Blog

Najbolje aplikacije za upravljanje zadacima za Apple Watch i iPhone

Mi, ljudi, skloni smo pamtiti stvari koje su se dogodile prije mnogo godina. Istodobno, možemo zaboraviti kupiti jaja i kruh za doručak sljedećeg jutra. Ovakvi smo. Srećom stvorili smo aplikacije koje se brinu za potonje. Aplikacije zadataka i upravitelji zadataka za iPhone, Apple Watch itd. Podsjećaju nas da nikad ne propustimo.

Ako nikada niste koristili takvu aplikaciju, mogli biste je ismijati. Ali nakon što upotrijebite bilo koju od ovdje spomenutih aplikacija upravitelja zadataka za iPhone, iPad, Apple Watch, zahvalit ćete se sebi (a možda i nama) što ste ih preuzeli.

1. Bilo što.do

NY Times, USA Today, Lifehacker, Any.do naziva "obavezna aplikacija" koja mora biti u vašoj posebnoj kolekciji aplikacija za upravljanje zadacima. Možete brzo stvoriti popise obveza i sinkronizirati ih s kalendarom i Facebookom.

Pratite svoje zadatke za dan, tjedan i mjesec. Pomoću pametne koordinacije kalendara omogućuje vam zakazivanje sastanaka sa svojim kolegama.

Šalje vam podsjetnike u zakazano vrijeme ili kad dođete do određenog mjesta. Nadalje, Any.do podržava više jezika, uključujući engleski, arapski, katalonski, češki, danski, nizozemski, francuski, njemački, hebrejski, mađarski, indonezijski, talijanski i još mnogo toga.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Todoist

Jedna od najboljih značajki ove aplikacije je da zadacima možete upravljati čak i izvan mreže. Aplikaciju cijene velike vlasnice medijskog bratstva u SAD-u. Možete dodavati, dovršavati i reprogramirati zadatke sa svog telefona, tableta, radne površine, preglednika, e-pošte i još mnogo toga.

Todoist je dovoljno fleksibilan za integraciju s drugim aplikacijama kao što su Google Drive, Cloud Magic, Sunrise Calendar, Toggl, IFTTT i Zapier. Ako vas ovo ne uvjeri da preuzmete ovu aplikaciju, više od 4 milijuna korisnika može jamčiti za njezinu korisnost. Štoviše, ovu aplikaciju možete koristiti na Apple Watchu.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. DO

Na našem je popisu aplikacija DO postavljena tako visoko jer je jednostavna i zaslužuje biti na vrhu bilo kojeg posta koji govori o upravljanju zadacima. Ova je aplikacija lijepa na svoj uredan način. Imate brojne boje za prilagodbu izgleda. Za veću jasnoću možete organizirati prema pod-popisima. Također možete dodati ponovljive podsjetnike s upozorenjima i značkama ili stvoriti stavke koje se ponovno pojavljuju u zadanom intervalu.

Da biste dodali stavku, jednostavno morate dodirnuti ikonu plus (+). Da biste stavku označili kao dovršenu, samo prijeđite prstom slijeva udesno. Da biste prekrižili popis, prijeđite prstom ulijevo. Za promjenu redoslijeda pritisnite i držite. Mislim što može biti jednostavnije od ovoga! Toplo preporučujem upotrebu ove aplikacije. Besplatna verzija omogućuje vam dodavanje do trideset predmeta. Jednom kada ga upotrijebite, rekli biste: "Da, programer zaslužuje moj novac."

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno (Do: Premium verzija - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Pametni osobni asistent od 24 m

Upravljajte svim svojim KALENDARIMA, ZADATKIMA, NAPOMENAMA i osobnim računima pomoću samo jedne aplikacije - pametnog osobnog asistenta 24me. Uz pomoć napredne tehnologije, 24me sinkronizira sve vaše zadatke s kalendarima i povezuje se s Microsoft Outlook, Microsoft Exchange, Yahoo! Kalendar, Apple iCal i drugi.

Redefinirajte svoju produktivnost automatskim generiranjem zadataka; sve što trebate je odabrati račun koji želite povezati. Aplikacija će vas podsjetiti na predstojeće isplate računa od davatelja usluga, posebne događaje prijatelja i obitelji, financijske, društvene mreže, podsjetnike iz vaše matične aplikacije Podsjetnici.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Dospijeće

Zbog vašeg iPhonea nemoguće je zaboraviti bilo koji zadatak, jer vas ova aplikacija podsjeća dok ne poduzmete bilo kakvu akciju. Još jedna značajna značajka Due-a je da za upotrebu ove aplikacije niste potrebni stvoriti račun.

