Blog

Pročitajte bilo koji članak s Paywalled-a iz WSJ-a ili LA Times-a koristeći Apple News +

Tijekom pregledavanja weba ili provjere feeda vijesti na Twitteru, nailazite na članak s Wall Street Journal-a i želite ga pročitati. Ali kada kliknete na vezu priče, na ekranu se pojavljuje platni zid.

Iako ste se prijavili za Apple News Plus, kako biste pročitali taj članak, jer usluga pretplate na vijesti ne nudi vjerodajnicu za prijavu na web? Ne brinite; postoji brzi zaobilazni put kojim se zaobilazi platni zid i uz News + otvaraju svi članci iz WSJ, LA Timesa ili drugih podržanih publikacija. Dopustite mi da vas prođem kroz brze korake!

Pristupite svim pričama s Paywalled-a s WSJ-a ili LA Times-a pomoću Apple News Plus + na iPhoneu i iPadu

Ljepljiva napomena: Jedna stvar koju valja unaprijed napomenuti jest da vam Apple News Plus omogućuje pristup starijim člancima iz članaka WSJ-a samo u razdoblju od tri dana.

Korak 1.Kako ovaj trik djeluje samo u Safari, obavezno otvorite vezu članka samo u ovom web pregledniku.

Korak 2. Sada dodirnite Ikona dijeljenja.

Korak # 3. U listu za dijeljenje morate odabrati "Otvoreno u vijestima."

Ova će se priča otvoriti u aplikacija za vijesti. Sada, samo naprijed i pročitajte članak. Tako možete lako pristupiti bilo kojim pričama koje nađete u divljini.

Izvoli!

Završavati…

Čini se da od sada News + nije savršeno optimiziran. Korisničko sučelje treba puno više laka kako bi ponudilo poboljšani doživljaj čitanja.

Međutim, s više od 300 časopisa u pripremi i puno je vjerojatnije da će se pojaviti, vijest je dobra platforma za proždrljive čitatelje. Ipak izvući maksimum iz toga? Pogledajte ovaj cjeloviti vodič.

Možda biste htjeli zaviriti i u sljedeće članke:

  • Najbolje vijesti za iPhone i iPad
  • Kako očistiti povijest vijesti Apple na iPhoneu, iPadu i Macu
  • Savjeti za upotrebu Siri prečaca uz Apple News na iPhoneu i iPadu

Kakvo je vaše iskustvo s News +? Bilo bi sjajno znati to dolje.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found