Blog

Kako promijeniti jedinice za udaljenost iz milja u KM u aplikaciji Apple Watch Workout

Apple Watch prvenstveno je kritiziran kao sjena iPhonea, jer pametni sat ne može samostalno izvršavati mnoge funkcije. Za tri glavne funkcije iPhonea - upućivanje i primanje poziva, slanje i primanje poruka i slanje i primanje e-pošte - Apple Watch mora se osloniti na primarni izvor, tj. IPhone.

Međutim, izuzimajući ovih nekoliko minusa, Apple Watch dobio je dobar odgovor od korisnika širom svijeta. Zdravstveno osviješteni ljudi posebno vole ovaj pametni sat jer se može pohvaliti izvrsnom zdravstvenom aplikacijom koja vam pomaže izmjeriti sve vaše kondicijske aktivnosti.

Za redovite trkače i trkače, mjerenje udaljenosti presudno je jer je to izravno proporcionalno kaloriji koju svakodnevno gube. Ali ne vole svi mjeriti udaljenost u miljama; osim Ujedinjenog Kraljevstva i Sjedinjenih Država, gdje se udaljenost mjeri u miljama, većina svijeta koristi kilometar kao mjernu jedinicu. Apple Watch, prema zadanim postavkama, mjeri udaljenost u miljama, pa stoga morate na treningu za Apple Watch mijenjati jedinicu udaljenost s milje na kilometar.

Kako promijeniti jedinice za udaljenost iz milja u kilometar na Apple Watch Workoutu

Korak 1. Lagano pritisnite krunicu da biste otvorili sve aplikacije na svom Apple Watch licu.

Korak 2. Dodirnite ikonu Vježba.

Na ekranu možete vidjeti brojne fitness aktivnosti: šetnja na otvorenom, šetnja u zatvorenom, trčanje na otvorenom, trčanje u zatvorenom, ciklus na otvorenom i u zatvorenom.

Korak # 3. Dodirnite bilo koju vrstu vježbanja koju redovito radite.

Na primjer, tapkali ste u šetnji na otvorenom na zaslonu Apple Watcha. Sada prijeđite prstom zdesna ulijevo dok ne dođete do zaslona cilja Udaljenost za šetnju na otvorenom.

Korak # 4. Na ovom zaslonu snažno pritisnite prstom ili palcem.

Pojavit će se dvije mogućnosti: MI i KM.

Korak # 5. Dodirnite KM za promjenu jedinice udaljenosti.

Sada svoj način vježbanja u šetnji na otvorenom možete mjeriti u kilometrima. Međutim, ostale vrste vježbanja neće odražavati ovu promjenu. Ako želite, morate zasebno slijediti gornje korake za svaku aktivnost vježbanja na Apple Watchu. Podrazumijeva se da možete mjeriti različite vrste treninga u različitim jedinicama udaljenosti.