Blog

Casetify predstavlja prilagođene Apple Watch vrpce

Apple Watch luksuzni je nosivi uređaj i može se pohvaliti vrhunskim tehnologijama. Iako se čini da sve u vezi s Watchom ostavlja neizbrisiv dojam, čini se da visoka cijena Apple Watch bendova ne osvaja previše obožavatelja Applea. Većina se ljudi pita zašto bi trošili toliko novca na bendove.

Ako ste i vi jedan od onih koji žele kupiti Apple Watch i raduje se što ćete imati lijep bend za satove treće strane po razumno niskoj cijeni, postoji razlog da se osjećate sjajno.

Casetify, proizvođač prilagođenih dodataka stvorio je neke od popularnih prilagođenih kućišta koje su korisnici visoko cijenili.

Casetify je sada predstavio prilagođene Apple Watch opsege. Sada možete dizajnirati vlastite Apple Watch opsege sa svojim fotografijama s raznim prilagođenim izgledima.

Mobilnu aplikaciju Casetify ili dizajnerske značajke njegove web stranice možete koristiti za prilagodbu vlastitih bendova dodavanjem fotografija. Također možete koristiti fotografije na Facebooku ili Instagramu, kao i fotografije izravno s računala za dizajniranje benda.

Izrađene od polikarbonatnog silikonskog materijala, trake dolaze u veličinama od 38 mm i 42 mm. Pruža tri različita izgleda koja korisnici mogu koristiti za dizajn svojih bendova. Štoviše, korisnici mogu poboljšati slike koje su dodali u bend.

Casetify također nudi niz unaprijed dizajniranih Apple Watch opsega. Ako ne volite prilagođavati ili davati osobni pečat svojoj dodatnoj opremi, možete odabrati svoj omiljeni bend. Domaćin prilagođenih bendova predstavlja zdravu opciju za vaš sat.

Možete predbilježiti prilagođene dizajnirane Apple Watch opsege. Satovi satova koštaju 50 dolara. Međutim, morat ćete pričekati nekoliko mjeseci da biste mogli dobiti ovaj bend jer će se isporučivati ​​početkom lipnja.

Ako volite prilagođene stvari ili uživate izrađivati ​​stvari po svom, Casetify prilagođeni remenčići za satove osvojit će vas. Ovaj bi vas bend trebao privući sa svih aspekata s kojeg biste ga gledali; cijena, dizajn ili stil.

To je sve narode!