Due je optimiziran za iPhone 6, iPhone 6 Plus i Apple Watch. Zvučna upozorenja igraju vitalnu ulogu u aplikaciji za podsjetnike, a Due ima na raspolaganju 58 različitih zvučnih upozorenja različitih duljina. Sinkronizirajte podsjetnike s iPhoneom, iPadom i Macom s iCloudom ili Dropboxom.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

6. gTasks Pro

Pomoću gTasks Pro možete sinkronizirati sve svoje zadatke na svim iDevices. Donosi najbolje iz oba svijeta - Google i iPhone. Budući da je prvi široko korišten proizvod širom svijeta, lako možete upravljati svojim zadacima i integrirati ih s različitim Googleovim platformama.

Na jednom mjestu možete pregledati svoje zadatke i događaje u kalendaru; držite svoje zadatke organiziranim s podzadacima; nudi podsjetnike na temelju lokacije, na primjer kad napustite svoj ured; postavite ponavljajuće zadatke poput "plaćanja računa" svakog mjeseca.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

7. Hitask: Timsko upravljanje zadacima

Nakon što ga instalirate na prvi zaslon, kaže se ‘Upravljanje zadacima učinjeno sjajno jednostavnim.’ Koristio sam aplikaciju i smatram da je to istina. Hitask je dostupan na stolnim računalima, tabletima, mobilnim uređajima itd. Opremljen je značajkama i omogućuje vam izradu projekata, događaja i još mnogo toga. Ostale značajke uključuju zajednički kalendar, pohranu dokumenata, praćenje vremena, izvješća, timski chat, oznake, integraciju Google kalendara, mogućnost izvoza podataka i još mnogo toga!

Unutrašnjost aplikacije Hitask je čista. Ukupni izgled je miran i profesionalan. Ova aplikacija podiže upravljanje timskim zadacima na novu, poboljšanu razinu. Možete stvoriti tim ili mu se pridružiti. Morat ćete platiti i nadograditi da biste mogli iskoristiti sve značajke koje ova aplikacija nudi.

Kompatibilnost: iPhone

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. DropTask

U App Storeu je dostupan niz aplikacija za upravljanje zadacima, ali teško da biste pronašli bilo koju pojedinačnu aplikaciju koja se može pohvaliti vizualnim popisom obaveza. DropTask nudi taj vizualni popis obveza svojim korisnicima.

DropTask ima izvanredne značajke poput gotovog dizajna, suradnje, neograničenih zadataka i grupa, neograničenih podzadataka, projektnih tema, integracije Evernotea, prioritetne podrške i još mnogo toga. Radi uglavnom na tri razine - projektima, grupama i zadacima. Prvo, korisnik može stvoriti projekt i dati mu ime; ispod projekta, korisnik može dodati Grupe i zadatke, kao i podzadaće.

Kompatibilnost: iPhone

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Popis poslova koji se obavljaju

Ako su brze funkcije u kombinaciji s ugodnim dizajnom ono što tražite, preuzmite Naloge na svoj iPhone. Aplikacija je kombinacija klasičnih i naprednih značajki kao što su mape, kontrolni popisi, slike zadataka, raspoređivanje i ponavljanje, upozorenja, automatsko ažuriranje znački, prikaz kalendara, zadaci pošte, više načina prikaza, pretraživanje i još mnogo toga.

Premium verzija ove aplikacije omogućuje vam sinkronizaciju svih zadataka s iCloudom, a zatim im možete pristupiti s više iOS uređaja - iPhone, iPad, iPod touch itd. Njegova jedinstvena značajka omogućuje bilješke da se gledaju kao kontrolni popis, koji dobro dođe za male popise za kupnju.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno (nadogradnja na Premium: 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Microsoft To Do

Budite organizirani i upravljajte svojim životom pomoću ove vodeće aplikacije za upravljanje zadacima koja ima sve prave alate za optimalnu personalizaciju. Nadopunite svoju produktivnost dnevnim planerom, pametnim obavijestima, inteligentnim prijedlozima i još mnogo toga.

Možete postaviti pojedinačne ili ponavljajuće se rokove i podsjetnike da uvijek budu u toku sa stvarima. Podijelite svoje zadatke na manje korake kojima možete upravljati i održavajte stvari organiziranim, uz mogućnost dodavanja do 25 MB datoteka bilo kojem zadatku.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Koji je vaš omiljeni upravitelj zadataka?

Dakle, ovo su naše glavne aplikacije za upravljanje zadacima za iOS. Pod pretpostavkom da vam se svidjelo njihovo istraživanje. Jesmo li propustili uvrstiti bilo koju aplikaciju na ovaj poželjni popis? Slobodno nam to recite u komentarima ispod.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolje aplikacije Apple Watch
  • Kućna automatizacija Apple Watch Apps
  • Najbolje vijesti za Apple Watch
  • Najbolje aplikacije za bilješke za Apple Watch