Blog

Kako promijeniti mjesto preuzimanja Safarija na iPhoneu

Pomoću ugrađenog upravitelja preuzimanja na iOS 13 možete upravljati preuzimanjima safarija na svom iPhoneu. Prema zadanim postavkama, vaše preuzete datoteke spremaju se na iCloud, što vam omogućuje pristup preuzimanjima s bilo kojeg vašeg Apple uređaja. Međutim, također možete promijeniti mjesto preuzimanja Safarija u iOS-u 13 na iPhoneu. To vam omogućuje spremanje preuzimanja u lokalnu pohranu vašeg uređaja ili druge usluge za pohranu u oblaku, kao što su Google pogon, Dropbox itd. Pogledajmo o čemu je riječ.

Kako promijeniti zadanu lokaciju za preuzimanje datoteke Safari u iOS 13 i iPadOS 13

Kada odlučite preuzeti nešto iz prozora preglednika, očito je to za čuvanje datoteke za buduće reference. Međutim, kad dođe vrijeme, nismo u mogućnosti pronaći spomenutu datoteku.

Promjena mjesta preuzimanja jedan je od takvih zadataka koji će vam pomoći da pojednostavite svoja preuzimanja. Dakle, samo odredite mapu / pogon prema vašoj želji i nikada ne trošite sate tražeći preuzete datoteke.

Korak 1. Otvoren Aplikacija Postavke na iPhoneu i dodirnite Safari.

Korak 2. Pomaknite se dolje do odjeljka Općenito i dodirnite Preuzimanja.

Korak # 3. Sada dodirnite Ostalo.

Korak # 4. Dodirnite iCloud Drive ili Moj iPhone ili bilo koje usluge pohrane treće strane dodano na vaš uređaj i dodirnite Mapa koju želite preuzeti.

Korak # 5. Ako želite dodati novu mapu, dodirnite ikona u obliku mape iz gornjeg desnog kuta → Nazovite mapu → DodirniteGotovo iz gornjeg desnog kuta.

Korak # 6. Konačnotapnite Gotovo da biste potvrdili promjenu i izašli iz aplikacije.

Sretno preuzimanje !!

Uz mogućnost promjene preuzimanja Safari datoteka u iOS-u, Apple je smanjio potrebu za aplikacijom treće strane i sve rizike privatnosti koji dolaze s njom. Potpuno uživam u podešavanjima koje je Safari ugradio kroz ažuriranje iOS-a 13.

Znate li da sada u Safari možete čak i označiti sve otvorene kartice? Nisu li ove značajke učinile preglednik vašeg iPhonea ili iPada jednostavnijim za upotrebu? Jeste li isprobali neku takvu značajku, kakvo je vaše iskustvo?