Blog

Najbolje prezentacijske aplikacije za iPad i iPhone u 2021. godini

Prezentacije su nevjerojatno koristan alat za studente, nastavnike i razne vrste profesionalaca. Štoviše, možete ih koristiti i na zabavama i događanjima jer su prošla vremena dosadnih dijapozitiva koji nisu uspjeli zadržati pažnju vaše publike. Danas možete brzo stvoriti zadivljujuće prezentacije koje učinkovito i zanimljivo prenose vašu poruku. Dakle, bez obzira na kakvom projektu radite, u učionici ili zbornici, pogledajte ih najbolje prezentacijske aplikacije za iPad i iPhone.

 1. Canva
 2. Google prezentacije
 3. Microsoft PowerPoint
 4. Znamenitost
 5. Izrada prezentacije
 6. Glavna riječ
 7. Adobe Spark Video
 8. Prezi preglednik
 9. LinkedIn SlideShare
 10. Zalijepite WeTransfer

1. Canva

Iako je Canva poznata kao aplikacija za grafički dizajn, ona vam također može pomoći u izradi spektakularnih slajdova za prezentaciju koja će oduševiti vašu publiku. Postoji mnoštvo profesionalno dizajniranih predložaka koje možete prilagoditi prema svojim potrebama.

Štoviše, možete dodati vlastite elemente robne marke poput logotipa i slika kako biste stvorili jedinstveni izgled. Najbolje je to što je nevjerojatno jednostavan za upotrebu, a daje vam besprijekorne rezultate. Možete dodati originalne slike, ilustracije i tekst ili odabrati iz opsežne baze podataka dizajnerskih elemenata koje nudi.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Google prezentacije

Stvaranje vrhunskih prezentacija s Google prezentacijama predstavlja povjetarac. Ima vrlo intuitivno korisničko sučelje koje olakšava vaš posao. Nadalje, značajka suradnje u stvarnom vremenu omogućuje vam rad sa svojim prijateljima i kolegama. S lakoćom možete dodavati i preuređivati ​​dijapozitive, formatirati tekst i oblike.

Dalje, također možete otvoriti i urediti PowerPoint slajdove izravno iz ove aplikacije. Još jedna značajna značajka je da vam omogućuje rad čak i izvan mreže. Dakle, ako se ikad nađete bez internetske veze, vaš posao neće zabiti. I na kraju, Google prezentacije podržavaju nekoliko jezika, poput engleskog, njemačkog, talijanskog, japanskog i drugih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Microsoft PowerPoint

Širom svijeta PowerPoint je desetljećima sinonim za prezentacije. Posljednjih godina ovaj je alat jako napredovao. Pa koji je bolji način za kreativnost od ove službene Microsoftove aplikacije. Sadrži niz moćnih i prilagodljivih dijapozitiva i predložaka koji će vas istaknuti.

Štoviše, možete upotrijebiti novi alat za umjetnu inteligenciju pod nazivom Presenter Coach koji će vam pomoći da uvježbate prezentaciju i dobijete prijedloge u stvarnom vremenu za prilagodbu koraka, izbjegavanje "umm-a" i samopouzdanje. Konačno, postoji jednolična sinkronizacija s OneDriveom koja osigurava da vaši projekti ostanu dosljedni na svim uređajima.

Cijena:Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 6,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Značajnost

Ovo je poznata aplikacija za bilješke za vaš iPad, ali ujedno predstavlja izvrstan način dijeljenja prezentacija s drugima i privlačenja publike. Ima puno korisnih alata poput tinte, označivača, teksta i zvuka. Ako radite na kompatibilnom iPadu, čak možete rukom pisati i skicirati Apple Pencilom kako biste oživjeli svoje projekte.

Nadalje, laserski pokazivač olakšava usmjeravanje pozornosti na određene dijelove vašeg rada. Tu je i značajka više bilješki koja vam omogućuje da na uređaju pogledate još jednu bilješku koja ostaje skrivena od publike kojoj predstavljate. Nije iznenađujuće što je ovo najprodavanija plaćena aplikacija na iPad App Storeu

Cijena: $8.99

preuzimanje datoteka

5. Stvaranje prezentacije

Ako želite napraviti ležerniju prezentaciju za obiteljska okupljanja ili zabave, pogledajte ovu jednostavnu aplikaciju za prezentacije za iPad i iPhone. Nudi razne stilove prezentacija za sve, od rođendana i mature do sportskih događaja, pozivnica i još mnogo toga.

