Blog

Najbolji zidni nosači iPad Pro 9,7 inča 2021. godine

Zidni nosači nude veći stupanj fleksibilnosti kada želite koristiti iPad Pro u načinu rada bez ruku. Nakon što na zid instalirate zidni nosač, iPad Pro 9,7 inča možete lako koristiti objema rukama. Zidni nosač muči držanje iPad Proa u jednoj ruci i korištenje s drugom rukom. Neki od zidnih nosača također uzimaju iPad Pro s omotanom futrolom. Stoga ovaj popis iPad Pro 9,7-inčnih zidnih nosača može biti koristan za sve korisnike svojim izvrsnim značajkama i vrhunskom kvalitetom.

1. Arkon

Cijenite Arkonov tanki držač za tablete s oprugom s tankim držačem koji drži vaš iPad Pro sigurno na mjestu; štoviše, ova značajka također osigurava da svoj iPad možete umetnuti ili ukloniti bez ikakvih gnjavaža. Možete prilagoditi njegove kratke i duge noge, koje su podjednako podijeljene u broju.

Ove noge savršeno odgovaraju vašem iPadu. Njegov prilagodljivi dizajn nogu omogućuje vam brz pristup svim bočnim gumbima i priključcima. Podesite svoj iPad Pro vertikalno pomoću zakretnog uređaja za 360 stupnjeva.

USP: Prilagodljive noge

Pogledajte na Amazonu

2. iKross

Podloga od brušenog aluminija za teške uvjete rada iKross zidnog nosača je prilagodljiva. Kako bi postigli najbolje kutove zaslona i savršeno pozicioniranje, korisnici mogu koristiti njegov podesivi držač za 360 stupnjeva.

Gumb za otpuštanje na ovom nosaču omogućuje vam jednostavnu instalaciju i uklanjanje vašeg iPad Proa. Jedna od značajnih prednosti iKross zidnog nosača je ta što ga možete instalirati i u svojoj kuhinji i slijediti najbolje recepte za hranu, video chat s prijateljima i zabaviti se.

USP: Suvremeni dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. CTA Digital

CTA Digital nudi vam besprijekornu integraciju vašeg iPad Proa u vašu radnu stanicu ili stol kod kuće. U ovom zidnom nosaču pronaći ćete stil i sadržaj koji je izrađen od aluminija i razmeće se stilskim dizajnom.

Ovaj proizvod možete jednostavno instalirati na zid, ispod kuhinjskog ormarića ili ga možete koristiti kao postolje za udobnu upotrebu aplikacija ili gledanje videozapisa. Možete iPad iPad Pro sigurno smjestiti u podesivi držač koji se može okretati za 360 stupnjeva.

USP: Široka kompatibilnost

Pogledajte na Amazonu

4. Dockem Koala

Ovaj svestrani zidni nosač Dockem Koala za iPad Pro nudi izvrsnu kombinaciju estetike, funkcionalnosti i pristupačnosti. Zidni nosač toliko je snalažljiv da ga možete koristiti u kuhinji, spavaćoj sobi, teretani, kupaonici, uredu itd. Instalirajte nosač, u njega postavite iPad Pro i napunite i pregledajte svoj tablet.

Zidni nosač Koala dizajniran je da vam pruži puni pristup svim priključcima i tipkama na vašem iPad Pro. Možete jednostavno umetnuti i ukloniti svoj iPad Pro jer nema problema sa stezaljkama, oprugama ili zasunima ovog proizvoda.

USP: Ugrađene kopče za kabel

Pogledajte na Amazonu

5. Montiraj!

Dvije su upadljive značajke Mount-It-a! iPad Pro na zidni nosač i oboje se nadopunjuju. Nosač ima funkciju zaključavanja protiv krađe i pruža prikladan pristup javnosti. Dakle, kada želite pokazati nešto većoj masi, možete upotrijebiti ovaj nosač i svoj iPad Pro pretvoriti u kiosk u uredima, školama i maloprodajnom prostoru.

Da biste stvorili dizajn protiv krađe, Mount-It! Koristio je imbus ključ koji zaključava kućište kako bi vaš iPad Pro bio siguran od neovlaštenog miješanja i krađe. I na kraju, metalni zidni nosač omogućuje vam okretanje i naginjanje iPad Pro-a po želji.

