Blog

AirPods kućište za punjenje Ispraznjenje baterije: Kako to popraviti

Navodno AirPods kućište za punjenje prazni neočekivane baterije za neke korisnike. Prema izvješćima, 30-50% baterija u kućištu za punjenje u kratkom vremenu ispada čak i kada se ne koristi.

Navodi se da AirPods kućište za punjenje traje do 24 sata. Što je najzanimljivije, sposoban je pružiti dobra tri sata vremena slušanja uz samo 15 minuta punjenja i pet sati trajanja baterije jednim punjenjem. No, čini se da je nesretno brzo pražnjenje baterije kućišta za punjenje postalo razlogom za zabrinutost kod nekih korisnika.

Kako popraviti pražnjenje baterije u kućištu AirPods

Prema riječima korisnika Reddita, resetiranje slučaja AirPods riješilo je problem pražnjenja baterije. Iako nije kliknuo za mnoge korisnike, neki su imali sreće s njim. Stoga bih vam preporučio da isprobate ovaj trik.

Rješenje br. 1: Resetirajte AirPods

Korak 1. Jednostavno pritisnite i držite gumb za postavljanje oko 15 sekundi dok lampica statusa ne počne treptati jantar nekoliko puta, a zatim bljeska bijelo.

Korak 2. Dalje, morate ponovo povezati AirPods sa svojim uređajima. (Prođite kroz ovaj cjeloviti vodič za postavljanje AirPodsa na iPhone, iPad, Apple Watch, Mac i Apple TV. Da biste povezali slušalice sa svojim Windows i Android uređajem, pogledajte ovaj post.)

Bilješka: U slučaju da ste postavili funkciju dvostrukog dodira za pauzu, morate je ponovo postaviti.

Rješenje br. 2: Potpuno ispraznite AirPods i kućište za punjenje, a zatim ih napunite

Ako resetiranje nije riješilo problem, potpuno ispraznite bateriju AirPods-a i kućišta. Zatim ih napunite. Učinio je trik za nekoliko korisnika. Nadam se da će i vama to uspjeti.

Obratite se tvrtki Apple

Ako gore navedena rješenja nisu uspjela riješiti problem pražnjenja baterije, trebate se obratiti Appleu za pomoć.

To je to!

Trajanje baterije AirPodsa možete provjeriti pomoću iPhonea i Maca. Pomoglo bi vam da stvari držite pod kontrolom.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • AirDrop ne radi između iPhonea i iPada?
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found