Blog

Mikol Nero Marquina iPhone 7 i 7 Plus mramorna torbica

Prava tajna mog iPhonea koji izgleda uvijek privlačno su lijepi futrole. Ovisno o raspoloženju, prilikama ili potrebama, oblikujem svoj iPhone. Kao što je, na primjer, novčanik moj automatski izbor tijekom putovanja, futrole za baterije postaju stvarna potreba tijekom obilaska, a tanki koferi nude mi veću udobnost tijekom redovite uporabe. Nero Marquina

Kad god se pripremim za izlet visokog profila ili posebnu prigodu, pobrinem se da moj iPhone izgleda ugodno za oči. Kako bih istaknuo svoj pametni telefon, isprobao sam mramorne futrole. Njihov prirodni njuh je ono što jako privlači moj ukus.

Kad sam dobio Nero Marquina Marble iPhone 7 i 7 Plus futrole za pregled prije otprilike tjedan dana, bio sam impresioniran kad sam vidio njihovu čudesnu izradu. Ali, je li to bilo dovoljno da me natjera da ih kupim?

Mikol Nero Marquina mramorna torbica za iPhone 7 i 7 Plus

Najfiniji mramor

Kućište je isklesano od 100% prirodnog mramora. Njegova superiornost leži u izvornoj kvaliteti. Sposobnost dugotrajnog zadržavanja svoje elegancije čini torbu Nero Marquina Marble vrućim favoritom za ljude koji žele kupiti jedinstveno odijelo za svoj iPhone.

Sviđa mi se vrhunska kvaliteta mramora koji se koristi u kućištu. Dovoljno je upečatljiv da lako ukrade pažnju.

Živopisni dizajn

Mramorno kućište ima preslatki dizajn. Precizni izrezi za priključke, kameru i tipke nude potrebnu udobnost. Osjećam se ugodno za držanje. Uopće nema gomile da vaš iPhone izgleda teško. Udobno pristaje. Tanak profil zapanjujuće se slaže s iPhoneom.

I u pogledu dizajna i praktičnosti, slučaj se vrlo dobro držao. Iako je stilski dizajn bez napora uhvatio oči, uglađeni izgled osigurao je udobnost nošenja futrole.

Dok kupujem poseban slučaj, jedina stvar s kojom nikad ne kompromitiram je dizajn. Ovaj mramorni slučaj prošao je moj test u tom pogledu s prolaznim bojama. Većina mojih prijatelja cijenili su njegov izgled i proveli su neko vrijeme proveravajući ga.

Posebna gravura

Mnogi ljudi vole personalizirati svoje stvari. Super je i to cijenim. Lijepo je što vam proizvođač dopušta da mu dodate svoj pečat.

Kućištu možete dati osobni pečat posebnom gravurom. Ugravirana imena pojavit će se u zlatnoj boji odmah ispod logotipa. Za ovaj super dodatak morat ćete platiti dodatnih 25 USD.

Donja linija…

Nero Marquina Mramorni slučajevi su jednostavno čudesni. Vrhunski dizajn, vrhunska kvaliteta i mogućnost personalizacije čine torbu izvrsnom opcijom.

Naravno, visoka cijena je jedino što vam može stati na put da vam dopuste da zgrabite ovaj slučaj. Međutim, s obzirom na vašu želju da iPhoneu predstavite jedinstveni poklon, bilo bi vrijedno provjeriti.

Osobno bih to volio platiti kako bi moj iPhone izgledao fascinantno. Izvrsna izrada i moderan profil dva su glavna aspekta koja izdvajaju ovaj mramorni slučaj.

  • Cijena iPhone 7 kućišta: 99 dolara [bez gravure] | 124 dolara [s gravurom]
  • Cijena iPhone 7 Plus futrole: 109 dolara [bez gravure] | 134 dolara [s gravurom]

Kupite ga na MikolMarmi.com