Blog

Kako omogućiti bljeskalicu za prednju kameru na iPhoneu

Najnoviji iPhonei poput iPhonea 6s ili novijih dolaze s bljeskalicom za snimanje očaravajućih selfieja. Ali što ako nemate najnovije Apple pametne telefone i želite snimiti fascinantne fotografije bljeskalicom? Ne brini kolega! Postoji podosta aplikacija koje vam omogućavaju da omogućite bljeskalicu za prednju kameru na svojim iPhone 6s / 6s Plus, iPhone 5 / 5s (čak i iPhone 4 / 4s.)

Dakle, nije važno koristite li još uvijek iPhone 5, možete snimati zadivljujuće fotografije čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Te aplikacije omogućuju podešavanje svjetline po želji. Također možete fino podesiti balans bijele i filtrirati snimke kako biste trenutno uljepšali izgled. Želite li ih sve otkriti? Krenimo kroz popis zajedno sa mnom!

Omogućite Flash na starijim iPhoneima s ovim aplikacijama

1. Osvijetljeno svjetlo

Lit Mirror više je nego u redu kad vam omogućuje da u mraku snimite lijepe selfieje. Jednostavno možete dodirnuti zaslon da biste uključili svjetla tijekom snimanja snimaka.

Aplikacija ima čisto korisničko sučelje i dosljedno radi. Besplatna verzija aplikacije sadrži oglase, ali postoji pro verzija (1,99 USD) koja vam omogućuje upotrebu bez oglasa. Što se tiče kompatibilnosti, Lit Mirror zahtijeva iOS 8 ili noviji i podržava iPhone, iPad i iPod.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Selfie Cam App

"Selfie Cam App" je mjesto na kojem vam omogućava da fotografirate fascinantne kadrove. Način bljeskalice možete iskoristiti za snimanje očaravajućih fotografija čak i pri slabom osvjetljenju.

Osim prednje bljeskalice, aplikacija vam nudi ogromnu kolekciju naljepnica i okvira koji će vam omogućiti da ukrasite svoje slike. Dakle, ako volite svojim slikama dati malo kreativnosti, ovu vrijedi probati. Volite minirati svoje fotografije na društvenim aplikacijama? Selfi vam može dopustiti i to.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Selfree

Ovaj je pravi posao za mobilne fotografe. Selfree nudi let s bljeskalicom kako biste mogli fotografirati u mračnom okruženju. Pruža prednju svjetiljku za različite boje i efekte.

Postoje i trenutni filtri za slike koji vam omogućuju da poboljšate izgled svojih slika. Također možete spremiti svoje cool selfieje u svoj Camera Camera i podijeliti ih putem društvenih aplikacija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Mjesečina

"Mjesečina" se ističe u snimanju prekrasnih selfieja u okruženjima s slabom svjetlošću. Aplikacija kamere snima odjednom četiri fotografije i kombinira ih u snimke nevjerojatnog izgleda.

Zahvaljujući optimalnom smanjenju buke i najmanjoj količini zrna, vaši snimci privlače pažnju. Možete ručno uljepšati svoje snimke tijekom noći ili sumraka kako biste bili sigurni da mogu odmah privući očne jabučice kad se podijele na Instagramu i Twitteru. Jesam li rekao, postoje i razni filtri koji vam omogućuju ukrašavanje slika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Selfshot - Prednja bljeskalica

Selfshot je sjajan za fotografiranje u uvjetima slabog osvjetljenja. Sadrži samookidač koji vam omogućuje lako snimanje snimaka. Tu je i način snimanja u nizu koji vam omogućuje snimanje deset fotografija odjednom.

S urednim korisničkim sučeljem i korisnim značajkama, Selfshot je vrlo pouzdan u pogledu funkcionalnosti. Kupnjom putem aplikacije učinit ćete ovu aplikaciju moćnijom. Na primjer, premium verzija ima okvire, filtre i naljepnice, a također dolazi bez oglasa. Kompatibilan je s iPhoneom, iPadom i iPod Touchom sa sustavom iOS 7 ili novijim.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Prednja bljeskalica HD

Jedna riječ koja najbolje može opisati prednju bljeskalicu HD je "sjajna!" Brz je i izvrsan u snimanju zanimljivih fotografija. Možete dodati balans bijelog da biste napravili bolje snimke.

Prilagodit ćete svjetlinu zaslona kako biste osigurali da se mrak ne uvuče na slike. Postoji mnogo filtara za fotografije koji vam omogućuju trenutnu transformaciju izgleda vaših slika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. 6Selfie s prednjom bljeskalicom

Ono što "6Selfie s prednjom bljeskalicom" čini tako praktičnim je vrlo funkcionalno korisničko sučelje. Kamera vam omogućuje snimanje oštrih fotografija čak i u mraku podešavanjem svjetline zaslona. Uopće nema zaostajanja zatvarača. Aplikacija pruža dosljedne performanse koje vam omogućavaju da bez napora fotografirate zadivljujuće selfije. Zbog toga je toliko jedinstven.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Selfie - sjaj

Ovaj se ističe iz ostatka iz više razloga. Osim što vam omogućuje snimanje sjajnih snimaka u uvjetima slabog osvjetljenja, omogućuje vam uređivanje selfieja po vašoj želji. Zahvaljujući nekoliko alata za uređivanje, moći ćete s lakoćom ukrasiti svoje slike. Tajmer možete koristiti za snimanje boljih slika. Omogućuje vam i spremanje fotografija i dijeljenje s voljenima putem društvenih mreža.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Noćni selfi

Sadrži dva načina bljeskalice, Night Selfie je obavezna aplikacija za kameru za snimanje izvrsnih slika u slabo osvijetljenom okruženju. Aplikacija dolazi s raznim filtrima koji vam omogućuju uljepšavanje slika u trenu. Čak i ako ne biste mogli snimiti bolje slike, filtri bi vam pomogli ukloniti mrlju bez ikakvih muka. Postoji čak 8 različitih boja bljeskalice za izvrsne svjetlosne efekte. Zvučni signal odbrojavanja s više hitaca dodaje još jedno pero u kapu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Kamera +

Vjerojatno jedna od najboljih aplikacija za fotoaparate za iOS, Camera + mora biti vaš najpouzdaniji snimak kako biste ulovili svaki poseban trenutak bez brige o mračnom okruženju. Koristio sam njegovu prednju bljeskalicu i svidio mi se!

Aplikacija nudi do 6x digitalni zum. Korištenjem razine horizonta možete smanjiti pogreške i fotografirati savršene snimke.

Na izbor je nekoliko načina scene kao što su Hrana, Zalazak sunca, Noć, Portret, Plaža. Odaberite onu koja vas privlači i daje slici željenu postavku poput profesionalca! A s tonom dostupnih 3D dubinskih filtara i prilagodbi, imate puno mogućnosti za eksperimentiranje.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

Preko tebe

Dakle, jeste li spremni iPhone odvesti na maratonski selfie u slabije osvijetljenim okruženjima? Znam da ste spremni postaviti te posebne trenutke za pamćenje, zar ne? Koju ste aplikaciju odlučili oživjeti svoje slike? Bilo bi mi drago da to znam.

Trebate na brzinu pogledati ove nevjerojatne popise aplikacija:

  • Najbolje aplikacije za izradu kolaža
  • Aplikacije za video uređivanje za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found