Blog

Kako isključiti eksplicitni sadržaj na iPhoneu i iPadu

Ne želite da se vaše dijete susretne s uvredljivim sadržajima? Na iPhoneu i iPadu imate mogućnost potpuno blokirati eksplicitne glazbene videozapise, podcastove i vijesti.

Korištenjem "Ograničenja", koje je također poznato i kao "Roditeljski nadzor", možete onemogućiti neprikladan sadržaj na svom iOS uređaju. To je jedna od najkorisnijih značajki iOS-a i nudi vam potrebnu naredbu da neželjene stvari budu na odstojanju.

Kako onemogućiti eksplicitne glazbene videozapise, podcastove i vijesti na iPhoneu i iPadu

Na uređaju morate omogućiti "Ograničenja" kako biste spriječili reprodukciju eksplicitnog sadržaja. Ako to još niste učinili, otvorite aplikaciju Postavke → Općenito → Ograničenja → dodirnite Omogući ograničenja → unesite šifru i potvrdite.

Korak 1. Otvoren Postavke aplikacija na vašem iOS uređaju → Sada dodirnite Općenito.

Korak 2. Dodirnite Ograničenja.

Korak # 3. Unesite svoj iDevice lozinka.

Korak # 4. Zatim se morate pomaknuti prema dolje do DOZVOLJENI SADRŽAJ odjeljak i dodirnite Glazba, podcasti, vijesti i iTunes U.

Korak # 5. Napokon, moraš isključiti eksplicitno.

To je to!

Od sada se na vašem iOS uređaju neće reproducirati neprikladan sadržaj.

Zamotati

Možete u potpunosti iskoristiti Ograničenja kako biste spriječili neovlašteni pristup uređaju. Pomoću nje možete sakriti i dionice i aplikacije trećih strana, pa čak i drugima onemogućiti brisanje aplikacija. Osim toga, moći ćete onemogućiti eksplicitne sadržaje i za Siri.

Da biste saznali više o tome, slijedite ovaj cjeloviti vodič za upotrebu roditeljskog nadzora na vašem iOS uređaju.

Ne propustite:

  • Kako vratiti lozinku za ograničenja na iPhoneu i iPadu
  • Kako ubrzati Face ID na iPhoneu X