Blog

Kako bilo gdje pristupiti svojim popisima za reprodukciju Apple Music

Jednom u Appleovom eko ​​sustavu, korisnici uvijek vole način na koji mogu pristupiti sadržaju bilo gdje u svijetu. Glazba, igre i knjige stvari su koje biste uvijek željeli imati na dohvat ruke. Budući da je glazba vaša doza za zabavu, ovaj tequila očajnički vam je potreban bilo kad i bilo gdje.

No, slijedeći neke probleme, popriličan broj korisnika nije uspio pristupiti svojim popisima pjesama Apple Music na svojim iPhone uređajima. Čak i nakon što su poduzeli sve potrebne korake, bili su razočarani. Ako ste jedan od takvih korisnika, provjerite jeste li prijavljeni na svoj iTunes račun i na Macu i na iPhoneu; također potvrdite da ste se prijavili i isključili iz iClouda i prisilno napustite Apple Music na iPhoneu.

Ako ništa ne uspije, možete slijediti ovdje navedene korake za vaš Mac i iPhone. Dugoročno gledano, bitna je bitka ili bonhomie između vašeg iTunesa i Apple Musica. Vaše članstvo i vaše vlasništvo nad pjesmama u Apple Musicu oslanjaju se na iCloud Music Library, noviji protokol zasnovan na oblaku povezan s vašim Apple ID-om.

Prvo, trebali biste omogućiti iCloud Music Library na svim svojim iOS uređajima i Macu; ovo će osigurati besprijekorno iskustvo na svim uređajima.

Kako bilo gdje pristupiti svojim popisima za reprodukciju Apple Music

Na vašem Macu

Korak 1. Otvorite iTunes na Macu.

Korak 2. Kliknite Preference u izborniku iTunes.

Korak # 3. Kliknite na General s vrha.

Pod opcijom Ime knjižnice možete vidjeti dva potvrdna okvira.

Korak # 4. Kliknite potvrdni okvir iCloud Music Library.

Sustav će od vas zatražiti da unesete svoj Apple ID. Unesite svoj Apple ID i kliknite U redu.

Sve vaše pjesme i popisi za reprodukciju tvrtke Apple Music sada su dostupni na vašem Macu; ako napravite bilo kakvu promjenu na Macu, to će se odraziti i na drugim uređajima koje omogućuje iCloud Music Library.

Na vašem iPhoneu

Korak 1. Dodirnite aplikaciju Postavke na početnom zaslonu vašeg iPhonea.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Glazba.

Korak # 3. Sada uključite iCloud Music Library.

Ovo će uspostaviti vezu između vašeg Mac i iPhonea; pa će se svaka promjena koju napravite na bilo kojem uređaju odraziti jedna na drugu.

Podijelite svoje povratne informacije u komentaru, na Facebooku, Twitteru i Googleu Plus.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found