Blog

Aplikacije za praćenje navika za iPhone i iPad 2021. godine

Kažu, "Navika je druga priroda osobe." I istina je. Iako dobra navika može za nekoga pridobiti puno zahvalnosti, loša je može učiniti manje vrijednom divljenja. Prestanak loše prakse može biti krajnje zahtjevan, ali sustavnim planiranjem može se uništiti. Najbolje aplikacije za praćenje navika za iPhone (iOS) mogu uvelike usvojiti vrlo produktivnu rutinu i odreći se onih od kojih vrijedi reći zbogom na bolje!

1. Produktivan - Tragač navika

Uz Productive možete preuzeti kontrolu nad svojim navikama i elegantno postići svoj osobni cilj. Moći ćete planirati svoje navike i raspored prema vašim specifičnim potrebama da ostanete na kursu.

Kako je aplikacija u potpunosti prilagodljiva, idealno je možete fino podesiti. Da biste bili sigurni da ćete moći ostati usredotočeni, aplikacija vam omogućuje da pratite svoju rutinu.

I pravovremeni podsjetnici nikada vam neće dopustiti da zaboravite na svoje važne zadatke. Osim toga, Productive također nudi vrijedne povratne informacije koje se mogu pokazati kao promjena u igrama.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Navika-bik

Pronašao sam Habita-Bull-a do kraja kad je riječ o praćenju navika i rješavanju distrakcije. Točnije, može se za vas pokazati prilično učinkovitim organizatorom života.

Aplikaciju možete neometano prilagoditi da biste nadzirali sve svoje navike i rutine. Provjerite brojač nizova i postotak uspjeha za svaku rutinu kako biste ostali sinkronizirani s vašim planom.

Inspirativni citati motiviraju vas da date sve od sebe. I na kraju, iCloud sigurnosna kopija osigurava da vaši cjelokupni podaci ostanu sigurni i dostupni na povezanim uređajima.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Koraci

Povećajte svoju produktivnost koristeći pomoć Stridesa. Ovu aplikaciju možete koristiti kako biste pripazili na svoje rutine i mogli smanjiti loše navike.

Uz prilagođene obavijesti, aplikacija vam nikada ne dopušta da zalutate. Nadzorna ploča omogućuje vam trenutno uhvatiti sve potrebne informacije.

Detaljne tablice s poviješću i stopom uspjeha nude vam bolji uvid u to koliko dobro napredujete u poslu. Još bolje, bilješku možete dodati i u svoje zapisnike kako ne biste zaboravili važne točke.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Gotovo

Za potpuno zapovijedanje svakom rutinom koju želite savršeno izvršiti u svom životu, Done je vrlo učinkovita opcija. Od dopuštanja da planirate više navika do napuštanja onih koje štete vašoj produktivnosti, aplikacija je prilično dobra u ispunjavanju potražnje.

Postoje neke zabavne opcije boja koje vam omogućuju prilagodbu vaših popisa navika. Dnevno izvješće vas informira o vašem napretku. Osim toga, podatke možete izvesti u CSV formatu.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Danas Tragač navika

Ovaj je u potpunosti prilagođen da vam omogući urednu optimizaciju vašeg dana. Ono što mu daje ton je čisto i prilično intuitivno sučelje koje olakšava praćenje više navika.

Možete prilagoditi nadzornu ploču ovisno o vašim zahtjevima da biste pristupili potrebnim informacijama bez ikakvih muka. Sadrži stalno rastuću galeriju fotografija koja vam omogućuje da odaberete lijepu za svaku svoju naviku. Ali postoji i mogućnost odabira vlastite fotografije.

Iskoristite punu prednost bogatog uvida da biste uhvatili slaba područja i uklonili ih. Što je još važnije, značajku automatske izrade sigurnosnih kopija možete koristiti za sinkronizaciju podataka s iCloudom ili Dropboxom.

Kompatibilnost: iPhone i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Habitificirati

Kada želite preuzeti potpunu kontrolu nad svojim lošim navikama ili steći neke lijepe navike, ono što vam zaista dobro dođe je dubinsko praćenje. I tu se Habitify izdvaja od ostalih. Kao rezultat, u stanju ste stvoriti nove navike u svom životu.

Za pojednostavljeno iskustvo, aplikacije grupiraju sve vaše navike na temelju doba dana. Dobivate fleksibilnost da ih uređujete u skladu s vašim rasporedom.

