Blog

Najbolja USB-C čvorišta za MacBook Pro 2021. godine

Ako ste radoholičar ili radite na više uređaja sa svojim MacBook Pro uređajem, zasigurno će vam trebati više priključaka na vašem Macu za rad! Zar ne ?! Ovdje većina korisnika preferira USB-C čvorišta za MacBook Pro koji imaju čitače SD kartica, USB 3.0, HDMI, Ethernet, Thunderbolt 3 i puno više priključaka! Od spajanja vanjskog tvrdog diska na SD karticu ili s projektora na pisač, trebat će vam USB-C čvorište da biste starije periferne uređaje povezali s novim MacBook Pro uređajem. Zbog toga smo pregledali najbolje USB-C multiport adaptere koji mogu pretvoriti vaš stol u priključnu stanicu.

Najbolji USB-C multiport adapteri za MacBook Pro

 1. Purgo 7-u-2 USB-C čvorište
 2. CharJenPro MacBar
 3. TOTU
 4. TBI Pro
 5. Purefix
 6. GIKERSY
 7. iTeknic
 8. FALWEDI
 9. Andobil
 10. CharJenPro MacBar E
 11. Purgo Hub bez Ethernet priključka
 12. ALLEASA
 13. AUKEY
 14. Ansbell
 15. Intpw

1. Purgo 7-u-2 USB-C čvorište

Purgo je najbolje u klasi i najkompaktnije USB-C čvorište ikad! Svemirska siva i srebrna boja točno se podudaraju i s vašim MacBookom Pro. Ukupno 7 priključaka može se istovremeno koristiti za izvršavanje više zadataka jednim pogledom. Pristup 4K HDMI priključku, 40Gbps Thunderbolt 3, 2 USB 3.0 porta, utoru za čitač kartica Micro & SD i Gigabit Ethernet priključku koji ubrzava do 1000Mbps!

Multiport adapter podržava isporuku snage do 100 W, tako da svoj MacBook Pro možete napuniti u kratkom vremenu, a u međuvremenu koristite ostale priključke čvorišta bez ikakvih prekida. Dolazi s 18-mjesečnim jamstvom, a radi i s MacBook Airom, osim s MacBook Proom.

USP: Elegantan i kompaktan sa 7 priključaka!

Pogledajte na Amazonu

2. CharJenPro

Ovo USB-C višenamjensko čvorište upravo je stvoreno samo za MacBook Pro i MacBook Air! S gotovo sličnim priključcima u usporedbi s Purgom, CharJenPro izgleda snažnije s aluminijskim premazom, a zovu ga i MacBar. Jednostavan je za upotrebu i uklapa se upravo tamo bez ikakvih pokreta po potrebi!

Prorezi u CharJen Pro su HDMI priključak, 2 x USB 3.0 porta, 1 Thunderbolt 3 USB-C priključak, USB C priključak, čitači SD i Micro SD kartica. Jedino što nedostaje je da nema Gigabit Ethernet priključak. Ovaj USB-C čvorište dostupan je u srebrnoj i svemirsko sivoj boji.

USP: Vrlo se uklapa u MacBook Pro

Pogledajte na Amazonu

3. TOTU

S više od 10 priključaka, TOTU bi bio moj odabir da moram odabrati zapanjujući USB C multiport adapter po pristojnoj cijeni. Bio to pogon olovke, tvrdi disk, SD kartica, tipkovnica ili Ethernet kabel, TOTU je to pokrio! 4K HDMI izlaz iz ovog čvorišta kristalno je jasan kao i uvijek!

TOTU hud uključuje 11 priključaka, a to su Ethernet, 2 USB 3.0 porta, 2 USB 2.0 porta, točka punjenja tipa C PD, 4K HDMI, Vega, čitač kartica Micro SD i TF. Prijenos podataka odvija se brzinom munje kada koristite TOTU USB C Hub za MacBook Pro.

USP: 11 luka s najbržim prijenosom podataka

Pogledajte na Amazonu

4. TBI Pro

TBI pro je jedino USB C čvorište koje je do sada pokrilo sve priključke. U svom multiport adapteru ima ukupno 12 priključaka. Priključci su sljedeći: čitač SD i Micro SD kartica, RJ45 gigabitni priključak, 4 x USB 3.0 porta, HDMI 4K priključak, VGA 1080p priključak, 4K 30Hz MiniDP priključak, USB Type-C priključak.

Najzanimljiviji port koji sam pronašao je 3,5 mm priključak za audio priključak. Nije dostupan ni u najbolje ocijenjenim USB C adapterima za više ulaza. Ako želite i ovu luku, osim ostalih, TBI pro je vaš put! Imajte na umu da HDMI priključak ne može istovremeno raditi s MiniDP priključkom. Dostupan je u srebrnoj boji!

