Blog

Kako stvoriti / upravljati popisima emitiranja u WhatsAppu na iPhoneu

WhatsApp omogućuje korisnicima da odjednom pošalju izravnu poruku mnogim ljudima zahvaljujući značajci tzvPopisi emitiranja. Iako se neki ljudi mogu prepirati da mogu i u grupnom chatu poslati poruku mnogim ljudima odjednom, pa zašto im trebaju popisi emitiranja? Pa, kad poručite ljudima koji se nalaze na popisima emitiranja, poruka se šalje izravno njima, a kad odgovore odgovore, osobno ćete primiti njihovu poruku za razliku od grupnog chata.

Možete jednostavno stvoriti popise emitiranja u WhatsAppu na svom iPhoneu. Još je bolje što možete dodavati, uklanjati ljude i udobno upravljati popisom. Štoviše, na jedan popis možete dodati do 256 osoba. Dopustite mi da vam pokažem kako to funkcionira!

Kako napraviti novi popis emitiranja u WhatsAppu na iPhoneu

Korak 1. Pokreni Što ima.

Korak 2. Dodirnite Razgovori od dna → Dodirnite Popisi emitiranja pod, ispod Razgovori od vrha.

Korak # 3. Dodirnite Nova lista od dna.

Korak # 4. Dodati imena kontakata na popisu emitiranja → Nakon što dodate imena kontakata na popis emitiranja, dodirnite Stvoriti od vrha.

To je to! Stvorili ste popis emitiranja. Sada možete izravno poslati poruku svim osobama koje ste dodali na popis.

Kako emitirati poruku na WhatsApp

Korak 1. Dodirnite Razgovori u WhatsAppu → Dodirnite Popisi emitiranja.

Korak 2. Dodirnite Postojeći Popis emitiranja upravo ste kreirali → Unesite željeni tekst → Dodirnite Poslati Dugme.

Kako dodati / ukloniti ljude s popisa emitiranja u WhatsAppu na iPhoneu

Možete jednostavno dodati ljude na popis emitiranja. Ako ne želite da bilo koji kontakt više ostane na popisu, možete ga i ukloniti. Evo kako.

Korak 1. Pokreni WhatsApp → Dodirnite Razgovori od dna → Dodirnite Popisi emitiranja od vrha.

Korak 2. Sad ćete vidjeti popis popisa emitiranja. Dodirnite "Ja" ikonu pored popisa emitiranja u koji želite dodati ili ukloniti osobe.

Korak # 3. Dodirnite Uredi popis.

Korak # 4. Zatim dodajte ime kontakta na popis emitiranja. Da biste to učinili, dodirnite mali krug prije kontakta koji želite dodati.

Bilješka: Na jedan popis emitiranja možete dodati do 256 primatelja.

Da biste uklonili bilo koji kontakt, jednostavno dodirnite gumb "x" na imenu kontakta koji želite ukloniti. Svakako dodirniteGotovo iz gornjeg desnog kuta za potvrdu. Morat ćete tapkatiGotovo iz gornjeg desnog kuta kada uklonite bilo koji kontakt da biste potvrdili promjenu.

Također možete dati ime popisu emitiranja.

Korak 1. Da biste to učinili, dodirnite RazgovoriPopisi emitiranja.

Korak 2. Dodirnite "Ja" Ikona.

Korak # 3. Dodirnite lista imena → Enter željeno ime.

Kako ukloniti popis emitiranja u WhatsApp na iPhoneu

Izgleda da je prilično jednostavno ukloniti bilo koji popis emitiranja ako ga više ne želite iz bilo kojeg osobnog razloga. Evo kako ga možete izbrisati.

Korak 1. Pokreni WhatsApp → Dodirnite Razgovori od dna → Dodirnite Popisi emitiranja.

Korak 2. Trebali biste vidjeti popise emitiranja. Prijeđite prstom ulijevo po emitirani popis koju želite ukloniti, a zatim dodirnite Izbrisati.

Možete i dodirnuti Uredi u gornjem desnom kutu, a zatim dodirnite crveni gumb pored popisa za emitiranje i dodirnite Izbrisati.

Zamotati

Ovo je jedna od mojih najdražih značajki u WhatsAppu. Popularna aplikacija za razmjenu poruka u posljednje je vrijeme dobila brojne zanimljive značajke. Kao na primjer, značajka statusa, mogućnosti omogućavanja provjere u dva koraka i brisanja određenih medijskih datoteka iz pojedinačnog chata itd.

Koja je vaša omiljena značajka u WhatsAppu? Javite nam to u komentarima.