USP: Dizajn protiv krađe

Pogledajte na Amazonu

6. MoKo

MoKo je vodeća marka koja proizvodi visokokvalitetnu dodatnu opremu za iPhone i iPad. Ovaj držač za iPad Pro dolazi s proširivom stezaljkom, što čini instalaciju i uklanjanje vašeg uređaja bez muke.

Pomoću podesivog postolja od 360 stupnjeva možete postići najbolji kut gledanja. Ovaj nosač izrađen je od aluminijske legure izrađene od zrakoplova na koju je MoKo ugradio četiri postolja. Ovaj nosač možete koristiti u svojoj kuhinji, dnevnoj sobi ili na bilo kojem drugom mjestu.

USP: Izvlačiva stezaljka

Pogledajte na Amazonu

7. CTA Digital

Guska vrata ovog držača tableta omogućuje vam podešavanje vašeg iPad Pro iz nekoliko kutova. Vrat je izdržljiv i fleksibilan, pa stoga ne gubi snagu ni nakon dulje uporabe. Dvije stezaljke omogućuju vam da instalirate iPad Pro bez ikakvog dodatnog napora.

Dvosmjerna montažna stezaljka štiti vaš namještaj od ogrebotina i habanja. Bez bušenja zida ili korištenja bilo kojeg alata, ovaj zidni nosač možete instalirati u kuhinji ili uredu.

USP: Podesivi guščji vrat

Pogledajte na Amazonu

8. Jubor

Jubor-ov nosač iPad Pro vaša je putovnica za pametan način života. Njegov jedinstveni dizajn omogućuje vam upotrebu ovog nosača u tri načina prikaza: stolni, zidni i ispod ormarića. Bez obzira spremate li nešto ukusno u kuhinji ili radite na projektu u uredu, nosač možete popraviti na bilo kojoj površini i postaviti iPad Pro.

Svojim čvrstim dizajnom, Jubor-ov nosač za iPad prikladan je za nošenje i upotrebu bilo gdje. Gledanje videozapisa, prezentacija ili filmova izuzetno je ugodno s podesivim šesterokutnim tipkama.

USP: Tri načina prikaza

Pogledajte na Amazonu

9. CTA Digital

Još jedno iz CTA Digital osigurava svoje mjesto na popisu. Dizajn ovog zidnog nosača elegantan je i minimalistički. Ima značajku zaključavanja i ključa kako bi vaš iPad Pro ostao na mjestu, bez da padne ili zapleše na nosaču. Osim toga, iPad možete okretati za 360 stupnjeva kako biste postigli savršen kut gledanja.

Osim rotacije, fleksibilni zglob omogućuje i naginjanje naprijed i natrag. Nema izbora boja, ali zadani može savršeno odgovarati bilo kojoj boji zida.

USP: Minimalistički dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. Maclocks 827B224SENB

Ovaj zidni nosač za iPad Pro izrađen je od visokokvalitetnog aluminija, čineći ga laganim i istodobno dovoljno snažnim da osigura vaš iPad. Sadrži kontinuirano punjenje iPada dok je montiran. I ovaj ima značajku zaključavanja i ključa kako bi vaš iPad zaštitio od pada ili pomicanja prilikom okretanja.

IPad možete naginjati i rotirati onako kako želite udovoljiti zahtjevima gledanja. Nešto je na višoj cijeni, ali s obzirom na kvalitetu i značajke proizvoda čini se da vrijedi.

USP: Zaštitni zidni nosač

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada!

Završavati

Zidne nosače više koriste domaćini koji puno vremena provode u kuhinji kuhajući ukusne recepte. Mogu gledati YouTube videozapise i još mnogo toga, dok su im obje ruke zauzete posuđem. Tko još može maksimalno iskoristiti iPad Pro zidne nosače?

Možda biste željeli uputiti:

  • Najbolji iPad 9,7-inčni kućišta za tipkovnicu
  • Najbolje futrole za folio za iPad od 9,7 inča
  • Najbolji iPad 9,7-inčni zaštitnici zaslona

Koji vam se najviše sviđa? Podijelite svoj izbor s nama u komentaru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found