USP: 3,5 mm priključak za audio priključak

Pogledajte na Amazonu

5. Purefix

Purefix je jedan od najboljih MacBook pro mrežnih adaptera ako tražite isti. Sa ukupno 7 priključaka i kompaktnog stila, Purefix me mami da nabavim jedan za svoj MacBook pro. Tanka glavčina izrađena od aluminija posebno je dizajnirana i za MacBook Pro i MacBook Air. Dostupan je u svemirskoj sivoj i srebrnoj boji.

Iako Gigabit Ethernet priključak može ubrzati do 1000Mbps, priključci tipa A pružaju brzine prijenosa podataka do 50Gbps. Dostupni priključci su 2 x USB 3.0 porta, čitač SD i Micro kartica, Thunderbolt 3, Gigabit Ethernet i 4K HDMI! Da ne zaboravimo i na faktor napajanja snage 100 W. Dakle, to je sve u jednom paketu sveukupno!

USP:1 godina garancije *

Pogledajte na Amazonu

6. GIKERSY

Ovaj USB C multiport čvor stvoren je za modele MacBook Pro 2019, 2018, 2017 i 2016. S 2 HDMI priključka, GIKERSY je prvi na popisu koji ga ima. Dolazi s 3 USB-C 3.0 porta od kojih su 2 za prijenos podataka, a jedan samo za punjenje. USB-C PD priključak puni vaš MacBook Pro velikom brzinom.

Adapter također dolazi s 2 USB 3.0 porta za povezivanje potrebne periferne opreme. Također ima priključak od 3,5 mm koji se može koristiti za pozivanje ili čuvanje vaše omiljene glazbe.

USP: 2 HDMI porta s 3,5 mm priključkom!

Pogledajte na Amazonu

7. iTeknic

iTeknic se ne povezuje s izravnim priključkom, ali se povezuje produženom žicom s utorom tipa USB C na vaš MacBook Pro. Kompaktan je, stoga olakšava nošenje u pokretu! Dolazi s 6 priključaka HDMI, Ethernet, PD punjačem i 3 USB 3.0 porta. Prenesite datoteke u roku od nekoliko sekundi i pomoću RJ45 Etherneta postignite brzinu do 1000Gbps.

Ukratko, obuhvatio je sve osnovne stvari, a nedostaje mu samo čitač kartica. Pa, to je potpuno u redu kada dobijete iTeknic USB-C adapter za više ulaza za MacBook pro po pristupačnoj cijeni.

USP: Povoljno

Pogledajte na Amazonu

8. FALWEDI

Kompaktan dizajn i ograničeni broj priključaka privlače me da nabavim FALWEDI-jev USB C Hub za MacBook Pro. S 2 USB 3.0 priključka, 1 Thunderbolt priključkom, 1 Ethernet priključkom, 1 4K HDMI priključkom, portom za čitač SD i TF kartica, savršen je odabir za srednji adapter za više ulaza za vaš MacBook Pro.

Ethernet priključak osigurava da se brzina interneta može povećati do 1Gbps, a USB 3.0 priključci osiguravaju prijenos podataka bez ikakvih prekida na pogon olovke ili vanjski tvrdi disk.

USP: Kompaktan i čvrst!

Pogledajte na Amazonu

9. Andobil

Andobilov USB C multiport adapter izgleda klasično, barem meni! S elegantnim i kompaktnim dizajnom, zajedno sa 7 potrebnih priključaka, ističe se kao najbolji MacBook Pro USB C multiport adapter na današnjem popisu za mene. Bilo da je riječ o tipkovnici, pametnom telefonu, tvrdom disku itd. Sve to možete povezati sa svojim MacBook Pro uz pomoć Andobil USB C čvorišta.

Čvorište ima 1 HDMI priključak, 1 Thunderbolt 3 priključak, 2 USB 3.0 porta za prijenos podataka, 1 USB-C priključak samo za podatke, priključak Micro SD kartice i port SD kartice. Mislim da je ovih 7 osnovnih priključaka dovoljno da bilo koji korisnik odabere proizvod, barem meni. Ne znam zašto, ali ovo sam osobno volio. Dostupan je u srebrnoj i sivoj boji.

USP:Kompaktan i izrađen od aluminija

Pogledajte na Amazonu

10. CharJenPro MacBar E

CharJenPro se ponovno vratio sa svojim drugim proizvodom na današnjem popisu. Jedina razlika između oba je Ethernet priključak. Ovaj proizvod ima Gigabit Ethernet priključak, a prethodni ga nema. U ovom slučaju nemate USB C priključak.

Ostali priključci slični su proizvodu # 2 na ovom popisu. U nazivu proizvoda, E u ovom slučaju znači Ethernet. Ovaj USB C multiport čvorište dostupan je u svemirskoj sivoj i srebrnoj boji.

