Blog

Kako postaviti i koristiti Google Assistant na iPhoneu i iPadu

Mlinovi o glasinama još su jednom pogodili bikovo oko. Spekulacije o predstojećem lansiranju "Google asistent" je nedavno obilazio krugove. Očekivano, virtualni asistent je pogodio iOS App Store. Impresioniran njegovom izuzetno pametnošću, jedva čekam da postavim i upotrijebim Google Assistant na svom iPhoneu i iPadu kako bih puno brže i preciznije odgovarao na sve moje upite.

Od dopuštanja slanja e-pošte, tekstualnih poruka, pronalaženja mjesta, rezerviranja večere da biste odgovorili na neka od najluđih pitanja, Asistent je u potpunosti opremljen da se aplombom suprotstavi vašem zadatku. Dosta priče, krenimo da započnemo s tim!

Kako postaviti i koristiti Google Assistant na iPhoneu i iPadu

Bilješka: Google kaže da za preuzimanje ove aplikacije morate imati najmanje 17 godina. Potreban je iPhone / iPad s iOS 9.1 ili novijim.

Kako postaviti Google pomoćnika na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Prvo preuzmite Google asistent na svoj iOS uređaj.

Korak 2. Nakon što uspješno preuzmete aplikaciju, pokrenite je. Zatim se prijavite pomoću Google računa.

Korak # 3. Dalje, Asistentu morate dati dopuštenje za pristup postavkama kao što su Dodatne aktivnosti na webu i u aplikacijama, Povijest lokacija, Informacije o uređaju, Glasovne i audio aktivnosti itd.

Dodirnite Da, JA SAM u donjem desnom kutu.

Korak # 4. Sljedeće, ako želite biti u toku s novim značajkama, aplikacijama, ponudama za Asistenta, držite prekidač uključenim. Dodirnite Sljedeći u donjem desnom kutu.

Korak # 5. Sada dodirnite gumb mikrofona u donjem središtu. Zatim dodirom omogućite Asistentu pristup vašem mikrofonu u redu u skočnom prozoru.

Kako koristiti Google Assistant na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Pod pretpostavkom da ste savršeno postavili Google Asistenta na svom iOS uređaju. Otvorite aplikaciju i dodirnite maleni gumb mikrofona u donjem središtu.

Korak 2. Zatim nastavite i odgovorite na svoje upite. Na primjer, pitajte ga "Tko je najpopularnija holivudska zvijezda 2017. godine", "Koji je najbolji restoran u blizini?" i više.

Osim toga, u potpunosti iskoristite ovu mogućnost za postavljanje podsjetnika, reprodukciju omiljene glazbe, slanje e-pošte itd.

Asistent je prilično pametan, zar ne? Ono što ga čini tako uzbudljivim je sposobnost brzeg i preciznog odgovaranja na upite. Dakle, uzmi to za dobro okretanje.

Odjava

Dolaskom Google Asistenta na Siri bi se vršio veći pritisak da bolje radi. Iako je Appleov virtualni asistent u posljednje vrijeme postao puno bolji, još uvijek treba proći na putu da postane inteligentan poput Cortane ili Google Assistant-a.

Iako Googleov virtualni asistent neće imati toliko punopravnu funkcionalnost na iOS uređajima kao na Androidu zbog ograničenja, još uvijek vrijedi i dovoljno je dobra da Siri dugoročno pruži novac za vlastiti novac.

Što mislite o Asistentu? Hoćete li ga koristiti na svom iPhoneu? Podijelite svoje vrijedne povratne informacije u komentarima u nastavku.

Željeli biste na brzinu pogledati i ove postove:

  • Značajke zvučnika Siri
  • iPhone 8 Značajke
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found