Blog

Najbolji kablovi kratke munje do USB-a za iPhone 2021. godine

Na turneji je najbolje putovati lagano. Ako nosite svoj uobičajeni kabel za grom, vjerojatno to radite pogrešno. Dug je i namotavanjem u ruksak ili putnu torbu oštetićete ga samo ponekad. Zbog toga su kratki gromobranski kablovi jedan od najfinijih putničkih dodataka za iPhone (ili iPad). Za razliku od dugih kablova za munje, kratki kablovi za osvjetljenje za iPhone izuzetno su zgodni i ne zauzimaju gotovo nikakav prostor. Što je najvažnije, ne morate brinuti hoćete li kabel smotati u sićušnu grudu.

 1. BSTOEM
 2. Anker
 3. Mixit
 4. iXCC
 5. FosPower
 6. Izrada kabela
 7. HomeSpot
 8. MALOelektrični
 9. Pantom
 10. AmazonBasics

1. BSTOEM

Evo izdržljivog kratkog kabela koji je presavijen više od 9000 puta, a da nije vidio oštećenja ili pad performansi. Nudi sigurno, brzo i učinkovito punjenje.

Nadalje, i on izgleda dobro i čvrsto se pričvršćuje na vaš uređaj za besprijekorno iskustvo. Izvrsna je stvar jer dolazi u pakiranju od dvije i dobivate šest mjeseci prijateljske usluge kupcima.

USP: Elegantan izgled

Pogledajte na Amazonu

2. Anker Powerline

Anker je jedan od najpouzdanijih proizvođača opreme za punjenje za iPhone. A njegov "Powerline" ima sve kvalitete da bude vrhunski kabel Lightning to USB.

Zahvaljujući aramidnim vlaknima, kabel je robustan i u potpunosti sposoban odoljeti trošenju. Stoga je sposoban dugo zadržati funkcionalnost.

Kompatibilnost Apple Mfi omogućuje vam potpuno uklapanje vaših iOS uređaja. I na kraju, Powerline je podržan 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Materijal od aramidnih vlakana

Pogledajte na Amazonu

3. Belkin kabel

Belkinov Mixit asortiman gromobranskih kabela vrlo je tražen. Duži kabeli su popularniji, ali serija Mixit također ima ovaj 6-inčni mini kabel koji je zgodan.

Budući da govorimo o Belkinovom proizvodu, možete očekivati ​​visokokvalitetnu izradu koja traje dugo. S certifikatom Apple MFi sigurno puni vaš iPhone. Nadalje, MIXIT možete odabrati u sedam atraktivnih boja.

USP: Sigurno punjenje

Pogledajte na Amazonu

4. iXCC serija elemenata

IXCC Lightning kabele ocjenjujem vrlo visoko. To je zato što su izuzetno jaki i pružaju sigurno punjenje. I "Element Series 4" nije ništa drugačiji.

Ovaj kabel certificirao je Apple i potpuno je kompatibilan za pripremu vaših iOS uređaja. Stoga tijekom punjenja uređaja nećete dobiti pogrešku "Ova dodatna oprema možda nije podržana".

S TPE jaknom i zaštitnom mrežom dobiva potrebnu snagu da preživi rigorozni test vremena. Osim dugovječnosti, iXCC je podržan pouzdanim dvogodišnjim jamstvom.

USP: TPE jakna

Pogledajte na Amazonu

5. FosPower

FosPower donosi kratku munju na USB kabel sa žicama širokog promjera. Uređaje može brzo napuniti smanjenim otporom kabela. Ostvarite bolju čvrstoću i fleksibilnost visoko vlačnim materijalima.

Ovaj kabel možete koristiti s prijenosnim punjačima ili stanicama za punjenje. Kratke kablove FosPower najbolje je koristiti dok putujete avionom jer imate malo prostora za korištenje prijenosnog računala. Njegova široka kompatibilnost omogućuje vam upotrebu ovog kabela s više iOS uređaja. Na kraju, kabel ima Apple MFi certifikat.

USP: Visoko vlačni materijal

Pogledajte na Amazonu

6. Izrada kabela

Za brzo punjenje i zaštitu iPhonea od uobičajenih prijetnji poput kratkog spoja, ne možete pogriješiti s CableCreationom. Uz pamučnu jaknu, dizajniran je da se odupre trošenju i habanju.

Podržava Appleov standard punjenja za napajanje vaših iOS uređaja potrebnom učinkovitošću. Možete odabrati ovaj kabel u tri veličine, na primjer 0,5 stopa, 4 stope i 6 stopa.

Nadalje, CableCreation dolazi u više boja poput ružičastog zlata, svemirsko sive, crno / bijele i više.

USP: Pamučna jakna

Pogledajte na Amazonu

7. HomeSpot

Gromobranski kabeli iz HomeSpota imaju Apple MFI certifikat i isporučuju se s dvije količine unutar kutije. Kad smo kod duljine, oni su samo 5 inčni i dovoljno prikladni za nošenje u džepovima. Osim toga, proizvođač nudi kombinacije različitih veličina dok ovo piše.

USP: Vrhunska bakrena žica

Pogledajte na Amazonu

8. MALIelektrični

Kvaliteta koja "SMALLElectric" čini jednom od boljih opcija je uredna izgrađenost. Izrađen je od vrhunskih TPE i PVC materijala.

Vaš uređaj može napuniti s 2.1amp. Opremljen pametnim IC čipom, kabel štiti vaš iPhone od kratkog spoja i prekomjernog punjenja.

Štoviše, SMALLElectric dostupan je u više veličina. Cijena 7,99 dolara dolazi u pet pakiranja.

USP: Pametni IC čip

Pogledajte na Amazonu

9. Pantom

Pantom nudi ultra kompaktni Lightning to USB kabel. Vrhunska pamučna pletena žica omogućuje mu brže punjenje iPhonea. Također ima Apple MFi certifikat za napajanje vaših uređaja uz maksimalnu sigurnost.

Želite li imati na raspolaganju nekoliko dodatnih kabela? Pantom dolazi u čak pet pakiranja tako da ćete u trgovini uvijek imati dodatne kablove. Štoviše, kabel također ima jednogodišnje jamstvo.

USP: Apple MFi certificiran

Pogledajte na Amazonu

10. AmazonBasics

Kad je riječ o ponudi pouzdanog i učinkovitog rješenja za punjenje, za isporuku robe možete se osloniti na ovu ponudu tvrtke AmazonBasics. Prilično je kratak (4 inča) i dobro građen. Stoga ga možete jednostavno staviti u svoj mali džep.

Budući da je certificiran za MFi, AmazonBasics ima sposobnost pružanja ne samo brzog, već i potpuno sigurnog punjenja. Uz dodatnu zaštitu na Lightning i USB krajevima, može preživjeti test vremena. Osim trajnosti, također dolazi u više veličina i nekoliko lijepih boja.

USP: Dodatna zaštita za Lightning i USB krajeve

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Pretpostavljamo da je vaša potraga za učinkovitim Lightning to USB kabelom završila. Možete li reći njegovo ime?

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

 • Najbolji gromobranski kabeli za iPhone i iPad
 • Punjači za automobile za iPhone i iPad
 • Najbolje banke moći za iPhone i iPad
 • Najbolji bežični punjači za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found