USP: Najbrži Ethernet priključak

Pogledajte na Amazonu

11. Purgo USB C koncentrator bez Ethernet priključka

Ako želite preskočiti Ethernet priključak i dodati USB C priključak na čvorište, ovaj Purgo multiport adapter je vaš put! Ostatak priključaka gotovo je isti kao što je spomenuto u proizvodu # 1 na ovom popisu. Jedina razlika je što ovaj proizvod dolazi bez Ethernet priključka i ima USB C priključak koji nije dostupan u prethodnom proizvodu.

Ovo je savršeno USB C središte za one koji koriste Wi-Fi i žele koristiti USB C priključak za povezivanje različitih podržanih uređaja. Štoviše, Purgo dolazi u zlatnoj, srebrnoj i svemirsko sivoj boji.

USP: Dodatni USB C priključak (bez Ethernet priključka)

Pogledajte na Amazonu

12. ALLEASA

Ova zvijer izgledala je poput banke moći kad sam je prvi put vidio. Daje snažnu izjavu kad je uzmete u svoje ruke. Alleasin USB C adapter za više ulaza za MacBook Pro izgleda čvrsto, a s prijenosnim računalom povezuje se kabelom umjesto izravnim priključkom. Kompatibilan je s Dellom, HP-om, Asusom, Huawei Matebook-om, Chromebook-om i puno većim prijenosnim računalima tipa c, osim s MacBook Pro-om.

Čvorište ALLEASA USB C dolazi s 4K HDMI priključkom, RJ45 Ethernet priključkom, priključkom za punjenje tipa C, 3 x USB 3.0 priključkom, priključkom za čitač SD kartica i utorom za čitač TF kartica. Sve u svemu, pokrivene su sve baze. Uređaj dolazi s 12-mjesečnim jamstvom i uključenom besplatnom tehničkom podrškom za Amazon.

USP: Kompatibilan s raznim markama prijenosnih računala

Pogledajte na Amazonu

13. AUKEY

Aukeyjevo USB-C višečlansko središte izgleda klasično u dizajnu i čvrsto pristaje vašem MacBooku pro. Bilo da se radi o povezivanju vašeg monitora ili iPhonea. Ovaj adapter može sve učiniti za vas. Hub dolazi s 1 4K HDMI priključkom, 1 Thunderbolt 3 priključkom, 2 x USB 3.0 porta, USB-C podatkovnim portom, SD i Micro SD čitačem kartica.

Proizvod dolazi s jamstvenom karticom za zamjenu proizvoda od 24 mjeseca i uključuje besplatnu tehničku podršku. AUKEY dolazi samo u svemirsko sivoj boji.

USP: Jamstvo od 24 mjeseca

Pogledajte na Amazonu

14. Ansbell

Ako tražite adapter koji stane u vaš MacBook Pro, ima sve osnovne priključke po pristupačnoj cijeni, Ansbell je vaš put! Bilo da se radi o pisaču, tvrdom disku, projektoru, tipkovnici ili pogonu olovke, a sve to možete povezati s MacBook Pro-om samo tako što ćete potrošiti pristojan iznos.

Answellov USB C multiport čvorište za MacBook Pro dolazi s 1 HDMI priključkom, 1 Thunderbolt 3 priključkom, 2 x USB 3.0 priključka, 1 USB-C tipom priključka, 1 priključkom za SD karticu i 1 priključkom za Micro SD karticu. Proizvod dolazi u svemirsko sivoj boji, zajedno s 12 mjeseci povrata novca.

USP: Tanak, kompaktan i pristupačan!

Pogledajte na Amazonu

15. Intpw

Posljednje, ali ne najmanje važno, Intpw ima 8 priključaka. Ovaj višenamjenski čvorište ima priključak 3,5 mm za priključak, zajedno s 1 HDMI priključkom, 1 Thunderbolt 3 priključkom, 2 x USB 3.0 priključka, 1 podatkovnim portom USB-C 2.0, 1 podatkovnim priključkom USB-C 3.0, 1 priključkom za napajanje.

S maksimalnim razmakom od 1,3 mm između porta i MacBook Pro-a bez kućišta neće utjecati na performanse. Proizvod dolazi s priloženom besplatnom kožnom futrolom.

USP: 3,5 mm priključak za utičnicu i besplatna kožna torbica

Pogledajte na Amazonu

Ovo su neki od najboljih USB-C multiport adaptera za MacBook Pro.

Sumirati…

Ako mene pitate, poći ću s TBI pro jer ima 12 priključaka i istovremeno će s lakoćom povezati puno uređaja. Što se tiče kompaktnog dizajna i osnovnih priključaka, odabrao bih Purgo.

Preporučeni proizvodi za kupnju!

 • Najbolji USB-C adapter za grom
 • Najbolji čitači USB-C kartica za Mac
 • MacBook Pro / zračni stalci
 • Najbolji stolovi za MacBook Pro, Air, iMac i Desktop

Dakle, koji ste od ovih USB-C multiport čvorišta voljeli?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found