Jednostavno morate odabrati stil koji želite, odabrati fotografije, videozapise i glazbu koje želite porediti, dodati tekst i opise, a zatim ih izvesti u videozapis koji možete podijeliti putem društvenih mreža ili projicirati na velikom ekranu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Uvodna riječ

Evo aplikacije koju sam Apple koristi da bi svijetu predstavio briljantne kreacije. To je najsnažnija aplikacija koja predstavlja vaše ideje na iPhoneu ili iPadu. Uz sve osnovne značajke, postoje napredne opcije poput animiranih karata i kinematografskih prijelaza kako biste s lakoćom dodali taj dodatni štih.

Nadalje, Keynote Live omogućuje vam prezentaciju prezentacija koju vaša publika može pratiti na svojim Apple uređajima ili na mreži na iCloud.com. Konačno, s ugrađenom značajkom suradnje u stvarnom vremenu omogućuje vam neometani rad sa svojim timom. Zahvaljujući Keynoteu za iCloud, čak i korisnici Windows računala mogu surađivati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Adobe Spark Video

Ovo je aplikacija za uređivanje videozapisa koja vam također omogućuje stvaranje profesionalnih prezentacija. U roku od nekoliko minuta možete sastaviti uvjerljive video priče prepune profesionalnih slika koje ističu vašu poruku. Možete čak odabrati i zvučni zapis koji vam se najviše sviđa, a aplikacija će sve prikupiti prekrasnim kinematografskim pokretima.

Bez obzira želite li informirati, nagovoriti ili nadahnuti, vaše prezentacije mogu utjecati na ovu aplikaciju. Možete čak pristupiti, urediti i dijeliti svoj videozapis iz preglednika pomoću programa Adobe Spark. Sva ova besplatna funkcionalnost prilično je slatka ponuda.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata na Spark - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Prezi preglednik

Ova iOS aplikacija za prezentacije osigurava da zasjenite sve ostale. Intuitivan je i inovativan, sa zapanjujućim animacijama koje privlače pažnju vaše publike upravo tamo gdje želite. Možete čak i pristupiti i predstaviti svoj rad izvan mreže ako trebate.

Prilikom predstavljanja ne trebate gledati iza sebe, jer svoj rad možete vidjeti i na zaslonu telefona. Štoviše, i vaš iPhone ili iPad djeluju kao kliker! Ova uredna aplikacija također podržava više jezika, uključujući engleski, francuski, španjolski, njemački, portugalski, mađarski, talijanski, korejski i japanski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. LinkedIn SlideShare

Od vodeće svjetske profesionalne mrežne tvrtke, evo aplikacije koja vam omogućuje stvaranje i otkrivanje milijuna zapanjujućih prezentacija, infografika i videozapisa. Naučite nove stvari i spremite svoje favorite za čitanje izvan mreže.

Možete istražiti glavne prezentacije s najboljih svjetskih konferencija i pratiti najmodernije tvrtke poput Netflixa i NASA-e kako biste pratili stručnost u industriji. Nadalje, sustignite trendovite prezentacije u svojoj mreži kako nikada ne biste propustili nijedan ritam.

Cijena:Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Zalijepite putem WeTransfera

Pogledajte Paste, moćnu aplikaciju dizajnera slajdova. Čini čuda da uskladi vaš sadržaj kao i vaše suigrače. Ponosi se mnoštvom značajki i mogućnostima višezadaćnosti koje vam omogućuju učinkovitu komunikaciju vaših ideja.

Možete ubaciti bilo što, a aplikacija će se baviti formatiranjem kako bi osigurala kohezivan izgled. Nadalje, suradnja je povjetarac, a drugima možete dodijeliti slajdove, podijeliti povratne informacije s komentarima, kao i izraziti zahvalnost reakcijama. Nakon što fino podesite svoj projekt, možete ga izvesti u obliku PDF-a, predstaviti svoj špil ili podijeliti praktičnu vezu.

Cijena:Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Pa, kada izvodite sljedeću prezentaciju s jednom od ovih aplikacija? Javite nam svog favorita u komentarima ispod.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Najbolje aplikacije za skeniranje dokumenata
 • iPad aplikacije za pisce
 • Aplikacije za izradu dokumenata
 • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima