Blog

Najbolji automobilski punjači za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max

U našim užurbanim životima, automobilski punjač postao je neophodan dodatak za održavanje vašeg telefona uključenim u pokretu. Iako se premium iPhone serije 11 može pohvaliti moćnom baterijom, ipak je pametno nabaviti USB-C banku za napajanje ili automobilski punjač. Možete odabrati žičanu ili bežičnu, u skladu s vašim potrebama i željama. Mnogi od njih imaju i praktičan nosač za automobil koji sigurno drži telefon na mjestu dok se krećete. Izaberite između ovih najboljih automobilskih punjača za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max.

 1. Belkin USB-C punjač za automobil
 2. Anker PowerDrive +
 3. Spigen brzi automobilski punjač
 4. Syncwire USB auto punjač
 5. COVZA USB C brzi automobilski punjač
 6. Anker PowerWave 7,5 bežični punjač za automobil
 7. TORRAS Ultimate držač za bežični punjač za automobil
 8. Zeehoo bežični punjač za automobil
 9. MPow punjač za automobil
 10. TopWan držač za bežični punjač za automobil

1. Belkin USB-C punjač za automobil

Ovo je jedna od vodećih marki za visokokvalitetni iPhone pribor. Uživajte u brzom punjenju iz ovog malog, ali snažnog punjača od 30 vata koji vaš iPhone može napuniti s 0-50% u 30 minuta.

Dolazi s izdržljivim MFI certificiranim USB-C kablom za munje, a dodatni USB-A priključak od 12 vata može se koristiti za istovremeno napajanje drugog uređaja. To ga čini dragocjenim dodatkom svakom vozilu.

Cijena: $44.99

Pogledajte na Amazonu

2. Anker PowerDrive +

Dimenzija samo 1,4 inča, ovaj automobilski punjač za iPhone 11 Pro Max dizajniran je da zauzima što manje prostora, pružajući vam puni pristup ostatku vaše nadzorne ploče. Sadrži priključak od 30 W uz priključak od 18 W za istovremeno punjenje 2 uređaja.

Štoviše, postoji robusni sigurnosni sustav sa zaštitom od preopterećenja, kontrolom temperature i još mnogo toga. I na kraju, meko LED svjetlo omogućuje vam da lako pronađete svoje priključke u uvjetima slabog osvjetljenja za prikladan pristup kad god vam zatreba.

Cijena:$27.99

Pogledajte na Amazonu

3. Spigen brzi auto punjač

Teško je zanemariti Spigen kada govorimo o najisplativijoj iPhone opremi, a ovaj se automobilski punjač ne razlikuje. Kompaktan je i pristupačan, a sadrži pun dvostruki priključak, istovremeno punjenje i učinkovite brzine.

Istodobno, možete biti sigurni u sigurnost jer štiti od prekomjerne struje, prekomjernog punjenja i kratkog spoja. Tu su i 100-dnevno opće jamstvo i 30-dnevno jamstvo povrata novca za vašu udobnost i zadovoljstvo.

Cijena: $14.99

Pogledajte na Amazonu

4. Syncwire USB automobilski punjač

Napunite svoj žedni iPhone ovim praktičnim uređajem koji pretvara DC adapter vašeg automobila u punu stanicu za punjenje. Uređaj možete nastaviti koristiti dok se puni i nema smetnji u radiju, Bluetoothu ili WiFi-ju.

Nadalje, čvrsta polikarbonatna ovojnica i ugrađeni "Smart IC" također osiguravaju sigurnost. Možete istovremeno napuniti dva uređaja, a kabel se može čvrsto proširiti na 1,2 m (1,2 m). Postoji bijeli LED indikator koji vam pokazuje napredak punjenja.

Cijena: $20.99

Pogledajte na Amazonu

5. Gembonics USB C brzi automobilski punjač

Ovo je Apple MFi certificirani automobilski punjač s autorizacijskim čipom koji komunicira s bilo kojim uređajem Lightning konektora kako bi se osigurala 100% kompatibilnost i pouzdano punjenje. Također ima dodatni USB priključak za punjenje drugog uređaja.

