Blog

Najbolje ERP aplikacije za iPhone i iPad u 2020

Planiranje resursa poduzeća igra vitalnu ulogu u uspostavljanju poslovanja prema produktivnom rastu. Iako ispravna odluka može vaše poslovanje dovesti do bez presedana, pogrešna u trenu može naštetiti godinama reputacije. Zbog toga ste strateški najbrži što možete.

Uz mnoštvo ERP aplikacija dizajniranih da vam pomognu donositi trenutne odluke lako i sigurno čak i u pokretu, možete uspješno upravljati svojim poduzećem. Kako bi bilo da pogledate neke od najboljih ERP aplikacija za iPhone? Iskreno govoreći, pomalo je teško odabrati samo nekoliko od stotina aplikacija. Međutim, kada postoji specifična želja da se pronađe ništa manje od najboljeg, zadatak postaje malo lagan.

Najbolje iPhone ERP aplikacije iz 2020

# 1. ERPSljedeće

Ono što me natjeralo da ERPNext uvrstim na ovaj poželjni popis je "jednostavnost" i sposobnost da planiranje resursa učinim prikladnijim zadatkom. Idealno je i za male i za srednje tvrtke.

Pomoću ove aplikacije instalirane na vašem iOS uređaju možete idealno upravljati svojim poslovanjem čak i na disku. Od računovodstva, CRM-a, naplate, zaliha, nabave, projekata, obračuna plaća do problema s kupcima, aplikacija vam omogućuje učinkovito obavljanje posla. Moći ćete pratiti sve mogućnosti, narudžbe, račune, probleme s kupcima bez ikakvih gnjavaža.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. SAP Business One

"SAP Business One" učinkovita je aplikacija za planiranje resursa u poduzeću. Omogućuje menadžerima, rukovoditeljima, prodajnim predstavnicima da izvršavaju nekoliko ključnih zadataka poput upravljanja kontaktima, s lakoćom se bave prodajnim uslužnim aktivnostima. Oni mogu lako pregledavati izvješća i biti informirani o svemu što je za njih značajno.

Menadžeri mogu pratiti razine zaliha i brzo pristupati detaljima proizvoda, kao što su nabavne i prodajne cijene i fotografije. Uz prilagođena upozorenja o događajima, uključujući odstupanja od odobrenih cijena, kreditnih ograničenja ili ciljane bruto dobiti, ostajete u toku. Još bolje, "SAP Business One" kompatibilan je s više jezika poput engleskog, arapskog, kineskog, češkog, danskog, nizozemskog, finskog, francuskog, njemačkog, grčkog, hebrejskog, mađarskog, talijanskog, japanskog, korejskog, norveškog, poljskog itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Finsys ERP Live !!

Što se tiče savršenog planiranja resursa u poduzeću, jedan skup pravila ne može uvijek postići željeni ishod. I ovdje ova korisna aplikacija može jako dobro ući u sliku.

Finsys ERP Live ima jednostavno sučelje i pouzdano radi. Stoga s lakoćom možete pripaziti na sve važne stvari povezane s vašim poslovanjem. Kako je u potpunosti prilagodljiv, idealno ga možete prilagoditi u skladu sa svojim potrebama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. EcountERP

“EcountERP” obećava da će vam pomoći s lakoćom upravljati svojim poslovanjem. I možete mu vjerovati da će presudno promijeniti.

Aplikacija sadrži nekoliko osnovnih značajki koje vam omogućavaju da efikasno rukujete zalihama, proizvodnjom, prodajom, kupnjom, računovodstvom, platnim spiskom i izvještavanjem. Osim toga, omogućuje vam i suradnju sa svojim timom.

Jednostavno možete izrađivati ​​račune, skenirati naljepnice s crtičnim kodom i pratiti svoj inventar. Budući da se u potpunosti temelji na oblaku, sigurno ćete pristupiti svojim podacima s bilo kojeg uređaja. Na kraju, morate nadograditi na EcountERP premiju (55 USD) i otključati sve značajke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Salesforce - CRM ERP sati

Čini se da je ovaj izuzetno kompetentan. Aplikacija je kombinirala nekoliko značajki koje vam omogućuju upravljanje poslovanjem uz željenu fleksibilnost.

