobil s tri načina punjenja. Ova tehnologija brzo identificira vaš iPhone, a zatim isporučuje energiju u skladu s tim. Ovo također učinkovito štiti vaše iOS uređaje od višestrukih oštećenja.

Najbolja značajka ovog bežičnog punjača za automobile je rad jednom rukom. U tu svrhu VICSEED je upotrijebio obostrane silikonske jastučiće koji automatski čvrsto zaključavaju vaš iPhone.

USP: Operacija jednom rukom

Pogledajte na Amazonu

4. Maxjoy

Maxjoy je u ovom bežičnom punjaču za nosač automobila osmislio napredni infracrveni senzor. Ova inovativna tehnologija olakšava vam život jer automatski otvara dvije isječke i hvata vaš telefon kad ga stavite blizu držača.

Njegov 7,5 W brzi bežični punjač za automobil brzo puni vaše iPhone Xs Max, iPhone XR i iPhone Xs. Ovaj nosač možete instalirati na armaturnu ploču, vjetrobransko staklo i otvor za zrak u automobilu.

USP: Infracrveni senzor

Pogledajte na Amazonu

5. ZEEHOO

Pogledajte ovaj dizajn 2 u 1 koji kombinira Qi bežični punjač i držač za automobil. Automatskim dizajnom otvaranja i stezanja može se upravljati jednom rukom i sve učiniti lakšim i sigurnijim.

Samo stavite telefon u držač. Stezaljke će se zatvoriti i osigurati snažno stabilno držanje. Za uklanjanje možete nježno dodirnuti bilo koju stranu gumba za brzo otpuštanje. Nadalje, kada se vaš telefon potpuno napuni, bežični se automobilski punjač automatski isključuje radi zaštite baterije.

USP: Snažno usisavanje

Pogledajte na Amazonu

6. MANKIW

Ovaj 2-u-1 punjač i držač sigurno pričvrstite telefon na otvore za zrak u automobilu. Povucite donji nosač kako bi telefon i zavojnice bili poravnati za bežično punjenje. Oprostite se od zapletenih kabela i uživajte u praktičnosti u pokretu.

Nadalje, možete ga pričvrstiti i na vjetrobran ili nadzornu ploču automobila. Sigurna sisa dobro se lijepi na većini površina. I zglobna kugla od 360 ° pomaže vam pronaći najprikladniji kut za gledanje zaslona telefona dok se fokusirate na vožnju.

USP: Sigurno držanje sisa

Pogledajte na Amazonu

7. TORAS

Pametna gravitacijska veza brzo će i automatski stegnuti vaš iPhone kad ga stavite na nosač. Zatim će vaš telefon biti usklađen sa senzorom bežičnog punjenja kako bi vaš uređaj imao najbolje punjenje.

Kliješta za odzračivanje s dva stupnja prijenosa čine razliku jer je Torrasov nosač za bežično punjenje dostupan u nadograđenoj verziji.

USP: Gravitacijska veza

Pogledajte na Amazonu

8. Gembonics

Pogledajte ovaj automobilski punjač s certifikatom Apple MFi koji je kompaktan i pouzdan. Dobio je autorizacijski čip koji komunicira sa bilo kojim uređajem Lightning konektora kako bi osigurao 100% kompatibilnost i učinkovito punjenje.

Nadalje, ima i dodatni USB priključak za punjenje drugog uređaja. Gromobranski kabel od 3,3 stope / 1,0 metara pruža sigurno i brzo punjenje za praktičnost u pokretu. Tu je plavi LED indikator koji pokazuje kada radi.

USP: Mali i pristupačan

Pogledajte na Amazonu

9. Heiyo

Heiyoov bežični punjač za automobil dolazi s iznenađenjem. Za razliku od drugih automobilskih punjača, ovaj vam može pokazati put do vašeg automobila jer ovaj automobilski punjač ima posebnu funkciju pretraživača automobila.

Kompletna rotacija od 360 stupnjeva nudi vam najbolji kut gledanja. Držač telefona osigurava sigurnu vožnju bilo da razgovarate, navigirate, slušate glazbu ili punite.

USP: Značajka pretraživača automobila

Pogledajte na Amazonu

10. Andobil

Andobil predstavlja brzi bežični punjač za automobil koji se može pohvaliti nadograđenom neovisnom zavojnicom. Ova tehnologija pomaže vam da svoj telefon napunite brže od većine ostalih bežičnih punjača dostupnih na tržištu.

Ova podloga za punjenje ima sustav automatskog zaključavanja i otpuštanja koji vam omogućuje upravljanje telefonom jednom rukom. Inteligentni čipovi brzo prepoznaju vaš uređaj, a zatim punjač opskrbljuje strujom.

USP: Nadograđena neovisna zavojnica

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Odjava.

Bežični punjači za automobil štite vaše iPhone uređaje od padova ili padova dok se vozite neravnim cestama. Punjači imaju višestruku svrhu zaštite, bežičnog punjenja i stabilnosti kada želite istražiti karte. Nesumnjivo je da su bežični punjači neophodna dodatna oprema za vaše iPhone uređaje.

Možda biste se htjeli uputiti i na ove postove:

 • Najbolji nosači za automobil za iPhone
 • Power banke za iPhone
 • Najbolji slučajevi baterija za iPhone Xs Max
 • Najbolji slučajevi baterija za iPhone Xs