Postavite podsjetnik na nešto što uvijek želite dovršiti na vrijeme. Kako napredujete sa svojim ciljem, vodite računa o svom napretku. A s uvijek korisnim Dark Modeom, moći ćete udobno koristiti ovu aplikaciju za praćenje navika noću. Osim toga, možete iskoristiti Touch / Face ID za zaštitu svojih osobnih podataka.

Napokon, Habitify je dostupan besplatno, ali postoje neke značajke (poput bilješki, mračnog načina rada i privatnosti) koje zahtijevaju da odaberete plan pretplate (4,99 USD mjesečno, 26,99 USD / 29,99 USD godišnje ili 36,99 USD / 39,99 USD za jednokratnu upotrebu) vremenska kupnja.) Aplikacija je dostupna i za Android.

Kompatibilnost: iPhone, iPad, Apple Watch i Mac

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Tally

Tally je upravo ono što biste trebali koristiti da biste pratili svoj cilj i postigli ga. Za početak postavite svoj cilj i slijedite unaprijed postavljena pravila kako biste uklonili sve prepreke na putu koje vas sprečavaju da se organizirate i u profesionalnom i u osobnom životu.

Analizirajte svoj napredak u uočavanju sivih područja i iskoristite savjete za njihovo uklanjanje. Omogućuje vam provjeru uspješnosti na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj, pa čak i godišnjoj osnovi.

Osim toga, aplikaciju možete nadograditi na premium verziju (3,99 USD) kako biste podatke spremili u Dropbox i izvezli u CSV formatu.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Zamah

Momentum je dugo bila vrhunska aplikacija za praćenje navika. S intuitivnim korisničkim sučeljem i značajkama jednostavnim za upotrebu omogućuje vam učinkovito izvršavanje zadataka. Možete stvoriti svoju dnevnu rutinu i postaviti najbolje stopalo prema naprijed kako biste je ostvarili.

Integracija iCloud omogućuje vam pristup cijelim podacima na svim uređajima. Widget za danas omogućuje vam lako praćenje napretka. Osim toga, podsjetnici igraju vitalnu ulogu u održavanju vaše dosljednosti.

Kompatibilnost: iPhone i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Popis navika

Nedostaje vam potrebna motivacija za odustajanje od loše navike? Popis navika vrijedi probati.

Osim što vam omogućuje stvaranje i praćenje planova, aplikacija vam nudi i prijeko potrebne savjete za razbijanje barijere. Dobivate mogućnost odabira između tri vrste rasporeda, na primjer, intervala, određenih dana i nespecifičnih dana.

Prikazuje samo stvari koje danas dospijevaju, a također vam omogućuje da ih smjestite u pravi redoslijed. Štoviše, s vremenom možete provjeriti trendove da biste brzo saznali koliko ste dobro izvršili zadatke.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. HabitShare

Upoznajte HabitShare - pametnu aplikaciju za praćenje navika za iOS. Ono što ovu aplikaciju čini tako zgodnom je mogućnost omogućavanja stvaranja fleksibilnijeg rasporeda navika. Dakle, na temelju svog određenog cilja, možete ga savršeno prilagoditi da vam isporuči dobro.

Omogućuje vam postavljanje dnevnih i tjednih ciljeva navika i pomaže vam da ih postignete. Upozorenja u stvarnom vremenu obavještavaju vas o vašoj meti. Štoviše, možete komunicirati sa svojim prijateljima koristeći GIF-ove koji vole zabavu i također razmjenjivati ​​stavove.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. Svakodnevne navike

Dnevne navike jednostavno su izvrstan tragač navika koji vaš posao može obaviti potrebnom stručnošću. Savršeno funkcionira omogućujući vam planiranje, organiziranje i nadgledanje različitih rutina.

Zahvaljujući vrijednim povratnim informacijama, pomaže vam da izbjegnete raditi stvari koje vam odvlače pažnju. Možete stvoriti posebnu skupinu koja će dijeliti misli s istomišljenicima.

Aplikacija vam omogućuje sinkronizaciju rasporeda s aplikacijom Kalendar, tako da možete u skladu s tim planirati svoj put prema naprijed. Uz to, podsjetnici u stvarnom vremenu ne dopuštaju vam da izađete sa staze.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je vaš odabir?

Nadamo se da ste pronašli pravi alat za uklanjanje prepreke koja vas sprečava. Mogu li znati njegovo ime i značajke koje su vas u njemu privukle?

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za upravljanje zadacima za iPhone i iPad
  • Aplikacije za upravljanje projektima za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za praćenje vremena za iPhone i iPad
  • Hubstaff - Idealna aplikacija za praćenje vremena za tim
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found