Nudi super praktičan sustav upravljanja poslovnim partnerima i omogućuje vam praćenje povijesti cijena i informacija o dionicama. Ima ugrađeni skener crtičnog koda koji učinkovito djeluje u skeniranju naljepnica.

S lakoćom možete kreirati prodajne naloge, ponude, narudžbe za rad / narudžbu. Tablice i tortne karte nude bolji uvid u to kako se stvari odvijaju. Štoviše, Dropbox značajka integracije i suradnje dodatno pojačava svoj profil kao vrhunska ERP aplikacija za iPhone.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Acumatica

Čini se da je ovaj izuzetno kompetentan. Aplikacija je kombinirala nekoliko značajki koje vam omogućuju upravljanje poslovanjem uz željenu fleksibilnost.

Da biste učinkovito upravljali svojom radnom snagom, željeli biste imati pametnu aplikaciju poput "Acumatica". Pomoću ove aplikacije na raspolaganju će vam biti prilično jednostavno rukovanje zalihama, financijama, kupnjama i prodajom.

Omogućuje vam praćenje izvješća u stvarnom vremenu i dodijeljenih zadataka. Možete upravljati kontaktima i pametno kreirati narudžbe za prodaju. Aplikacija vam također omogućuje da provjerite status narudžbe kako biste ostali sinkronizirani.

Kad ste u pokretu i želite komotnije stvarati bilješke, možete ga koristiti za bilježenje ideja. Imati na umu; prvo morate dobiti licencu Acumatica prije upotrebe ove aplikacije. Da biste je dobili, idite na www.acumatica.com.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Račun za ERP i OA

Ako tražite aplikaciju koja vam omogućuje upravljanje zalihama, računom i potpunu kontrolu planiranja resursa, ova vam aplikacija može biti od velike pomoći. Možete udobno upravljati prodajom i lako pregledavati najnovija izvješća.

Značajka skeniranja crtičnog koda omogućuje vam precizno prikazivanje imena i cijene te drugih važnih podataka. Moći ćete pregledati količine zaliha proizvoda kao i mjesta skladištenja.

Provjerite dnevnu prodaju, mjesečnu i godišnju statistiku. Ali najbolja stvar u ovoj aplikaciji je što svoj posao možete obavljati čak i bez internetske veze.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Uključujući ERP

Incwo ERP može se koristiti i za ERP i za CRP jer sadrži neke korisne značajke kao što su procjene, računi, kupnja, novčani tijek, zalihe i još mnogo toga. Sadrži više od 150 videozapisa s treninzima o upravljanju tvrtkom koji vam mogu pružiti bolji uvid.

U svoju aplikaciju možete umetnuti fotografije, brzo pristupiti podacima o svom poslovanju, a također biti u toku s najnovijim značajkama i poduzetničkim vijestima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Tok rada2Go

Workflow2Go pametno je stvoren kako bi bio vitalni alat za neke profesionalce poput tehničara, menadžera i prodavača. Ova aplikacija nudi jedinstveno rješenje za mnoge stvari kao što su ERP, CRM i BPM. Sadrži prilagodljive obrasce informacija, prilagodljive radnje i obrasce odgovora.

Omogućuje vam razdvajanje korporativnih i osobnih podataka. Ovu aplikaciju možete koristiti čak i izvan mreže. Štoviše, pruža potpunu sigurnost putem Interneta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Mobilni ERP za Oracle E-Business Suite DM

Mobilni ERP pomaže vam u laganim i sigurnim trenutnim radnjama. Intuitivno korisničko sučelje omogućuje vam brz pristup akcijama na čekanju koje se odnose na odsutnost HR-a, zahtjev za kupnju i narudžbu te trošak. Također možete izvršiti zahtjev za dopustom. Obavještava vas o vijestima o vašem poslovanju.

Izrađena za određenu svrhu kako bi vam pomogla u zrelijem planiranju resursa, ova je aplikacija precizno prilagođena zadatku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Vaš odabir?

Koja vam je od ovih glavnih ERP aplikacija za iOS zapela za oko? Javite nam njegovo ime i značajke koje su vam se učinile preslatkima.

Uhvatite korak i s ovim postovima:

  • Najbolje aplikacije za upravljanje iPad projektima
  • Najbolje ERP aplikacije za iPad
  • iPhone čitači / skeneri posjetnica
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found