Blog

Kako prikazati postotak baterije iPhonea na Apple Watchu

Iako je na iPhoneu lako prikazati postotak baterije, ponekad možda nećete moći ili pogledati svoj uređaj da biste ga pregledali. Na primjer, možda se vaš telefon puni u drugoj sobi. U takvim situacijama možete nadgledajte ga sa svog Apple Watcha. To je lako učiniti s raznim aplikacijama trećih strana. Naučimo više.

 • Najbolje aplikacije za provjeru statusa baterije iPhonea iz Apple Watcha
 • Kako prikazati postotak baterije iPhonea na Apple Watchu

Najbolje aplikacije za provjeru statusa baterije iPhonea iz Apple Watcha

Pomoću ovih aplikacija također možete prilagoditi postavke i odlučiti se za primanje upozorenja kada razina baterije vašeg iPhonea dosegne određenu razinu. Neki dolaze po nominalnoj cijeni, ali mnogi su i besplatni. Ispod je popis našeg vrha besplatno preporuke:

 • PhoneBattery
 • Život baterije
 • Čuvar baterije
 • Naplatiti
 • Daljinska baterija i povezivanje

Kako prikazati postotak baterije iPhonea na Apple Watchu

Nakon što odaberete aplikaciju iz gornjih prijedloga, morat ćete je postaviti na svoje uređaje. Ako imate najnoviji watchOS 6, možete izravno instalirati aplikaciju na svoj Apple Watch. Ako koristite stariji watchOS, slijedite ove korake:

 1. Instalirajte odabranu aplikaciju na svoj iPhone iz App Storea. U ovom ćemo članku instalirati aplikaciju PhoneBattery
 2. Nakon što je instaliran, otvorite Aplikacija Apple Watch na vašem iPhoneu
 3. Pomaknite se po popisu aplikacija da biste pronašli instaliranu. Dodirnite Instalirati da ga stavite na svoj Apple Watch.
 4. Pričekajte dok se ne instalira, a zatim UKLJUČITE prekidač pored Prikaži aplikaciju na Apple Watchu, ako već nije uključeno.

Sada, da biste provjerili status baterije iPhonea s Apple Watcha, otvorite novoinstaliranu aplikaciju na satu.

Ako koristite Prikaz rešetke na satu stavite prst na rešetku i pomičite je dok ne vidite ikonu aplikacije. Dodirnite za otvaranje.

Ako koristite Prikaz popisa na satu pomičite se prema gore ili dolje dok ne pronađete aplikaciju i dodirnite da biste je otvorili.

Postotak napunjenosti telefona prikazat će se na vašem Apple Watchu.

Različite aplikacije imaju dostupnu različitu prilagodbu. Na primjer, možete odabrati primanje obavijesti kada vaša iPhone baterija dosegne određenu razinu. To ih čini korisnima čak i ako ne upotrebljavate Apple Watch. Otvorite aplikaciju na iPhoneu da biste vidjeli kakve su postavke dostupne.

Sumirati

Iako aplikacije trećih strana olakšavaju uvid u postotak napunjenosti iPhonea s vašeg zapešća, bilo bi korisno da Apple uvede ovu funkciju u svoj ekosustav. Nadamo se da ćemo ovo dodati u budućnosti. Koja je od aplikacija najbolje funkcionirala za vas? Javite nam u komentarima ispod.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found