Blog

Najbolje Apple TV aplikacije za kuhanje 2021

Budimo ovdje svi iskreni. Ne možemo svi biti Gordon Ramsay ili Jamie Oliver, pa čak ni Sanjeev Kapoor. Ali u jednom trenutku moramo naučiti kuhati, a potrebno je puno više od bacanja i sjeckanja povrća. Iako imamo nekoliko iPhone aplikacija za učenje kuhanja, i dalje ih želimo na većem zaslonu. Stoga je ovaj pregled prvenstveno za najbolje Apple TV aplikacije koje pomažu poboljšati vaše vještine kuhanja.

Ne morate više naručiti hranu za poneti kad možete pripremiti pristojan obrok uz pomoć ovih aplikacija za recepte za Apple TV. Apple TV vrlo je funkcionalan s nevjerojatnim aplikacijama i uslugama koje nudi. Ovaj pregled aplikacija Apple TV zasigurno će pomoći onima koji žele naučiti kuhati.

1. Ukusni recepti

Kad želite napraviti jelo, bez toga su potrebne dvije glavne stvari; ne možete kuhati hranu. Te dvije stvari su sastojci i vještine kuhanja. A što ako vam kažem da ih oboje možete dobiti iz aplikacije Yummly Recipes. Ne, aplikacija neće poslati kulinarskog stručnjaka sa svim sastojcima da pripremi gurmansko jelo na vašem pragu. Ali, sigurno će vas podsjetiti na ono što morate kupiti i kako kuhati određene recepte.

Yummly nudi najbolje recepte i aplikaciju za planiranje obroka. Leči recepte za vas prema vašem ukusu, sklonostima, alergijama itd. A na temelju recepta također će stvoriti popis za kupovinu svih sastojaka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Mreža hrane

Omiljena kao najbolji tv kanal za hranu, prehrambena mreža sada se odvažila i na iOS aplikacije. Aplikacija Food Network dolazi s izvrsnim recenzijama i ocjenama, što je čini obaveznom aplikacijom na vašem Apple TV-u. To je vaše sve na jednom mjestu za hranu.

S više od 70 000 recepata koji će zadovoljiti vaše pupoljke, aplikacija Food Network ima recept za svaku priliku. Aplikacija sadrži sveobuhvatne video vodiče s uputama koji će vam pomoći da poboljšate svoje kuharske vještine, uz nekoliko kuhinjskih hakova koji će vam pomoći da postanete bolji kuhar.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Masterclass

Jeste li ikad sanjarili kako kuhati od Gordona Ramsaya, Thomasa Kellera i drugih poznatih svjetskih kuhara? Pa, vaša želja će se uskoro ispuniti s ovom Apple TV aplikacijom za kuhanje. S preko 60 svjetski poznatih kuhara koji vam pomažu u spravljanju nevjerojatnih delicija, što više možete tražiti od aplikacije s receptima?

Iako to nije samo aplikacija za kuhanje; umjesto toga to je aplikacija za cjelokupni razvoj vještina, no s aplikacijom možete brzo naučiti pripremu hrane. Ne zamarajte se odlaskom na kulinarski tečaj i kupnju tečaja kuhanja bilo kojeg kuhara kojeg volite. To će vam omogućiti nadahnuto putovanje s vašim omiljenim kuharom. Što sad čekaš? Naprijed i preuzmite aplikaciju Masterclass danas na svoj Apple TV.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Kuhinjske priče

Uđite u zonu za pripremu obroka s ovom jednom od najslavnijih aplikacija za kuhanje za Apple TV. Aplikacija Kitchen Stories za Apple TV dolazi prepuna recepata i hakova za roštiljanje, dinstanje, pečenje i pripremu hrane, kao i HD video vodiči koji će vam pomoći u svakodnevnoj hrani. Također možete prenijeti svoje recepte i jela sa svog iPhonea i razmetati se u međunarodnoj zajednici aplikacije.

Aplikacija Kitchen Stories dolazi s 'načinom kuhanja' koji će nakon aktivacije uključiti upute s vodičem kako bi vam pomogao u pripremi hrane korak po korak, bez napora. Mjerni pretvarač za jednostavnu prilagodbu mjerenja sastojaka prema veličini porcija za vašu lakoću.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Tastemade

Još jedan TV kanal koji je smislio vlastitu Apple TV aplikaciju. Tastemade smješta sve emisije hrane, kuće i putovanja na jednom mjestu. Tastemadeova najpoznatija emisija 'Slomljeni kruh' u kojoj su ljudi prikazivali razlike u svojim zajednicama putem hrane, sada se može emitirati u bilo kojem trenutku.

Još jedna od njegovih poznatih emisija bila je 'Obroci za borbu', gdje nam je chef Frankie Celenza pokazao kako napraviti ukusna jela ispod 2 dolara po tanjuru. Zakopčajte se i započnite svoje kuharsko putovanje s tako nadahnjujućim emisijama koje će vas ne samo naučiti kako kuhati, već će vam na kraju ostaviti više vrijednosti i empatije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava ...

Ova nevjerojatna ponuda kuharskih aplikacija za Apple TV zasigurno će vam potaknuti entuzijazam i motivaciju da postanete kulinarski umjetnik. Javite nam o svojim kulinarskim fijaskovima u komentarima ispod i recite nam kako će vam ove aplikacije biti korisne.

Možda biste voljeli i pročitati:

  • Najbolje Apple TV aplikacije
  • Apple TV 4K pribor
  • Najbolji 4K monitori za Apple TV 4K
  • Najbolji projektori za Apple TV 4K