Dolazi s gromobranskim kabelom od 3,3 stope / 1,0 metra, koji je siguran za najbrže moguće punjenje. Nadalje, tu je plavi LED indikator koji pokazuje kada radi. Istodobno, automobilski punjač super je kompaktan zbog praktičnosti i stila.

Cijena: $19.99

Pogledajte na Amazonu

6. Bežični automobilski punjač Anker PowerWave 7.5

Evo bežičnog punjača prilagođenog slučaju koji radi s većinom zaštitnih kućišta debljine manje od 5 mm. Međutim, imajte na umu da će bilo koji magnetski ili metalni dodaci ili kartice u vašem slučaju spriječiti punjenje.

Izuzetno je jednostavan za upotrebu ako samo gurnete telefon u utor i učvrstite ga na dva načina. Punjač je ugrađen u nosač za automobil i dolazi s ručkama za odzračivanje. Uživajte u bezbrižnom 18-mjesečnom jamstvu i prijateljskoj korisničkoj službi.

Cijena: $45.99

Pogledajte na Amazonu

7. Nosač bežičnog punjača TORRAS Ultimate

Ovaj nas punjač automobila nagiramo najboljim PTFE materijalom za zrakoplov i čvrsto se postavlja na otvore za zrak vašeg automobila. Ne treba se brinuti hoće li vam iskliznuti, čak i na najkvalitetnijim cestama.

Postoji zakretna glava za 360 stupnjeva koja će vam pomoći da orijentirate telefon u portretnom ili pejzažnom načinu rada pod bilo kojim kutom. Punjenje možete izvršiti u kućištu debljine manje od 4 mm. No pazite da ne držite strane predmete kao što su kartice, magneti, ključevi itd.

Cijena: $39.99

Pogledajte na Amazonu

8. Zeehoo bežični punjač za automobil

Dizajn automatskog otvaranja i stezanja ovog nosača automobila olakšava upotrebu, čak i jednom rukom. Kad telefon postavite na držač, stezaljke će se sigurno pričvrstiti oko njega. A kada želite otpustiti, postoji gumb koji djeluje poput šarma.

Prilično je svestran jer se može instalirati na vjetrobransko staklo, nadzornu ploču ili čak na neko drugo mjesto s jakim usisnikom. Potpuno je okretanje od 360 stupnjeva omogućava optimalno gledanje i ugodniji pristup sustavima vašeg telefona, poput GPS-a i telefonskih poziva.

Cijena: $46.99

Pogledajte na Amazonu

9. Punjač za nosač automobila MPow

Evo bežičnog iPhone punjača opremljenog velikom ugrađenom zavojnicom koja maksimizira brzinu punjenja, a istovremeno štiti od prekomjernog punjenja, pregrijavanja, prekomjernog strujanja i kratkog spoja.

Jednostavno ga je instalirati na svoju nadzornu ploču, a telefon možete umetnuti u držač za robotske krakove kako bi se automatski stezao oko njega. Zatim pritisnite gumb s obje strane da biste glatko otpustili uređaj.

Cijena: $27.98

Pogledajte na Amazonu

10. Nosač bežičnog punjača za automobil TopWan

Ovaj bežični punjač za automobil Qi dolazi s nosačem za telefon za odzračivanje koji olakšava upotrebu GPS navigacije tijekom vožnje. Ugrađeni inteligentni čip pruža višestruku zaštitu od prekomjernog punjenja, prekomjernog strujanja, kratkog spoja, kontrole temperature itd.

Nadalje, može se rotirati za 360 stupnjeva kako bi se prilagodio vašem najudobnijem kutu gledanja. Istodobno je jednostavno postaviti i ukloniti telefon za praktičnu svakodnevnu upotrebu. Nabavite ga u rasponu boja koje odgovaraju vašem stilu.

Cijena: $23.99

Pogledajte na Amazonu

Sumirati

Postoji prilično širok raspon žičnih i bežičnih punjača za automobile za vaše iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max. Javite nam svoj izbor u komentarima ispod. Za još više energije provjerite najbolje bežične banke napajanja za svoj premium uređaj.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Nosači za bicikle za iPhone
 • Najbolje bežične slušalice za iPhone
 • Priključne stanice za iPhone
 • Najbolje VR slušalice za iPhone